🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 924
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 450
Гледаш и не вярваш на ушите си  😂😂😂

# 451
И какво ще научат дъщерите на НН, с които иска да може да седне да гледа този сезон? Че мъжете обичат жени, които им късат нервите Grinning
Аз имам същите впечатления.Grinning

# 452
То това не е от вчера, и в живота сме го виждали Grinning

# 453
Малееее, момичета в края на епизода, когато дадоха кадри от следващият, видях че Любка целува Виктор!! 😲 горката Росица... не искам да знам как се е почувствала, когато е разбрала! 😔

# 454
Някой беше писал по - нагоре, та се подсетих и аз. Постоянно слушам за "валидиране" (това да не е билет, бре!) и за женска енергия.
То ясно, че ако задълбочиш да питаш Даниела какво точно има предвид, ще получиш само "свенлив" смях.

Като свенливия й смях, когато я попитаха какво означава манивела.

# 455
Два брака отказала и го казва като нещо, с което се гордее. Чудна жена, спор няма.
Е, защо, да я е срам ли? Бяха в настроение и в този контекст го каза.
По-скоро беше " Аз два брака отказах, че една целувка няма да откажа" Wink

п.п. Да няма после "Защо не се омъжих за Пища Хуфнагел" (реплика от филмчето "Семейство Мейзга")
Или "Защо не се омъжих за Иларио циментаджията" (Берта от "Новите съседи" )

# 456
Не знам как й вярвате на Косара за това с граденето заедно. Тя затова гради в риалити...
Не само това – снизходителните закачки с Виктор, чиято цел беше леко гъбаркане в стил готината мацка да качи акциите на задръстеното си приятелче.

# 457
Да, точно. В поведението на Косара, има подобно на Бранимира, снизхождение. Привличане към Виктор няма. Дори имам подозрения, че тя харесва Мартин, просто вижда, че той вече си има фаворитки и това е единствената причина да не влиза в неговия лагер, като по този начин си вдига акциите колко е принципна. Играе роля доста. Ако някой трябва да бъде заподозрян, че е там за реклама - то Косара е в топ 3.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 12:14 от Linda*kiss

# 458
И аз мисля ,че много играе Косара- не и се бута при Мартин ,за да се разграничи от другите.

# 459
А пък как се опитва да го хапе Марто.Нямал тяло,не бил толкова богат,като ѝ каже за роза и изпада в ступор..сякаш въже на шията ще ѝ сложи.Преиграва доста девойката с цел да е интересна.Нали историята на живота ѝ е да се различава от тълпата.Е различава се с нелепи коментари и с поведение -лелката пред блока.Невероятно е как толкова красиви хора като нея и Вико могат да ти станат неприятни само с поведение.

# 460
На Косара грам не ѝ пука за Виктор, нито го ревнува. Нарочно правеше такива изказвания вчера.

# 461
За никого не ѝ пука прави се на интересна само,но не ѝ се получава.

# 462
Да ,голяма драма ,че и давал роза.Sweat Smile

# 463
Едно и също предаване ли гледаме?

# 464
Глупостите на Косара, че изграждайки заедно бизнес с партньора ще си  гарантира истиски отношения. Това няма да го спре да търси агнешко. Когато мъжете се видят с много пари, само доброто възпитание може да ги удържи да не се облажат.
Питайте Ивана Тръмп например.

Общи условия

Активация на акаунт