🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 864
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 420
Някой беше писал по - нагоре, та се подсетих и аз. Постоянно слушам за "валидиране" (това да не е билет, бре!) и за женска енергия.
То ясно, че ако задълбочиш да питаш Даниела какво точно има предвид, ще получиш само "свенлив" смях.

# 421
Косара много ми хареса вчера. Рядко вече може да се срещне хубава, млада жена с ценности, за която е важно двама души заедно да градят живота си, а не наготово да се чучне при някой с пари и само да харчи насам - натам, за да се снима и да развява снимки по социалните мрежи.

Даниела - честно казано мен не ме дразни носа й. Скулите й ми вадят. Направо ми идва да се пресегна и да ги откъсна - все едно са залепени върху лицето й допълнително (като на Анджелина Джоли във филма "Злодеида")

# 422
Мартин и Данчено са егааатиии егоцентриците. И двамата сакън да не бъдат леееко пренебретнати и веднага, край. Ще правя парчета и номерца. Тестчета. На пук и ще се инатя. Ама защо е необхадимо да си толкова докачлив? Големи хора сте! Май. 🙄
Комплекси за малоценност ли имат, защо имат такова детинско певедение? Не мога да разбера още. Тя се прави на вървежна, той се прави, че тръпне за нея. Това е като кеча. Изкуственяк и си личи.
Имам чувството, че той кани нея, за да стане цирка с разговорите, защото знае че Мартина, ще му се натиска, Ана Мария се изчерпи за момента. Другите... за какво да говорят, за луканки и суджуци..

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 10:33 от КремонаЛиза

# 423
Не знам как й вярвате на Косара за това с граденето заедно. Тя затова гради в риалити...

# 424
Никаква романтика не търся аз, за забавление го гледам, ама този сезон изтрепва рибата от скука. Двамата въртят общо 4 жени, на половината още не им знам имената, а сезонът преполови. Няма нещо, което да следя, да чакам да видя какво ще стане, никаква интрига, никаква конкуренция. Виктор е най-бруталният фейл в телевизионния ефир, не мога да се сетя за по-кринджаво поведение. Йоана посъбуди нещата малко, но бързо заспахме отново. Въобще не знам за какво да гледам следващия епизод - Виктор ще се блещи срещу Брана, тя ще го гледа с отвращение и досада, Мартин ще мрънка, че Даниела му е отказала целувка и ще си разменят кръчмарски лафчета.

# 425
Колкото до Бранимира -може пък да има някаква травма момичето и наистина да не допуска лесно хора до себе си! Иначе е по-адекватна в момента от Вики пияндето!
Бранимира никаква травма няма. Напротив, има здрави граници, защото както се разбра има и здраво семейство. Тя е отворена да пробва, но емоционално не допуска хората бързо и не харесва лицемери да й се правят на близки. Правилно е усетила Виктор какъв развей прах е.
Егото й е малко вповече, студен типаж е на повърхността, но границите са й съвсем наред.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 10:20 от Linda*kiss

# 426
Гледах последните два епизода един след друг. Силно впечатление ми направи Даниела и нейният начин на комуникация. Имах чувството, че слушам един и същи разговор с едни и същи думи, но в разбъркани изречения.
Толкова заучен материал и толкова изкуствен постоянен смях (всякаш не може да си поеме въздух) ме подлудява. Иначе сезонът ми харесва.

Задължителните й думи във всеки епизод : валидираш, моите граници, имам си принципи.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 12:46 от Elito@

# 427
Два брака отказала и го казва като нещо, с което се гордее. Чудна жена, спор няма.
Е, защо, да я е срам ли? Бяха в настроение и в този контекст го каза.

# 428
  • София
Някой беше писал по - нагоре, та се подсетих и аз. Постоянно слушам за "валидиране" (това да не е билет, бре!) и за женска енергия.
То ясно, че ако задълбочиш да питаш Даниела какво точно има предвид, ще получиш само "свенлив" смях.
Така, както когато обиждаше Диана, че била тъпа на манивела, някой я попита "а какво е манивела", отговор нямаше, само нервен смях.
И други думи ѝ куцат като значение. Така е като наизустяваш сложни думи, без да вникнеш в съдържанието.
Но няма как да искаме повече от нея. Толкова си може. Това е нивото.

# 429
Според мен Бранимира е мамина и татина щерка, която е даржана доста изкъсо и затова не смее да се отпусне в предаването - сакън да не стъпи накриво, че мама и тати ще гледат, и после ще дава обяснения. Пролича си, като каза колко неприятно е постоянно да дава отчети къде ходи, кога се прибира и какво прави. И как се е опитала да "скъса синджира", като е станала на 18. Та чак е отишла да живее с гаджето - според мен само, за да избяга от техните.

# 430
Аз пък даже не вярвам, че Даниела е отказала 2 брака. Как ще го докаже? Никак. Обаче друго си е да кажеш колко много те искат, не само за любовница, ами и съпруга. Да се изтъкнеш колко си желана, пък не се даваш. Да не вземе Мартин да се помисли, че е специален и баш на него ще се даде. И така шаранчето лапва яко въдицата. Всичките думи и цялата поза на Даниела са заучени клишета. Които обаче е видно, че работят на 100%. Мъжете са ловци и ще гонят недостъпното. Все реват, че им е писнало от меркантилни и изкуствени жени, но никой няма да хукне след кака ви Силвия, нали? Защото е скучна. Общо взето добро показно направи Даниела.

# 431
  • Обран бостан ;)
Два брака отказала и го казва като нещо, с което се гордее. Чудна жена, спор няма.
Е, защо, да я е срам ли? Бяха в настроение и в този контекст го каза.
По-скоро беше " Аз два брака отказах, че една целувка няма да откажа" Wink

п.п. Да няма после "Защо не се омъжих за Пища Хуфнагел" (реплика от филмчето "Семейство Мейзга")

# 432
Снощи най-много ме развълнува защо, аджеба, пиците от тройната среща на Мартин останаха небутнати?
Това е кощунство за мен, неизядена пица Grinning Grinning

# 433
  • София
Аз също харесвам цялостното решение за сезона, без пияни простакеси и скандалджийки. Харесва ми и че са им осигурили нормални условия, не като минали години да ядат боклуци и да зъзнат вечер.
Но да, би могло да организират някакви игри и състезания на момичетата - хем за тях ще е по-забавно, хем могат да спечелят някакви бонуси - примерно да ходят на среща, и тъкмо и срещите биха се разнообразили, а не само Данка, Бранка и още една-две.

# 434
Според мен Бранимира е мамина и татина щерка, която е даржана доста изкъсо и затова не смее да се отпусне в предаването - сакън да не стъпи накриво, че мама и тати ще гледат, и после ще дава обяснения. Пролича си, като каза колко неприятно е постоянно да дава отчети къде ходи, кога се прибира и какво прави. И как се е опитала да "скъса синджира", като е станала на 18. Та чак е отишла да живее с гаджето - според мен само, за да избяга от техните.
Съвсем нормално е под 18 родителите й да знаят къде е и да държат да се прибере навреме. Като всеки млад човек, тя му казва "да дава отчети". Но реално няма нищо странно във възпитанието й. От мухата слон. Каза, че усеща голяма подкрепа и от двамата си родителя. Не каза, че е била подтискана, нито че са й забранявани неща. Косара държи същата хладнина с единствената разлика, че не се цупи.

По-добре да не се отпуска като Силвия, която какво точно показва на децата й, не е ясно... че е отчаяна да се доказва след развода си или че е клюкарка и безинтересна може би. Или Ивет, която е неловко човек да я гледа.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 10:36 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт