🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 894
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 270
Мартин с тази широка усмивка и целия червен има 2 варианта - или е пиян или влюбен наистина.

Брани с тези блестящи патъци е точно за среща в дюнерджийница. 😂

# 271
Ох Виктор се пули много смешно😂

# 272
Големият играч се наигра с една Даниела. Всеки си намира майстора

# 273
Как ли са им понесли стомасите тая улична храна там. Представям си колко е чисто
То щото нашите баничарници и дюнерджийници са еталон за хигиена Joy

# 274
  • България
Тази джука ще се срути, докато тя приказва. Пожелавам си в този епизод да я изгонят!

# 275
  • Бургас
Ох, Виктор пак мига бавно... Вече на черешата ли е?
Може да е от лютото Joy Вкарал е едно- две за смелост да зададе въпросите, горкия...

# 276
Само си хаби срещите Виктор покрай Бранимира. Това е поредната пропиляна среща, язък за другите момичета, има някой от тях които вече си личи че много го харесват, а той се пилее по Бранимира.

# 277
Ох, Виктор трябва само на снимка да го гледа човек...

# 278
Е хайде, може и да не е на снимка. Може да е гол и да не говори 😀

# 279
Мартин и Даниела колкото имаха химия, между Виктор и Бранимира е негативна под нулата 😅 тя го гледа с презрение, а той все повече се интересува от нея. Много ще ми е интересно до къде ще стигнат така и дали ще намери смелост да я изгони. Може би след поредния запой.

# 280
Виктор днес е направо неадекватен. Голяма грешка да покани Бранимира след фиаското в играта точно. Така хууубаво да го досмачка. Заядлив е и с Мартин, и с нея, само дето хич не му се отдават споровете, а с Косара беше направо жалък. И тези мимики в опит да изглежда с тежест...

# 281
По-неловък и неадекватен разговор от този между Виктор и Брана не мисля, че има Rolling Eyes

# 282
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Колкото по-студено и дръпнато се държи Бранимира, толкова по-влюбен, отчаян и загубен изглежда Виктор, напомня ми на кучето на Павлов.

# 283
  • София
Граници при Даниела, граници при Бранимира... Ох.

# 284
Е хайде, може и да не е на снимка. Може да е гол и да не говори 😀
С калъфка от възглавница на главата и си стискаме ръцете. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт