🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 439
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 960
На мен ми омръзна да гледам все озъбената и опулена Даниела с надупчените скули и Бранимира с лошата кожа и увисналата долна устна. И отказвам да повярвам, че ергените спонтанно са си харесали точно тези персонажи. Хеле пък Даниела - то няма нищо истинско по това момиче, включително и характера. Трябвало мъжът да се постарае, то от тези цупни, "стандарти" и изисквания гони последния влак в ТВ шоу. Тя с какво допринася за връзката - "хубавее" му насреща със зинала паст от изкуствени зъби и изкуствени гърди. Била е много хубаво момиче преди да заприлича на Майкъл Джексън. И на вечерята забелязах на единия пръст черно под единия  нокът - гадост. Като се сетя, че ядяха с ръце от едни и същи съдове направо тръпки ме побиват.

# 961
Понеже един от последните "грозни" коментари за Любомира, беше мой, ще кажа, че нейните ребра са същите като бомбите на АМ. Въпрос на естетика е как ще се показваш пред хората и по национална тв.

# 962
Какво да напише Даниела в писмото към себе си? Скъпа Айгюл, като пораснеш ще те мързи да бачкаш и ще търсиш баламурници да ти цъкат яко кинти. Няма да се харесваш на външен вид и ще си надуеш циците, ще си надуеш скулите и ще си отрежеш носа... тъжничко е малко... За това яко цитати и клишета от ФБ, че никой да не разбере колко комплекси крие в себе си.
С глас се смях!!! 😂😂😂😂 благодаря ти, Ели Мели!

П. С. Пропусна "ще си смениш името, и него няма да харесваш" 😄

# 963
Новия ерген на церемонията на розата ли го представят?

# 964
Ама то и днес ще има епизод. Не знаех, но сега видях в програмата.

# 965
На мен, момичетата на Виктор са ми приятни освен намусеното. Естествени са, със свои индивидуални черти в тяло и лице  и непринудено държание. Искаше ми се повече да ги дават.

# 966
На мен пък ми харесва, че Любомира няма проблеми да ходи без сутиен, рокличката вчера, макар и непретенциозна, й стоеше добре. Въобще ми прави впечатление на жена, която се чувства добре в кожата си. Пък и е приятно разнообразие да погледаме гърди с различна, вместо с обичайната балонеста, форма.

Нямам нищо против и да се виждат нечии зърна, няма нищо срамно, всички сме кърмени все пак. Срамно и неудобно става когато мъжете (и жените) започват да се втренчват в гърдите - със зърна или без - и да правят коментари. Само затова много рядко слагам сутиен, иначе не понасям.

Във визията на Даниела мен лично не ме дразнят толкова скулите или носа, но ниското чело й прави много лоша услуга.

Много хубави снимки на Косара!

Ех, ако Анна-Мария не беше се поокепазила с тези устни и прекалено деколте и ако не беше були, щеше да ми е любимката този сезон, макар отначало грам да не ми хареса.

# 967
Йоана показва на стори защо е влязла да се излага като кифладжийка и Мартин да я унижава. 16 милиона влизания в профила и последните 30 дни и 33.4 последователи от 1600 вечерта преди да излъчат влизането и.
16 мл показват само Бачорски досега.
Знаете ли тогава колко има Мартин? И над 200 к хонорар, чува се за над 250 дори. Еми….
Браво Марто, играч си!

# 968
Сега успях да намеря новото промо. Видя ми се Мартин пак на среща с ТО. А стига де!!!!

# 969
По повод името  на Даниела се сетих,че съм забравила да ви кажа,че четох преди време ,че преди няколко години си е правила църковно кръщене. Та нищо чудно смяната на името да е и заради смяна на вярата.Сега е християнка. Само мога да гадая какво я е накарало да го направи...🤔

# 970
  • София
Мартин и Анна-Мария имат потенциал да изхрадят истинско приятелство, разбират се с по половин дума, нямат никакво привличане един към друг, директни, прями, мозъците им сякаш работят на една честота.
А Виктор е типичният пример как мъж с визуално красиви черти може да е толкова не привлекателен, няма никакво мъжко излъчване. С 4-5 години съм по-голяма от него, но всичко, което ми идва е да го гушна майчински..

# 971
АМ си има доста привличане, Мартин няма към нея. Както някой отбеляза снощи, така взе да мърка АМ и се сви като котчица, дето чака някой да я вземе в скута си и да я поглади по посока на косъма, ама не би. Марто вижда аверче в нейно лице, не жена.

# 972
  • София
Аз не виждам никакво привличане от нейна страна, по-скоро започна да го чувства малко по-близък и й се иска да усети загриженост и топлота, не сексуални ласки или нещо подобно.

# 973
Анна М е типична банска мома, агресивна, наперена, неприятна и интригантка. Силно неприятна ми е. Няма никакъв шанс Мартин да я хареса, той си пада по друг тип жени, но приятели ще са убедена съм.

# 974
Мисля, че критиката към Любомира не е толкова какви гърди има, а че човек трябва да се облича спрямо даденостите си. Вчера облеклото ѝ не беше подбрано с вкус..факт.
И спрямо времето, 30° и 85% влажност. С много приятна рокличка си беше. И аз така бих шляпала с джапанките

Общи условия

Активация на акаунт