🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 432
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 900
Чак се чуда как на жените не им пречи да се целуват с брадати.
Не се целуват Laughing Съмнявам се, че и новият ще раздвижи нещата

# 901
Мен мъже БЕЗ бради не ме кефят. Приличат ми на бебешоци някакви, нищо мъжко и секси не виждам. Повярвайте ми, ако Марто и Виктор се обръснат, целият им чар ще се изпари (а не е като да имат чар в изобилие в момента Grinning)

# 902
Е как да е влюбчива Даниела като за нея всичко в отношенията е разменна монета и се измерва в пари. 'Дай и ще получиш' девиза ѝ, не се връзва никак с любовта. Според мен точно затова е интересна на Мартин, защото за него е предизвикателство да я накара да се влюби в него, и той да се почувства специален. Само дето няма да се случи, защото тя знае, че влюби ли се в него ще я замени и ще му стане безинтересна. Един дол дренки са, но в женски и мъжки вариант.

# 903
Според мен Любомира рязко е отслабнала и затова така се е получило с бюста ѝ. Дали ще се ядоса Виктор, като разбере, че другите са научили за целувката? Бранимира пък вика какво ще прави там, ако вече е имало целувка… аха, той ще чака да целуне баш тебе, дето се държиш като ледената кралица. Отделно, че все пак е в такова предаване, какво очаква, да целуне само нея и да си тръгне с нея? Добре я сряза с тая целувка с Любомира, нека не лети в небесата Бранимира, че се беше самозабравила вече, понеже само нея канеше на срещи, та сега изобщо не очакваше пак да покани Любомира, развали ѝ се настроението нещо.
И то не защото го харесва наистина, а защото иска да се хвали пред другите, че все избира нея.

# 904
Даниела и Мартина не мисля, че биха преминали към друг лагер, особено Мартина. Новият го виждам точно с Косара, може би Росица, Адриана, все още не знам какъв му е типажът.
Къв е шансът Бранимира да почне да флиртува с него, за да дразни Виктор?

# 905
  • Sofia
Марто без брада 😃
Скрит текст:

# 906
Марто тук е на 25 години.
Не понасям бради, но знам че е много модерно и всички носят вк .мъжа ми.

# 907
Според мен Любомира рязко е отслабнала и затова така се е получило с бюста ѝ. Дали ще се ядоса Виктор, като разбере, че другите са научили за целувката? Бранимира пък вика какво ще прави там, ако вече е имало целувка… аха, той ще чака да целуне баш тебе, дето се държиш като ледената кралица. Отделно, че все пак е в такова предаване, какво очаква, да целуне само нея и да си тръгне с нея? Добре я сряза с тая целувка с Любомира, нека не лети в небесата Бранимира, че се беше самозабравила вече, понеже само нея канеше на срещи, та сега изобщо не очакваше пак да покани Любомира, развали ѝ се настроението нещо.
И то не защото го харесва наистина, а защото иска да се хвали пред другите, че все избира нея.

+1. И аз се радвам, че Виктор най-накрая се насочи към друго момиче, което показва интерес към него. Бранимира, като е такова дърво, да стои, да слуша и да гледа как друга й го отмъква. И много ми хареса, че след тази среща, веднага я покани на нова още на следващия ден. Явно наистина му е било приятно. И с размяната на писмата беше хубаво.

# 908
Новият не ми се вярва да загледа Даниела, Марто беше единствения, дет се излъга. Косара е точно за новия, Виктор да си дундурка Бубето и Бранка

# 909
Изобщо не вярвам Бранимира да започне да флиртува с Виктор, по-скоро обратното. Ще се държи още по-дръпнато и надменно, като ще се прави на обидена.
Дано третият ерген се насочи наистина към Косара. Нея към края започнах да я харесвам всъщност и я преоткрих.

# 910
Дори и за 3 ергена прекалено много пълнеж остана. Виктор и Марто вече са си набелязали по 2 момичета и основно тях въртят. Айде, за третия гласим Косара. Ама останалите статистки ли ще го играят? А те не са никак малко.

# 911
  • София
Аз продължавам да недоумявам за какво вкараха "сестри Маямини". Едната изхвърча след 15 минути, другата не се е появявала в кадър от седмици, камо ли да обели някоя дума...
Диана също е много излишна, ама пусти луканки, седи си жената до басейна, смее си се и хич ѝ не е.

# 912
Сестри Маямини на бас, че са ги забърсали от плажа в Шри Ланка. 😂
НН: “Уф, тоя сезон нещо не се получава… Що не вкараме още 2-3 мацки? Туджарка, я се разходи по острова и харесай няк’ви мадами? Не е задължително да говорят български.”

# 913
Изобщо не вярвам Бранимира да започне да флиртува с Виктор, по-скоро обратното. Ще се държи още по-дръпнато и надменно, като ще се прави на обидена.
Не с Виктор, с новия ерген да флиртува, за да дразни Виктор.

# 914
Бранимира очаквам скоро да върне роза. Виктор и без това ѝ е от черен, по-черен, а като разбере за целувката с Любомира - съвсем. Пък и да не изпусне изпитите в Натфиз. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт