КГБ = Клуб на Готините Баби - 230

• 20 938
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Диди, поздравления за децата! Прекрасни са, но нашето си е наше, най-хубаво! 🥰 Писала съм го и пак ще го напиша. Такива деца, по скоро млади хора, крепят надеждата ми, че ще я бъде България. Дано!
Пипи, и аз тази вечер след работа правих един постен сладкиш Simple Smile Колежка почерпи днес, хареса ми и реших да го спретна. Одобри се. Трябва да видя и този на Тану как в точно е

# 691
  • някъде другаде
Диди , браво на децата.
Борянка , аз утре съм на Плевен на проверка. Пропуснала съм информацията за книгите. Бихте ли ми разяснили.

# 692
Чак сега се успокоих, идваше ми да убивам. Ни седнала ,ни легнала ,ни права.
 Ще ти пиша на лични.  Тони!

# 693
  • sofia
Дидия, Прекрасни деца!
Честит рожден ден и на внука ти!

Тия дни само чета. Настъпила съм яко педалите и не знам къде съм. Пътя София-Бистрица за нищо го нямам.
С брат ми гледаме майка. Бързам да завърша два проекта. След обяд или вечер някои дни гледам детето, че сега имат нужда от помощ децата. Чакам вечерите да се чуя с Калина. Така минават дните ми.

Честито внуче на Цветеарт. Да расте обградено с обич.

Тони, и аз загубих моя мъж също толкова бързо. За има-няма половин час. Въпреки, че минаха почти 2 години, все още не мога да свикна с липсата му.

Пипи, страхотни кадри и пътепис.
Клечке, Египет е следващата дестинация, която съм си заплюла. Да видим кога ще я осъществя.

Лека вечер и спокойна нощ на всички!

# 694
  • София
Дидия, прекрасни деца, има надежда за бъдещето. Но и на мен ми липсва превод.
Не сме се лъгали у дома. ММ нещо кашля, но не се лекува и ме ядосва, а аз след първата физиотерапия съм със силни болки. Не зная как ще търпя и какво ще правя.
Боряна, бори се, търси друг лекар!
Фло, трябва да си спретнем среща!

# 695
Здравейте,  успях да ви прочета, да ви кажа аз как правя баница с такива кори трябва да за печене на печка обаче нямам къде да ги пека и затова си купувам печени на сач те мисля че са три бройки такава баница правя на Нова година един ред с кора после слагам 5-6 лъжици за горещен олио Ръся с пудра захар орехи и пак ред кора горещо олио , пудра захар и орехи по средата слагам късмети казва и  сладка баница.
От тези кори също правя и пурички които ги пържа в олио, нарязвам кората на квадрати слагам пълнеж яйца и сирене завивам ги на пура после ги панирам с яйце и ги пържа.
Лека вечер от мене когато мога ще идвам да ви видя, като гледам добре си я карате 🥰

# 696
Добър вечер.
Чета ви през деня на пресекулки - нови и стари мнения са ми на каша в главата...

Силно ме впечатли клипчето на Дидиа.
Браво на момичето ти, Диди!
Късметът му си върви с него - помня ти колко се притесняваше, когато пътувахме към Русе, напразно е било.
Красива, умна и много посочно талантлива е Неда, жива и здрава да е и нека и за напред светът да е в краката и.

Тони, Нами - прегръдки !

Цветеарт - кога ще се прибира бебенцето в къщи? Как ще се казва?

Мериан, Борянка, съчувствам ви за болежките ви.

За другите - развързвам чувалът с прегръдките, щедра съм има за всички и по много.

Мъжката част от компанията ме ядоса яко, накарах им се и сега е тишина.
Внукът, че се не нагледа цял ден на клипчета и като му кажа да намали звука, уж го намали за малко, а после пак го усили да боботи.
А малкия маймун за четвърти път днес ме изкарва да го водя на разходка в дъжда ... В 20.00 часа бяхме на вън и то за повече време, поне 30 -40 минути и преди малко пак като застанал пред входната врата и като скимти жално...
Сложих го в леглото му, говоря му, галя го, пак стана и пак заскимтя пред вратата. Кво да прави баба му Клечка - облякох се, облякох и него и хайде навън една обиколка на блока. Достатъчно за да си качи кал и на гърба. Хайде пак в мивката - крака, корем дупе - мием, трием, подсушаване. Накарах му се яко и сега си е легнал и гък не казва.И баткото и той или е заспал бързо, бързо, или се прави на заспал, ама е тишина.

Каката е в другата стая, тя си е отделна губерния - не ни се пречка и когато вляза там все е със слушалките на ушите и пише или говори по телефона.
Оплаках ви се с моите бели кахъри, поизпуснах парата,  извинете.

Лека  нощ, да спите в кош.
Под акомпанента на дъжда ...

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 23:01 от Важна клечка

# 697
Среднощен привет от мен!

Първо цял ден нямахме ток и нет, мобилния ми свърши на бърза скорост. После бяхме на спектакъл на Пласидо Доминго младши и чак сега се добрах до лаптопа. Представлението беше завладяващо - децата ни подариха билети за РД на ММ Heart
Дидия, страхотни са децата. Поздравления!
Фло, изпрати ми на лични или на Вайбър сметка - ще ти преведа парички за мен и Кассс. И без това не съм й предала блузката - ще съчетая и двете неща. Надявам се, че тя няма да има нищо против - нали Кассс? Само че може да ми ги изпратиш следващата седмица когато ти е удобно - утре вечер очаквам големите внуци и ще съм заета до края на седмицата.

Прикреватвам се и ви желая спокойна нощ и сладки сънища!

# 698
  • Вила Великула
При мен къщата утихна. ММ и Вики спят, а аз си доработвам. Така ще е още доста време, но съм свикнала. Всяка година едно и също.
Днес падна голяма игра. Сигурно маникюристките не боядисват толкова нокти, колкото те направиха. Не съм ги броила, но са много. Свършиха им тези, които бях купила и сега чистят с ацетон, тези които не са харесали и ги правят наново. Навън поне днес тук не валя много и можаха да поиграят и навън.
Хайде, казвам лека нощ. Минавам през банята и леглото ме зова, а пък дали ще заспя - това е друг въпрос.

# 699
  • София
Скапах се от работа! Като отвързана съм. Луд умора нЕма.
Голямата внучка замина при другата рода. Вече пътува сама. Другите внуци са при сина. Явно той им е направил интересна програма. Утре ще обиколят моловете за костюм и другите допълнения. ПИПИ, благодаря за информацията - ще се възползват. Simple Smile
Утре пристига зетко. Сватята е отложила пътуването с една седмица. Защо, така и не разбрах, а и нямах време да разпитвам. Като дойде, добре дошла да е. Simple Smile
ДИДИА, хвала на децата! Радвам им се! Браво на всичките и най-вече на нашето. Heart
МАКАВЕЛИ, до къде да ви изпратя книгите? Напиши на ЛС адрес на Еконт или Спиди.
ЦВЕТЕАРТ, видях във ФБ украсата за посрещането на бебчо. Страхотна е! Видях и как се казва юначето. Хубаво мъжко име сте му дали!
МЕРИАН, съчувствам ти. Развали се времето, увеличи се работата ми и рамото отново взе да ме върти. А едно време се смеех на баба като казваше - коленете ме болят, ще се развали времето. Е, сега и аз съм като един синоптик. Joy
Какъв е този сладкиш на ТАНУ?
КАССС дай и ти новата рецепта. Моля.
Момичета, гася лампите и лека нощ. Завийте се добре, че навън е доста зимно.
.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 23:49 от Flo 51

# 700
  • някъде другаде
Добро утро , момичета!
Станах рано , отивам на проверка. Не спира да вали. Искам слънце вече.

# 701
Добро утро, дами!
Добро утро, Тони!
Да получиш добри новини на проверката, които да те усмихнат и да те зарадват в мръчкавото време.

Аз явно снощи съм била много разлютена и кучето го е усетило, че цяла нощ не гъкна и сега сутринта, като ставах само ме погледна и не стана от леглото си.
Ама ха, аз водач на глутницата ли съм или лУкова глава - дисциплина трябва да има.

Хубав ден ви желая!
Като гледам какво време е и какво предстои, протестирам, ама тва е положението.

# 702
Добро утро,
Фло - благодаря ти 🥰, голям кеф да правиш такива украси , много весело беше докато надувахме балоните.
Важна клечка - Като ви писах ,май тогава се прибраха. Ето и украсата Simple Smile

# 703

- Съдбата никога не обува чужди обувки. Каквото и да ти поднесе, е твое. Когато навъртиш някоя и друга година си наясно, че човек никога не е застрахован за нищо, даже и за глупости. От глупост сме напускали места, където е трябвало да останем и сме оставали там, където е трябвало да бягаме колкото се може по-далеч. Съдбата винаги дава втория си шанс, елегантно като кралско помилване или като ритник, но го дава. Случва се да разчетем знаците, но когато има човек да пати, на сребърен поднос да му  ги поднесеш ,  пак няма да ги види. Съдбата е жена. Изненадваща и вълнуваща, но може да е сприхава и зла. Неизвестна, като утрешния ден - както тибетците казват, "Като се събудим не знаем ново утро ли започва, или нов живот."
Рая Видинска

Добро утро момичета! 🙂

cveteart, красива украса - явно бебчо вече си е у дома. Да гука, да папка и да ви прави щастливи Heart
Клечи, въдворила си ред - дано държи малко по-дълго, че то иначе всеки прави каквото си иска Smirk
Тони, успешно да мине проверката Hands Plus1
Фло, малко отсрочка с обгрижването на сватята Simple Smile
Пипи, яко те завъртя шайбата след краткия отдих - дано по-скоро приключиш със спешните задачки.
Мериан, Борянка, дано ви поотпуснат болежките - влагата и студеното време ги провокират повече. Какво да се прави ... пролет е. Преди не ни пречеше времето ...

Аз отивам да се правя на Пепеляшка и Шеф Манчев - нали чакаме гости Smirk
На всички вас - споменати и неспоменати, много прегръдки с пожелание за спорен ден!

# 704
Добро утро, момичета! Пия си кафето, че сега се излюпих. Аман от това гадно време. Не ми се поглежда през прозореца. Витоша е потънала в облаците.
                 ЦветеАрт, чудесна украса и прекрасно име сте избрали на малкия сладур.
                 Фло, май повечето ще те конкурираме, като едни видни синоптици. Дано поне прогнозите покажат по-хубаво време, ама нещо не се получава съвсем.
                 Клечи, дръж позицията на водач на глутницата, защото, ако вземат връх, става трудно.
                 Янче, Мериан, филмчето няма превод, защото е предназначено за спонсорите и другите участници от организацията, които са японци. Неда го е изпратила, а те са го публикували в профила на организацията във фейсбук. Аз ровейки из нета го видях и го копирах. Дори Неда не беше го видяла и когато и казах се възмути кой е публикувал нейния клип. Обясних и къде съм го намерила. Когато говорех с нея тя беше все още сънна и трудно разбра, но се зарадва, че я подкрепят. Уморена е много, защото 12 клас нямат ваканция и ги съсипват от тестове и изпитване. Не знам защо са решили, че в последните дни ще научат всичко. Да свършва вече, че изтормозиха децата.
                 Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт