🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 906
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 465
1. На мен Косара ми харесва и не мисля, че е глупава или неестествена. Даже напротив!
2. Омръзна ми да гледам Даниела и Мартин, Виктор и Бранимира на индивидуални срещи. Чудя се, как другите момичета не надават вой за тази явна несправедливост и простащина от страната на ергените?

# 466
Сезонът е значително по-естествен откъм разговори и общуване между мъжете и жените, има малко ББ елементи, хубаво е, че ги смесват мъже с жени. Скуката идва от факта, че персонажите твърде бързо бяха редуцирани до 4-5 жени, останалите даже и като че ли нямат желание да ги вкарат в играта. Стоят като статисти, жалко за тях. Не знам, нямат ли ергените договорно задължение все пак да поддържат някаква искра с повече от 1-2 момичета. Поне някакъв съспенс. В миналите сезони момичетата бяха и доста нагли в прекъсването на срещи и пр., тук такива мини срещи няма, което всъщност ме радва, защото те обикновено бяха мъчителни за гледане. Общо взето, имат нужда от трети ерген тази година малко да вкара интрига. Иначе снощи аз не успях да догледам от скука. Даниела и Мартин, както казах, ми допадат, дори и Мартин да не е влюбен в нея ( нормално), има тръпка някаква, то просто другите не му предлагат такава. Никаква не му предлагат. Ако това е, за което Даниела говори в книгата си ( не бих я прочела), но видях едно-две клипчета нейни, търсеното ниво тип '' той трябва да направи усилия, за да ме спечели, имам нужда от време, за да го допусна до себе си'', то тя всъщност е напълно права. Това е добър пример за младите жени. Лошото е, че идва именно от нея - човек с ново лице, който неясно какво е постигнал в живота си, човек с компрометиран бекграунд и т.н. Иначе тази идея си заслужава всяка майка да заложи в главата на дъщеря си, като допускам, че Даниела я е усвоила по трудния начин. Би било по-автентично да сподели как се е случило това, а не да твърди, че е момиче за милиони, тогава идеята за уважението, което трябва да имаме към себе си, би се продавала по-добре във всеки един смисъл.

# 467
Както Мартин сам каза на Виктор, че няма нужда да чете книгата на Даниела, защото знае какво пише в нея, та и ние така – на краставичар краставици да продава гуруто на златотърсачките.

# 468
  • София
Аз пък даже не вярвам, че Даниела е отказала 2 брака. Как ще го докаже? Никак. Обаче друго си е да кажеш колко много те искат, не само за любовница, ами и съпруга. Да се изтъкнеш колко си желана, пък не се даваш. Да не вземе Мартин да се помисли, че е специален и баш на него ще се даде. И така шаранчето лапва яко въдицата. Всичките думи и цялата поза на Даниела са заучени клишета. Които обаче е видно, че работят на 100%. Мъжете са ловци и ще гонят недостъпното. Все реват, че им е писнало от меркантилни и изкуствени жени, но никой няма да хукне след кака ви Силвия, нали? Защото е скучна. Общо взето добро показно направи Даниела.
Мъжете ловци гонят до едно време и в един момент се отказват. Малко по-практично мислят и ще се насочат към някоя по-достъпна и топлокръвна.
А тя като не се дава, не се дава още някоя и друга година и накрая остава да си кукува сама. Примери много. Най-недостъпните и капризните все търсят принца и с търсенето си остават.
За Даниела важи в пълна сила - нито е красива, нито първа младост, нито кой знае какъв интелект или постижения в живота. Реално какво предлага освен претенции - нищо. Успех и желая.

# 469
Някой беше писал по - нагоре, та се подсетих и аз. Постоянно слушам за "валидиране" (това да не е билет, бре!) и за женска енергия.
То ясно, че ако задълбочиш да питаш Даниела какво точно има предвид, ще получиш само "свенлив" смях.

То сакън пък да не се засмее, зъбите ми вадят очите, а скулите имам чувството, че "пук" ще кажат...

# 470
Колкото до Бранимира -може пък да има някаква травма момичето и наистина да не допуска лесно хора до себе си! Иначе е по-адекватна в момента от Вики пияндето!
Бранимира никаква травма няма. Напротив, има здрави граници, защото както се разбра има и здраво семейство. Тя е отворена да пробва, но емоционално не допуска хората бързо и не харесва лицемери да й се правят на близки. Правилно е усетила Виктор какъв развей прах е.
Егото й е малко вповече, студен типаж е на повърхността, но границите са й съвсем наред.

Бранимира слага бариера, защото реално не я привлича. Аз съм същата като нея, но някой грабне ли ме свалям бързо бариерата. Просто не я привлича този човек. То и няма с какво де...

# 471
Абсолютно си измисля Даниела за тези 2 брака, дето й ги предлагали. Иначе това, дето не се дава, хубаво, но всъщност въпросът винаги е - защо в отношенията си с някого повтарям един и същи сценарий, така че накрая достигнах до идеята, че трябва да се правя на недостатъпна и да спазвам ''рецепти''. По-скоро да си терапевтира стария негативен опит дълбинно, за да не й се налага повече да си налага самоуважение и да се ''валидира'' чрез външни мъжки прояви. То може да те преследва, да ти носи цветя, да те чака месеци някой, и пак въобще да не е цвете, а може и напълно обратното - шанс се дава на свестни, добри, уважителни към природата на жената мъже, а не на такива, които ще ти предложат поведението, което искаш, а после ще се окажат идиоти, нарцистисти или просто незрели типове.

# 472
  • София
Някой беше писал по - нагоре, та се подсетих и аз. Постоянно слушам за "валидиране" (това да не е билет, бре!) и за женска енергия.

Модерни инфлуенсърски клишета, чути-недочути и айде да ги употребим. Това е.
Има много смислени неща за мъжката и женската енергия, за търсенето на валидация чрез внимание от хората, без предлагане на взаимност. Обаче модата, морето от недорасли психолози, социалните мрежи опошлиха всичко и вече като чуя за енергии, архетипи, началА, роли и ми се повръща.

# 473
  • out of space
Последно, ще има ли трети ерген и ако да- кога ще ни го представят?

# 474
Толкова празен поглед, колкото този на Бранимира не съм виждала скоро. Толкова да не искаш да си там, и да нямаш желание, а да си мислиш, колко си вървежна.
Свикнала е с начина на живот на гаджето и това е.

# 475
Видях в YT новото промо. Всички реват. Wtf?! Когато си мислиш, че не може да стане по-зле, а те ти доказват обратното!
На този продуцент трябва да му се забрани да припарва до шоу-та с закон, а на хората които го гледат да им плащат за терапия .
Пак ще чакам преразказ тук.

# 476
Виктор се жертва и целуна цели две жени по бузите, но не си даде последния банан. Sweat Smile

Дани продължава твърдо да си държи на границите, затова само облиза врата на Марто!

Заяви му, за влизане в Шенген, само с входна виза - годежен пръстен Open Mouth

# 477
Мъжете ловци гонят до едно време и в един момент се отказват. Малко по-практично мислят и ще се насочат към някоя по-достъпна и топлокръвна.
А тя като не се дава, не се дава още някоя и друга година и накрая остава да си кукува сама. Примери много. Най-недостъпните и капризните все търсят принца и с търсенето си остават.
За Даниела важи в пълна сила - нито е красива, нито първа младост, нито кой знае какъв интелект или постижения в живота. Реално какво предлага освен претенции - нищо. Успех и желая.
Не е точно така. Това е малко плашене на гаргите. Каква е алтернативата - да се хванат от зор да са във връзка, с някого, когото не искат? Или да имат ниски критерии? Да са "реалисти" (каквото и да значи това)? Да, разбира се, може, ако самите те си пасват с такива мъже. Форумът е пълен с теми "ами то не ни вървяха отношенията и в началото, той не ме иска, ама 2 деца и сега се караме нон-стоп." Въпреки че не намирам самата Даниела за особено висока топка, нито смятам, че точно 60 хил. на месец са нейното, то поне в сравнение с другите там, има качества и предизвиква интерес.
Относно лова - не е казано, че все ще тича, че накрая ловецът да се измори. Напротив, на етапи вероятно ще иска да си постига нещата. Ще спира да тича като постигне цел 1, после цел 2 и така. Не е казано, че няма да успее.
Коментарите са първа младост са малко празни. Тя е едва на 32. Някои биха я предпочели пред 26 годишна с "багаж". Въпрос на гледна точка.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 13:58 от Linda*kiss

# 478
  • ВАРНА
Наистина,защо всички така реват?Да не им спират алкохола?

# 479
Някаква измислена терапия разиграват. И сигурно напрежението вътре им се отразява.
Иначе не си обяснявам как може да са такива ревли.

Общи условия

Активация на акаунт