Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 795
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
beb4o_fb Grinning дано другия път се уцелим!
Eti само докато чета и се разстреперих. Не искам да си помислям и на теб какво ти е било. Аз нали ви разправях, че наборът с приятелчето изтърваха автобуса на осмокласниците от Ловеч на пролетното състезание по физика Satisfied Добре, че ги подбрала една учителка и се прибраха с единадесетокласниците.
Само като ви чета за Дисниленд и се радвам, че моите не са фенове Smiley В Леголанд искат и в Япония! Дъщерята така и не се запали по принцеси и кукли...
Добре, че сте вие да ми дадете тази идея за паспорта. Само трябва да проверя кога изтичаше, а и моят какъвто е талант е в състояние и лична карта, и паспорт да изгуби ....
Всичките ни планове за Великден и майските празници пропаднаха за съжаление. Дано всичко се подреди и се оправи дядо им, че от почти месец сме само по лекари и прегледи. Ще се радваме на опразнената София.

# 511
  • София
jsed, дано се оправи бързо ид а се насладите на спокойни празници.
Ети, и аз направо настръхнах от преживелиците ти. Аз бих се побъркала на твое място.
Аз днес съм на РС с организирано вече афтър парти. То май ме вълнува повече от родителската.

# 512
Лелеее, какви премеждия сте имали, ама ето - калените в седмокласната епопея майки на всичко могат да устоят Laughing
Радвам се, че всички набори са си прекарали чудесно .
Ама свърши ваканцията и вече сме в учебен режим. Моето дете днес много притеснено отиде, чака да им върнат контролна по математика, дето според него много зле се е справил Smiley
Нашите родителски срещи са много скучни и никакви партита няма след това, ще взема да ги бойкотирам най- накрая Laughing

# 513
Привет, ние най-нахално с ММ отидохме по време на ваканцията на децата в Сицилия без деца. Снощи се прибрахме. Оказа се, че всички сме си изкарали чудесно. Първото ни пътуване без деца, откакто имаме деца. Самолетът и на отиване, и на връщане, беше пълен с ентусиазирани родители набори и кисели тийнейджъри, които очевидно не искаха да ги влачат по забележителности, а да са с приятелите на НДК.

# 514
Ние затова нашите ги “вързахме” в кола:-) да не се сугестират от други киселяци и да понесат обиколки:-)))

# 515
  • София
Ние още не смеем да се прежалим да отидем някъде само с мъжа. А ми се иска точно да сме без кисели деца.
Но малката все още е малка (10г) и аз поне не мога да се навия.
В петък вечерта бяхме на концерт и въпросната малка не се беше успокоила да заспи и ни чакаше. Само чу, че сме в нас, премести се в нейната стая и заспа.

Снощи наборът се опита да ми рецитира дефиниции и разни други неща по филосифия понеже днес има тест. Ами  не мога да го понеса това. Айде да пита/коментира нещо друго, как да е. Ама точно философия - просто не мога да слушам.

# 516
Момичета, сега като с е в Шенгенa ,  а и децата над 14 с лични карти, могат ли да пътуват с тях или още е нужен паспорт? На моята и изтича паспорта другия месец и се чудех задължително ли е да вадя нов за ЕС или можем и с л.к. да летим?

# 517
  • Варна
Личната карта е достатъчна.

# 518
Пътуват си само с лични карти, изпробвано.

# 519
  • при моите любими
Ехххх свърши почивката. Мина и замина така неусетно. Ние с каката избягахме на Спа уикенд с мои приятелки, ММ изненадващо замина командировка в Мадрид, а наборът го оставихме с леля му да го наглежда, че имаше много важен мач в събота. Така хубаво ми беше, че понеделник ми беше тройно напрегнат. Чак се ядосвам, как след почивка, трудно се влиза в ритъм. Още не знам какво ще правим за Великден, но то с тоя футбол, тренировки и всеки уикенд мачове, не смея да правя никакви планове. Надявам се и те да почиват тогава. Иначе пак ще го оставим сам да си седи вкъщи.

# 520
  • София
Момичета, сега като с е в Шенгенa ,  а и децата над 14 с лични карти, могат ли да пътуват с тях или още е нужен паспорт? На моята и изтича паспорта другия месец и се чудех задължително ли е да вадя нов за ЕС или можем и с л.к. да летим?

А като ги загубят и без лични карти могат.... проверено.Smile

# 521
Пътуват с лични карти.

# 522
Ети, това вашето не го предлагай за тестване, някои не сме толкова корави Joy

# 523
  • София
Аз само успокоявам, че всякак може. За съжаление. Че можеше сега да сме в Париж.

# 524
МинистърчИто ще изплиска легена като никой друг предходен. След религията и минус 15те дни по родителски , вече и това
https://bnr.bg/horizont/post/102140297?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEA … T2HU8wQo4fiAvqmyQ

Което вече ще отвори опцията за пренатални курсове по състезателна математика..

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 15:48 от second

Общи условия

Активация на акаунт