Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 808
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз съм била кротко дете. Разумно. За разлика от брат ми, който влизаше в болници час по час, кое не счупи, две катастрофи има,, все го връхлиташе нещо, я мотор, я колело....Но аз съм била като възрастен човек от малка. Даваха ми да "управлявам" и наглеждам брат ми като по разумна, а съм по малка от него..Joy Тогава защо не ми се паднаха разумни и кротки деца ?  Е Малечка е малко от малко такава, ама пак тропа с краче.... като иска нещо дето няма да й се купи ...Joy

# 496
  • София
Здравейте  Simple Smile

За Дисниленд - най-добре да е извън ваканциите на французите и да не е в почивните им дни. Когато ние бяхме въпреки, че бяхме съобразили това си беше лудница, но овладяна. За атракционите си има приложение , в което следиш на кое колко се чака. Не сме чакали повече от 15 минути. Бяхме отседнали в Париж и с влака пътувахме до Дисниленд. Сутринта във влака беше пълн с хора за там, но има над десет пропусквателни машини, на които чекираш билета и става бързо влизането. Децата и баща им си изкараха супер, направо се размазаха. Аз също, въпреки че не съм фен на разните му влакчета Simple Smile Вечерта светлинното шоу беше магия. В 11:20- 11:30 е последният влак за Париж.

# 497
  • София
Аз пък да ви се оплача. Ще ходим лятото в Мадрид за няколко дни и като типична дева бях планирала всичко от рано и то много добре. Обаче Райънеър не са на това мнение и ни промениха полета и вместо да пристигнем в 15 часа трябва да сме там в 1 през нощта. Много мразя да ми се провалят плановете, а и ми отнемат един ден. Другите полети ще ни струват близо 1000 лв. повече и ни се свиди. Сега сме направили амбициозен план да летим до Валенсия, да поразгледаме и от там за Мадрид. На прима виста изглежда супер, но като ни знам какви сме не съм никак щастлива. ММ е от хората, които винаги знаят "по-добър" път или начин и това винаги завършва с голямо ненужно ходене, губене и много нерви от моя страна. В Истанбул едно такова знаене на по-добрия път завърши с рев от моя страна и признание от негова, че няма идея къде сме и как да се приберем, та се наложи аз оправям нещата. А след миналогодишното му знаене наборката изпитва ужас, че пак ще се загубим. Наложи се дълго да й обяснявам, че не сме точно загубени, просто не знаем най-добрия път. Та й сега очаквам пълен провал на плановете. А такъв чудесен план бях направила.

# 498
  • София
Благодаря момичета! Както винаги бяхте много ценни! Като мине Великден се захващам по-сериозно с организацията. За съжаление няма как да избегнем ваканцията - РД на малката е началото на август, но каквото такова. 15 мин. бързо ще минат, дано не са повече само.  Wink

Наборът се прибра снощи със закъснение на полета. Изкарали са си страхотно, а той нали ми е светличък, е поизгорял от слънцето. Не се сетих да му дам слънцезащитен крем, но и не очаквах да е толкова топло там. Сега ще се настройва към снега навън.  Simple Smile

Ahoney, съжалявам за провалените планове, но защо не изчакаш. Може пак да се промени полета. Rolling Eyes  Лекичко завиждам за Испания - разкошна е! Сигурна съм, че ще се забавлявате много там! А като си знаеш мъжа - не му се давай и карайте по твоя план. Няма "по-добър" път от твоя!

# 499
Ahoney, не се настройвай предварително, брифирай всички, че ще го карате стегнато. Ако ще те разведри, у нас половинът е едно гигантско мрънкало - не обича "лежащи ваканции", трябва да има движение; като тръгнем да ходим, започва едно мрънкане. Последния път имаше драми като колко били грозни чадърите на незнамкое кафе, как не били сложени правилно, следва 15 мин инженерна интерпретация кое как да бъде и така по цял ден.
Бях го заплашила, че повече няма да ходим заедно или поне не сами, а с компания, за да го търпим на смени 😂🤭 Сега, ако го питаш как е изкарал, казва "Ооо, ама супер, без забележки, беше направила идеална организация" 😄

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 09:47 от zlatenceto

# 500
  • София
Вече върнах билета и си чакам парите, та няма връщане назад. Не мога да не го слушам за маршрута, защото аз съм напълно скарана с ориентацията и като се запъна на моето все се стига до момент, в който да хленча, че не знам на къде да тръгна. Май ми е по-добре той да носи отговорността и аз да дудна след това. Simple Smile Иначе организацията я правя аз с точни маршрути и описание на забележителностите, които гледаме. Той отговаря само за транспорта и точно там са всичките ни проблеми.

# 501
  • София
Ahoney, чилвай! Не се напрягай от такива неща! Ще намериш други билети. Цените са динамични. Или приемете, че ще видите още едно място. Както е казал Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече". Приеми го като възможност. А ако все още си напрегната, пий едно вино. Все някъде по света е 7 вечерта....

# 502
Аз вече не правя никакви планове преди да стигнем на място. Само билети/маршрут отиване и връщане.
Така се изненадвам и аз, иначе ми е скучно.
Отделно не се напрягам, ако нещо не отметнем

# 503
И ние се прибрахме. На летището хората сменяха къси панталони с дълги, а раян плашеха с едно видео, че е възможно да не кацнат в София (добре, че не стана).
Оо, да, голям шок беше снежната София вчера. Особено след 20-ината градуса предишния ден в Хърватска. Добре, че не съм го видяла аз този клип на Раян, само това ми липсваше Joy

Не сме ходили в Дисниленд, но осмия рожден ден на наборката посрещахме в Европа парк. Великолепен парк, за дете до 12 год. е безплатен входът на самия му рожден ден. Бяхме запазили маса в една сладкарница, без да поръчваме или доплащаме каквото и да било допълнително. Имаше още една рожденичка, дойдоха талисманите на парка, организираха им кратки игри, пяха и им подариха еднократни фотоапарати и някакви други дребни сувенири. Атракциите и самият парк са страхотни, има за всякакви възрасти и ние се забвлявахме не по-малко от детето. Тогава все още го строяха, но след година-две отвори и Рулантика - огромен воден парк в съседство.
Когато организирах и четох ревюта за парка, повечето мнения бяха, че си струва много повече от Дисниленд.

Аз вече не правя никакви планове преди да стигнем на място. Само билети/маршрут отиване и връщане.
Така се изненадвам и аз, иначе ми е скучно.
Отделно не се напрягам, ако нещо не отметнем
И аз така. Като цяло не обичам да изпълнявам планове макс, предпочитам да се разхождам и попивам атмосфера.

# 504
  • София
beb4o_fb Следващия път ще знае какво да очаква и току-виж те взел с него.  Wink

Ние заедно забегнахме с ММ, той искаше, аз - не. Та той беше с мен и даже и предложения даваше, имаше и попадения Joy

Ние с ММ бяхме без децата в Дисниленд, яко се забавлявахме- не искаха чаветата, няма да им се моля я Joy Послушах мъжа за някакъв атракцион, щях да се гътна докато стъпя на твърда земя.

Ahoney, всичко ще е на 6, ще видиш! Най-хубавият план е липсата на такъв Kissing Heart

Наборите тръгнаха за даскало. Не знам за тях, но на мен ме е изключително трудно да се върна в релсите

# 505
Бебчо, и аз не мога да стартирам нормално. Трудно. Децата 18 пъти ги питах не искат ли да пропуснат спорта от 8 сутринта, щели да станат. Познайте. Само аз станах. Те се шушкаха до преди малко и си поспаха до 9.30.

# 506
  • София
kbl, нашите тази седмица имат заместници по английски, нямат и няколко последни чАса,подозирам, че чувството им за ваканция ще ги съпътства Joy Тъкмо ще се осеферят и хоп, Великден, после майски празници. И отече Joy

# 507
  • София
Тази нощ и нашият набор се прибра от Испания! Пътуваха с Раян и по разписание трябваше да кацнат в 0.25 ч. Имаха закъснение и кацнаха в 1.20 ч. След което ги държаха 30 мин в самолета, че на цялото летище няма автобуси, които да ги превозят!!! После висяли и в автобуса и росни-росни се прибраха в 2.30 ч. И докато заспим, та стана 3 ч. Днес дремя в офиса, но пък набора каза, че е много доволен! Имах си хас и да не е така, хаха!
Иначе покрай неговото пътуване се въодушевихме и букнах и семейна почивка в Италия в началото на май, та даже уцелихме и на моя рд да сме там! Ех, животът е прекрасен! Nature Sun With Face

# 508
  • София
За Дисни - аз лично предпочитам в хотел на Дисни, защото така имате час по-рано влизане преди всички останали. В този час обикаляме някои атракции, за които чакането е сериозно. В сайта има пакети - нощувка  две или три със билети съответно за 2,3 или 4 дни. Относно опашките, препоръчвам да си свалите приложението на Дисниленд - показва ти в реално време за коя атракция колко се чака и е полезно, да не се луташ много. Темата за парка тук, във форума е много информативна.

# 509
  • София
Да, влиза се по -рано ако си в хотел до Дисниленд  и могат да се обиколят атракции,, преди навалицата , за които после се виси много...

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 22:16 от Cabo San Lucas 40

Общи условия

Активация на акаунт