🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 439
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 915
Според мен Виктор след целувката приключи с избирането, другите може да си ходят. Снощи така се ухили с 98 зъба, че не можах да преценя от радост, че е целунал жена изобщо, или че е отхвърлил това тежко бреме и няма да му се налага да целува и други.

# 916
Аз продължавам да недоумявам за какво вкараха "сестри Маямини". Едната изхвърча след 15 минути, другата не се е появявала в кадър от седмици, камо ли да обели някоя дума...
Диана също е много излишна, ама пусти луканки, седи си жената до басейна, смее си се и хич ѝ не е.

Интересно ми е дали Нуй има представител в шоуто Grinning

Новото ергенче на показаната снимка никак не ми харесва. Едни тесни рамене, нелепа физиономия...

# 917
Ами русата разведена мацка, дето Виктор я отказа? Значи, много ни беше полезно влизането и. Макар, че те половината са статисти.
Голяма тъпотия това с писмата, звучаха все едно са писани от психоложката и Даниела. Кой пише писмо до себе си с клише до клише, а да и валидация. Ще повърна.
И в крайна сметка в снощния епизод валидирахме целувка в кашон. Значи от цял океан с острови в смръдливото кашонче беше първата целувка за сезона, OMG.
Получават им се срещите на Виктор и Бубето/ нали е Людмила, и тя като оная Беба от Биг Брадър, дето е Теодора/. Но ми се струва, че тя е нещо като утешителна награда, след Бранка.
OMG, когато имаш дупка на деколтето, буквално, трябва ли да я подчертаваш. Много е грозно. И момето постоянно е неглиже, ни прическа, ни грим, ни сутиен. Прекалена естественост.

# 918
  • София
Бранимира дано наистина върне роза скоро, че омръщи екрана. Новият е направил много бозава физиономия, но ще чакам да го видя в действие. Най-малкото да живнат статистките, че 90% от тях са само за фон, и то нацупен, в момента.

# 919
Даниела ми е по-скоро Капитонова като типаж, не Кобилкина. И Капитонова е една такава егоцентрична, самодостатъчна, меркантилна, доминантна. Гледа тя да си е добре и да се въртят паричките, да има лайфстайл. Мъжете и сексът не я вълнуват особено.

Иска й се. Само че Кобилкина и без мъже е машина за пари, Капиталова май и тя изкарва доста... Даниела ако разчита само на книгите си и спорните писателски умения, не я виждам да оцелее. Изглежда ми най-мързелива от трите, а и най-семпла интелектуално.

# 920

Хубави фотосесии има Косара. Една от малкото,които добре ще монетизират участието си.

Във всеки сезон до сега фаворитките бързо са били ясни. Това,че в предишните три се опитваха чрез непрекъснато мляскане по пейките да ни заблудят ,че не е така ,не го прави истинско.Просто статитските създаваха селски панаири - нищо повече.
 В този сезон всичко е много по - истинско и близо до реалния живот. Няма как насила да общуваш с десет жени. Нормално е да бъдеш привлечен от 2-3 .
 Може би ми липсват групови игри,но не онези пехливанските/борби в желе,вода,кал,пясък/, а за взаимно опознаване,общи интереси...
 Виктор и Любка си се намериха. 😂 Леко,без напрежение и неловки моменти им минават разговорите .
 Марто мисля,че прави поредната грешка в живота си ,доверявайки се на Данчето 😵‍💫.Мислех го за по-обигран- жалко.

# 921
На мен фотосесиите на Косара не ми харесват. Много чалга вайб, а иначе е хубаво момиче.

# 922
Еее, Кобилкина и Капитонова от всичко пари правят, Данчето въобщеее не е на това ниво. Grinning

# 923
...
Вие пък очаквате искреност от нея.Тя всичко си е сменила от-до: име,лице,живот и очаквате този човек да е искрен ида се разгърне пред цяла България. Laughing И какво да каже? Аз съм Айгюл бедното турче от Чепеларе. Живея от спонсор на спонсор. Няма нищо натурално по мен освен цвета на очите. Търся си нова балама,за да ме гледа.
SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied
Абсолютмон!
Няма начин да се разкрие. А и щеше да обиди Мартин.

# 924
На тази снимка този малко ми напомня на Sid the sloth, но може да не е излезнал хубаво.

# 925
Айде пак критики към външен вид. Ми да си налее 300 кубика Любомира и ще е по-добре, така ли?
Критикуват се Йоана, Даниела, Мартина и Анна Мария, че са си сложили силикон, но се критикува и Любомира, че имала малки с естествена форма гърди.
Че и тембърът на гласа ѝ се критикува.
Мен ме кефи, че се чувства добре в кожата си и не робува на някакви стандарти за красота и да сложи пиргите, super push-up сутиена и да сложи 3 тона грим.

Скрит текст:
Ако напишете breast shapes в Гугъл ще видите, че Любомира има bell shaped гърди и това си е съвсем нормално.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 13:57 от holly_mac

# 926
Ееееее, жестока е Косара на тези снимки.

# 927
Хитрата сврака с двата крака е работата на Мартин с Даниела. Умен бил, играч, опитен манипулатор... Да, да и се остави да го води за носа откровена използвачка с елементарни похвати. Даже с предварителна уговорка да го прави, ползите са само за нея, той само губи точки с тази заигравка.

# 928
Анна- Мария какво работи? От клипчето в ютюб  'бизнес жена на годината' пише, че е собственик на фирма Trust Leaf за серитифициране/ защита на онлайн бизнеси и потребителите им от измами.. което е готина идея, находчиво, но сайта дори не се отваря.. Във видеото още говори за създаване на крипто монета и световна лотария? WTF.. на лотарията ме загуби, но е доста напред с материала момичето.

# 929
Мисля, че критиката към Любомира не е толкова какви гърди има, а че човек трябва да се облича спрямо даденостите си. Вчера облеклото ѝ не беше подбрано с вкус..факт.

Общи условия

Активация на акаунт