Преживяхме тежка загуба на близък млад човек преди седмица. Искам само да сме живи и здрави ние и децата, другото винаги някак се нарежда.
След няколко часа отивам да си го прибера от летището и аз. 
Задължително идете извън ученическите ваканции в Париж и някои Европейски страни. Примерно....сега се сещам...за първата седмица на септември например е добре...когато те са почнали училище/ Франция почват 1ви септ/ , както и повечето европейски страни. Да не е студено обаче. Виси се по опашки яко...
реално стоите на открито на повечето атракции, та затова. Вземете си храна в раниците. Вътре е скъпо, гадна храна тип американска Биг Бъргър , и пак опашки...Абе май най- добре да се спи там поне една вечер на сутринта да влезете преди навалицата, мисля че хората от хотелите ги пускат по- рано ...и така...Един ден вътре е достатъчен , ако сте организирани..... ще обиколките...Също огледайте атракциите предварително и си бележете кои ви интересуват според възрастта на децата... и не на всичко пускат всички възрасти...
Според теб един ден ще стигне. Аз за 2 се бях приготвила психически. Малката 10 ще прави - голяма е вече и се надявам да не висим за снимки с принцеси.

Едва сега разбирам, какво ѝ е било на майка ми 
Препоръчани теми