🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 439
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 930
Харесвам Анна Мария от самото начало, интересна ми е. От трите фаворитки на Мартин, нея валидирам най-успешно 😀.
Бубето трябва да се научи да носи сутиен, понякога има части от тялото ни, които е добре да прикриваме.

Чакам Васил Пенев да се появи довечера. Лъч надежда за нещо по-интересно и интригуващо Simple Smile.

# 931
Анна- Мария какво работи? От клипчето в ютюб  'бизнес жена на годината' пише, че е собственик на фирма Trust Leaf за серитифициране/ защита на онлайн бизнеси и потребителите им от измами.. което е готина идея, находчиво, но сайта дори не се отваря.. Във видеото още говори за създаване на крипто монета и световна лотария? WTF.. на лотарията ме загуби, но е доста напред с материала момичето.
Все пак това е било 2023 година... Бизнеса е бил за тогава. Сега е на пазара за булки.

# 932
Как ли пък не било задължително сутиен да се носи? Който иска носи, който не, не.
Бюстът на Любомира е страшно провиснал, но щом и е ок да си ходи както иска.

На тази снимки Васил изглежда много мазен.

# 933
Ще си ходи както си иска Любомира и с каквото рокли се харесва. Като гледам, начинът ѝ на обличане  и "провисналия бюст" не ѝ пречи да е една от фаворитките.

# 934
Разбира се, който иска носи и Любомира ще ходи както и с каквото иска. Но е грозно, за мен и в моите очи. Моето мнение е, че сутиен/бюстие е задължителен, извън дома. Не ангажирам никого с това.

# 935
Попаднах на тази статия със снимка на Даниела през 2022

# 936
Анна- Мария бизнес дама на годината - брех! Крипто монети, сертифициране...
Брей, брей, брей!

Кой е бившият й приятел казвате?
Сега гледам запис и чета.
Знаете ли как се става бизнес дама? С гласуване. Колкото повече приятели имаш, толкова повече ще гласуват и шансът е по-голям. В момента тече гласуването за БД 2025 и получих лс да гласувам за определена, така че победата не е за постижения и заслуги, а за това колко много приятели имаш. 🤨😶

# 937
Мен ме кефят жените, които се разнасят без сутиен, не намирам нищо лошо.

# 938
И мен Любка не ме кефи с деколте, но не ми пречи и даже ми става симпатична, че не се притеснява от себе си.
Вкусове всякакви за гърди, да не обобщаваме.

# 939
Аз долни коментари за тялото на Любомира не прочетох. Коментира се само нейния бюст и необходимостта от носенето на сутиен.
За мен всяка жена е редно да носи сутиен/спортно бюстие в ежедневието. Независимо каква форма и размер има.

На мен също ми е грозно без сутиени и Даниела с жълтия потник и очертаните зърна беше гадна. Приличаше ми на кърмачка в родилното.

# 940
  • София
Попаднах на тази статия със снимка на Даниела през 2022
Брей, че тя ми е дори красива тук. Даже носа не се набива. Дано се усети и да разгради малко, каквото е възможно от тези скули.

# 941
Бомбите на Ана Мария да не би да са по-красиви? Проблема на Любомира е, че е много слаба и ребрата и се броят. Но рокля като нейната би стояла добре единствено на слабо и плоско момиче.

# 942
# 943
Боя се, че дори и с новия ерген общото IQ на мъжете пак няма да придобие трицифрено измерение. Grinning
За мен е редно преди да изгонят момиче, да е имало поне една индивидуална среща с него.
Изключително неуважително е и към зрителите, и към по-непопулярните участнички, постоянно да се дават шансове на едни и същи момичета. Какво им пречи да се държат джентълменски и да обърнат внимание на всяко момиче, макар и да си имат предпочитания?
Можеше също така всички да пишат писма и ергените да избират, без да знаят имената на авторките.
Каква добавена стойност даде на зрителя писмото на Даниела например? Ами че ние вече и кътните зъби ѝ знаем (буквално, не метафорично). Можем вече да напишем рецензия на книгата ѝ, без да сме я чели.
А от Синтия и Адриана например почти нищо не сме чули, а изглеждат интелигентни момичета.

# 944
Аз долни коментари за тялото на Любомира не прочетох. Коментира се само нейния бюст и необходимостта от носенето на сутиен.
За мен всяка жена е редно да носи сутиен/спортно бюстие в ежедневието. Независимо каква форма и размер има.

Стига да няма стърчащи зърна, за мен е ок всеки да се носи със или без сутиен, както му е удобно. Аз от човек, който спеше със сутиен, сега ходя при всяка възможност без. Не мога да ги търпя вече, слагам само ако няма накъде. И на работа ходя без. И в квартала ходя без. И за лятото, и за зимата си подбирам дрехи, които мога да нося без сутиен. И се чувствам прекрасно. Много по-грозно ми е да гледам повдигнати до немай къде със сутиен гърди и дълбоко деколте или шорти, които прикриват по-малко от стандартно бельо.

Общи условия

Активация на акаунт