🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 877
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 435
Според мен Бранимира е мамина и татина щерка, която е даржана доста изкъсо и затова не смее да се отпусне в предаването - сакън да не стъпи накриво, че мама и тати ще гледат, и после ще дава обяснения. Пролича си, като каза колко неприятно е постоянно да дава отчети къде ходи, кога се прибира и какво прави. И как се е опитала да "скъса синджира", като е станала на 18. Та чак е отишла да живее с гаджето - според мен само, за да избяга от техните.
На същото мнение съм! Бях го споделила в по-предната тема. Абсолютно точно!

# 436
Гледах последните два епизода един след друг. Силно впечатление ми направи Даниела и нейният начин на комуникация. Имах чувството, че слушам един и същи разговор с едни и същи думи, но в разбъркани изречения.
Толкова заучен материал и толкова изкуствен постоянен смях (всякаш не може да си поеме въздух) ме подлудява. Иначе сезона ми харесва.

Задължителните й думи във всеки епизод : валидираш, моите граници, имам си принципи.
Така става винаги, когато човек се опитва да надскочи себе си. Даниела непрекъснато говори за четене и за книги, но от речника и начина на разсъждение личи, че има изключително ограничена обща култура. Липсата на среда и необразоваността също си казват думата. Няма база за сравнение между нея и Мартин. Заучени думи и фрази  като валидиране и женска енергия само подчертават огромните пропуски, а не ги маскират. Даниела всъщност е скучна, защото няма познания и темите и на разговор се изчерпват до парите и нейните представи за това как мъж трябва да издържа жена. На мен наистина ми е интересно какво ще стане с нея, защото е нагла и се мъчи да се лансира, но съм 99% сигурно, че с Мартин в реалния живот няма да и се получи.

# 437
Снощи най-много ме развълнува защо, аджеба, пиците от тройната среща на Мартин останаха небутнати?
Това е кощунство за мен, неизядена пица Grinning Grinning
Е как Марто добре си хапна другите съвсем по -малко(като много жени,да не си развалят грима..).Виж ако беше Ферай щеше да омете всичко.Joy И аз съм като нея постоянно дъвча нещо,добре че не ми се лепи.
Аз смятам,че освен Мартина,донякъде Даниела и Ана Мария си пада по Марто.Даже нейният поглед е най-жаден когато той е наоколо,следи го,но усеща че той се насочва към другите и затова киселее и подхвърля злобни коментарчета.Нейното поведение смятам,че е маска и защитна реакция и всъщност не е лош човек.Явно се отпуска трудно и когато е сигурна в човека отсреща.На срещата с Марто беше забавна и мила.
На мен си ми е интересен сезона.Падам с изцепките на Вико,много е смешен горкият.
Кученцата са страхотни как не се притесняват от толкова хора,камери и постоянно се въртят около тях.Както в Турция котките са навсякъде.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 10:39 от *Амбър*

# 438
Глупости са двата брака на Даниела
Включва в сметката вечните льольовци, които казват, че искат да се оженят за нас, всяка жена има по някой такъв.
Или е била в Дубай, където всеки втори шофьор ти предлага брак директно

Точно НИКОЙ реален мъж, с който е излизала и е харесвала, не и е предлагал брак.
Придава си измислена стойност жената

# 439
Аз знам хора, които са отказвали предложения и разваляли годежи. Не е толкова невъзможно, нищо че 90% от жените са готови на брак на всяка цена. И също толкова жени са готови на години съжителство без брак.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 10:45 от Linda*kiss

# 440
  • София
Снощи най-много ме развълнува защо, аджеба, пиците от тройната среща на Мартин останаха небутнати?
Това е кощунство за мен, неизядена пица Grinning Grinning

Кученцето си хапна, и Даниела, и Мартина му даваха, което ме зарадва най-много май от цялата среща. Grinning

# 441

Оф, таз' пък... милионер ще го прави... с кое?
Еее, ама това е лесно! Ако е мултимилиардер - ще го направи милионер Joy

# 442
Ми Даниела би използвала и това, ако беше реално - “отказвала съм брак на заможен мъж” или “преследваше ме две години, известен е”, но тя просто го изпляска

Да не забравяме, че жената с такива измислици си изкарва парите

# 443
  • Бургас
Честно казано, ако скоро не се ориентира правилно или по-скоро не ориентира някой към себе си, Даниела ще изпадне от всякакви класации. Напредва й възрастта, няма образование, книжлетата й няма да имат нужния успех. Колко си спомнят, че и Венета Райкова прописа / а тя поне имаше образование/ ?! Липсата на последното е големият комплекс на Даниела, ако го имаше, каквато е амбициозна и хитра, щеше да го използва, вместо да се чуди на чий гръб да паразитира. Ама Марто не й върши работа, сега не знам доколко го осъзнава вътре, но като го поопознае навън...Мартин я беше питал, дали за нея би било проблем, че мъжът не работи /ако има пари уж/, а лежи на дивана по цял ден. Нейният отговор беше нещо от сорта, че щяла да го накара да е инициативен и за двамата, бля-бля, приказки под шипковия храст....

# 444
За мен Косата олекна. Държа се като селяндурка, крещейки по Виктор  като целуваше момичетата и с това конско, което му дръпна! И с изказването, че щяла да го направи милионер за една година…тя ако знаеше как, защо самата тя не е милионерка? Или и тя като Данчето - да опъва синджира, а някой друг да бъхти като магаре и да прави пари?! Видях й ценностите и на нея. Сплотени отношения като на родителите й са само параван, завоалиран начин да накара някой мъж да работи за нея.

# 445
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Честно казано, ако скоро не се ориентира правилно или по-скоро не ориентира някой към себе си, Даниела ще изпадне от всякакви класации. Напредва й възрастта, няма образование, книжлетата й няма да имат нужния успех. Колко си спомнят, че и Венета Райкова прописа / а тя поне имаше образование/ ?! Липсата на последното е големият комплекс на Даниела, ако го имаше, каквато е амбициозна и хитра, щеше да го използва, вместо да се чуди на чий гръб да паразитира. Ама Марто не й върши работа, сега не знам доколко го осъзнава вътре, но като го поопознае навън...Мартин я беше питал, дали за нея би било проблем, че мъжът не работи /ако има пари уж/, а лежи на дивана по цял ден.
Нейният отговор беше нещо от сорта, че щяла да го накара да е инициативен и за двамата, бля-бля, приказки под шипковия храст....

Това е заблуда за много жени, а именно, че могат и трябва да намилат на мъжа да бачка, щото иначе той няма да се сети.

# 446
Изпуснала съм темата.
Целувката по врата не е ли по-сближаваща? Даниела ще се наиграе с тези условия и капризи, не с него, а по принцип. Два брака отказала и го казва като нещо, с което се гордее. Чудна жена, спор няма.
Какъв е проблемът,че  е отзвала предложение за брак?

# 447
Даниела се държи точно както трябва, за да предизвика интереса на Мартин в тая среда, пълна с конкурентки. На него самият и трите му фаворитки си приличат по доста големия кубик в гърдите и приказливостта.
Но виждаме, че и двамата ни ергени снощи тичаха след най-дръпнатите моми. Интересно, уж по-трудно, по-сладко.

# 448
Косара, като си отвори устата и разваля цялото си иначе позитивно излъчване. Глупост след глупост ръси и тя, в опита си да се направи на важна, успешна и класна. Класически пример за красива, но глупава и със самочувствие.
Какво работи и тя? Писала се моден дизайнер, но има някаква смешна фейсбук страничка с реплики и парцалки снимани като на бит пазар, снимки с нея като манекенка на евтините парцалки в инстаграм, и това ако е модният ѝ дизайн - нещо явно не разбира смисъла на това понятие.
Иначе щяла да направи някой милионер за година. Ако се снима в онлифенс може, иначе е силно съмнително.

# 449
И какво ще научат дъщерите на НН, с които иска да може да седне да гледа този сезон? Че мъжете обичат жени, които им късат нервите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт