Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 784
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Кабо, всичко ще е на 6, ще видиш! Ще се чудиш след време защо си се притеснявала.

Наборът е с прословутите бели чорапи, но още при първо обуване вече не са бели - то с тези бутонки, този футбол, това търчане след топката, няма как. Какво ли не правих да ги вкарам в редиците - ниц. Но той упорито си ги носи, той знаел, че са му чисти.

sanaka, чакаме да дадеш добри новини за кучо следобед Flowers Four Leaf Clover

# 196
GoSSipSs, моят предтийн (братчето на наборката) е същият. От бебе не мога да отида на пазар с него, а трябва ли и да мери настава война. Да съм купувала без него, а после претенции. Не се впечатлявам - мине време и ще не ще облича и обува това, което на първи прочит е отхвърлил и оплюл. За обувките му намерих цаката - поръчвам от Тему и му стават.

# 197
Стана, стяга се за фитнес, фитнеса му е срещу мола, та стигнахме до компромисен вариант да влезе в мола преди тренировката да си вземе тениски и там, каквото няма, че ми писна. За маратонки нямаме  драма, поръчва те си отговарят, той взима все на една марка, така че само слизам до Спидито и е готов. Ама за дрехи...хем мрънка, хем не ходи. Казах му одеве, че ако не иде ще облича каквото има. Та вика оххх добреее. Голям зор...
Аз започнах да пооправям гардеробите един по един, че им се каня от 10 дена 😉

# 198
Sanaka, пиши как е кучо после, като получиш инфо.
Моята дрехи си има май, ама ще трябват маратонки или поне още едни пролетни.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 11:10 от zlatenceto

# 199
Sanaka, как е кученцето?
Чакаме добри новини!
Cabo, гледай от положителна страна- един хамак, винце и залез. Щом е партер и стълби няма да катериш с бутилката и чашата! И една хубава книжка...ех, размечтах се!

# 200
  • София
Ох, току-що е приключила операцията. Успешно! Освен импланта, са взели част от костта на лопатката за присадка. В 17:30 ще ходим да си я прибираме.

# 201
В тази връзка и наборът иска дрехи, а не му се ходи никъде. Откъде казвахте, че купувате младежки карго панталони?

# 202
faviana, последно поръчвах от Fashiondays и HM, каквото не се хареса или не стане, връщам с куриер.

# 203
Санака, сериозна работа е било. Дано вече всичко е наред и бързо възстановяване на кучо!

# 204
В тази връзка и наборът иска дрехи, а не му се ходи никъде. Откъде казвахте, че купувате младежки карго панталони?
Имаме Спорт депот до нас, одеве слезнах и като луда снимам и купувам, та го облякох. Пък той от мола си взел 2 тениски и едни дънки 😲 Уж, дънки не обичаше...

# 205
  • София
sanaka, страхотна новина! Дано да се възстанови бързо и да ви радва още дълги години Flowers Four Leaf Clover

Наборът поръчва от някакви сайтове, допитва се до батко си, ще видя по-късно какви са. Аз само отивам до куриера, когато получа съобщение. Сещам се за Pause, вчера му взех някаква пратка от тях.

# 206
Sanaka, много се радвам! Цял ден си мисля за вас.
Наборката вечно купува някакви дрехи и вечно носи едни и същи. Трупа като катерица- да има, а колко ги носи...

# 207
Санака, бързо възстановяване на малката душичка. Доста сложно звучи операцията, да минава и да забравяте и много радости с кучо .

# 208
Sanaka,  радвам се, че е минало успешно!
Голяма мъка ми една мен пазаруването за набора, само маратонки купуваме без проблеми. Иначе е много трудно, слаб, висок, или крачолите са къси, или му е много широко

# 209
Моята девойка като влезе в пубертета наля форми и вече е 158 см (в полицията я мерихме за личната карта) и около 40кг. Размер S вече й пасва, но от Тему и XS вземам. Обувки - 37, може би и 38. Мисля, че стъпалото й стигна 24 см дължина, лошото е, че е тясно.
Малкият, от вчера вече на 11 е 142 см (спортна медицина) и 32 кг. Все още носи детската номерация, но и все по-трудно му намирам неща в тази номерация, които не са бебешки като десен и картинки.

Общи условия

Активация на акаунт