Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 827
  • 775
  •   1
Отговори
# 420
sanaka, поне има творчески планове за писане на някакво домашно. У нас е пълен айляк, разходки, чат и спане до обяд. Сто пъти казах да се порешават малко задачи, защото там я гледам, че е много "над нещата". Отговорът е "Да, добре" (в смисъла на "Говори си!").

# 421
  • София
Е, той отговорът винаги е "Добре". Няма да губят време да спорят, я.

# 422
Цитат
Казвам ви, наистина се чудя понякога в един и същи клас ли са
Laughing Laughing .
На мен би ми било забавно да си направим групова среща С набори.
Някои си направиха среща в София в заведение, но други си направихме изненадващи групови срещи с наборите в провинцията.
Пропътувахме около 500 км по диагонал в България и срещнахме съоткачалка с наборка непланирано, но вълнуващо.

# 423
laurentin, много хубаво. Ще ви давам знак къде пътувам, може да импровизираме нещо през годината, с или без набори. Blush

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 05:38 от zlatenceto

# 424
Дали действително ще "клъцнат" 15-те ни дни?
Че да действаме бързо, да не се минем Simple Smile

Намаляват дните за отсъствия по домашни причини
https://trud.bg/a/articles/%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8F% … D0%B8%D0%BD%D0%B8

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 20:43 от Итео8

# 425
Ее, това е много готино със срещата !

# 426
Zlatenceto, ще бъде хубаво. Ние направихме пътуване по диагонал на България, общо 1330 км. Наборката е доволна от впечатленията и преживяванията, запознанствата, ние също.
Изключително сме разочаровани от предлаганата храна по заведенията. У дома се храним главно с домашно приготвена храна и това, което беше в Североизточна България, не става за ядене, освен че е и много скъпо. Моето момиче за първи път видя Черно море, но заяви, че си иска нашето (Егейско) море.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 20:33 от laurentin

# 427
  • София
Ние си имаме любим Синеморец от около 13 години, но подозирам, че след някоя друга година ще е скучен. Иначе и храна има хубава, и плаж, не е пренаселен, но нощен живот - не.

# 428
Факт, на североизток е по-скъпо от южното Черноморие и София. На мен Варна не ми се вижда скъпа, защото съм свикнала с цените от моя град. На другия ден случайно обядвахме в едно заведение тип "столова" и като цяло беше доста добре и откъм цена - качество - трима души обядвахме за 30 лева общо.

# 429
Е, той отговорът винаги е "Добре". Няма да губят време да спорят, я.

Същото и у нас, но придружено с "оф".
Като пишете за домашни и знам, че са в един клас, само я питам сигурна ли е, че всичко е написала... не знам как, но тя в понеделник каза, че е готова с всичко. Ще чакам изненади. И ние пътуваме, нищо не сме взели, прибираме се в неделя вечер.  Каквото е направила, това ще е.

# 430
В Балчик спираме да видим двореца, вила е всъщност. Улицата към него, около 500м празна, даже 1 чайка нямаше и затворена за автомобили, на близкия паркинг табела:- 3лв на час, 6 лв за 24ч, обаче дай 6лв, не може 3лв, а няма друга кола, освен нашата.
Ще похваля Варна, синята зона е 1 лв до хотел Черно море, докато в Благоевград е 2лв навсякъде, но пък ние сме най-бедната област, къде ще се сравняваме с Варна.
Прекрасен град е Варна.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 20:57 от laurentin

# 431
Е, това вече е изнудване. Как да не може за един час, след като на табелката е указана цена за час?
В Балчик, в района на Ботаническата градина в едната механа малкият си беше поръчал боб (ядеше много малко неща), който му беше донесен обилно поръсен с ... пресен магданоз. Келнерът беше възмутен като му го върнах и помолих да сервира на детето без магданоз.
В Равда пък ни сервираха таратор с толкова много чесън, че чак лютеше.

# 432
  • София
В Балчик има хубави ресторанти, просто не сте попаднали на тях.

# 433
J_M_M
Честито на рожденика с малко закъснение да е жив и здрав и да сбъдва мечтите си!

# 434
В Балчик има хубави ресторанти, просто не сте попаднали на тях.
Връщаме се, там от паркинга ни ядосаха и изобщо не помислихме за храна. Трябваше по-рано да питам тук.

Общи условия

Активация на акаунт