🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 466
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 870
Данчето пак каза свръх тъпня - винаги щяла да е като огледало и да отразява каквото види насреща.
Демек си признава, че е празна, безхарактерна и като пълен нарцис играе каквото искат да видят отсреща, за да получава каквото иска. Много нескопосан образ се опитва да гради.
И някоя там подскача, че втора книга щяла да пише докато е в предаването - то просто хабене на хартия, какво се вълнуват толкова.
Още снощи, докато четох мнението на anonymiss, си представих как бих се почувствала, ако мъж ми каже същото. Зад тези думи проличават само манипулация, мания за контрол и липса на емоционална интелигентност.
Даниела беше качила на стори отговори на въпроси, зададени към нея. Имаше въпрос какво е мнението ѝ за жените в мъжка енергия (в същината си въпросът беше това), като отговорът ѝ беше, че не е задължително всички да са в женска енергия, като не го чувстват; трябвало да има и жени лидери. За мен тук тя сама компрометира познанията си, защото аз, без дори да съм "коуч", знам, че всичко, което е най-близо до натуралния си чист вид, се счита, че е в женска енергия. Някои жени имат естествен лидерски потенциал и амбиция. По тази причина преди време бях написала един коментар за женската енергия, че при всяка жена се изразява по различен начин, затова и не трябва да се вярва сляпо на мними авторитети. Фактът, че за един нещо би проработило, не значи, че е универсална рецепта за всеки.

В снощния епизод Ферай ми хареса. Изглеждаше искрена, като се зарадва на Любомира, че им се е получило. На кадрите при басейна през деня - също.

# 871
Коя е с различно име, Даниела ли? Как й е истинското? 😬
Същата. Айгюл Гюнер Гази и Газъ. За произношението зависи, дали е И с точка или без.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 14:50 от КремонаЛиза

# 872
Даниела ми изглежда бездушна, има някаква празнота там. Малко ми е тип Носферату, не само по външност.  The lights are on but no one is home.

# 873
Даниела ми е толкова скучна и семпла, че думи нямам. Да, подбира страхотни рокли, да, обрана е, но не мога да си представя да общувам (ако може да се нарече така) и да живея с тази статуя. Никакви емоции, никакви разсъждения, само клишета и глупости от устата й.
Хаха аз пък точно роклите й смятам, че са много детинска мода. Не дамски. И все са прекалено къси. Кройката им е странна, талията и дължината са като умалени.
Но за разговори е най-добре от останалите там. Въпреки че е голяма актриса и не й вярвам за половината неща. Но е закачлива.

# 874
  • Обран бостан ;)
Коя е с различно име, Даниела ли? Как й е истинското? 😬
Съжата. Айгюл Гюнер Гази и Газъ. За произношенеето зависи, дали е И с точка или без.

Ако не си беше сменила името, двете с Ферай може да си клюкарстват на турски и да хвърлят в потрес другите. Trollface

Скрит текст:
Представям си разговора:

-Мара ба Айгюл.
-Мара ба Ферай.
-Чакалък вар ?
-Йок чакалък, йок.
-Вай, вай ! Проблем вар ?
-Чок проблем вар. Биринджи ерген Харем Бабаит. Икинджи ерген, чок парасъ йок.
-Вай, вай. Чок резил, чок.
-Тю, язък. Гюзел ханъм чок, гюзел Ерген хептен йок.

# 875
Ако разгледате threads профила на Данка ще видите още какви тъпотии ръси там. Жената се изявява като психолог и това е. Поне да избута едно ВисшУ да не е съвсем за срам.

# 876
Сакън!
Ако разгледате threads профила на Данка ще видите още какви тъпотии ръси там. Жената се изявява като психолог и това е. Поне да избута едно ВисшУ да не е съвсем за срам.

# 877

Чак си направих труда да видя кои са изгонените... Ами Йоана дори не се брои, тя дойде, видя, замина.
Преди нея - американката сестра. Не я броя дори като активен участник (Анна се казва, нищо против дамата)
Преди това - Елвира - онче-бонче ай чао, пак нямаше тъпа церемония.

Това ме подсети, че другата сестра дето остана, не съм я виждала тази седмица в епизодите, дори докато разказваха за срещите я нямаше. Или поне аз не съм я забелязала LaughingLaughing

# 878
Там е. Влиза в кадър, на стълбите. Но не е ентусиазирана.

# 879
Какво да напише Даниела в писмото към себе си? Скъпа Айгюл, като пораснеш ще те мързи да бачкаш и ще търсиш баламурници да ти цъкат яко кинти. Няма да се харесваш на външен вид и ще си надуеш циците, ще си надуеш скулите и ще си отрежеш носа... тъжничко е малко... За това яко цитати и клишета от ФБ, че никой да не разбере колко комплекси крие в себе си.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 10:29 от Ели-Мели

# 880
  • София
Като гледаме официалната "психоложка" на предаването, нищо чудно и Даниела да я вземат за някакво тв гуру. По това, което показва до момента, е тъпа като картоф, но се опитва да е недостъпна и различна. Всеки, който й се върже, си заслужава да го използват и манипулират до откат.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 11:13 от Yellow_girl

# 881
Този сезон на мен лично ми харесва повече от предходните. Най-отвратителен ми беше първи, с постоянните скандали, женска злоба, булита, фалш.. Омръзна ми и в следващите два постоянните опашки за минутни срещи със строгия господар, мазненето, лигавите целувки /блях 🤮/ унизителната светлина, в която са представени жените. Всяка която стъпи накриво, не се натиска достатъчно и не се мляска нон стоп, на церемонията е аут от Султана. Този сезон представя много по-реално живота, с всички изненади, бивши, нови и взаимна борба за внимание, не еднопосочна от жените към един мъж, все глупаци до момента. Така че да, подкрепям с две ръце промяната в сценария и това, че жените в този сезон запазват много повече достойнството си.
Зодията на новия ерген знае ли се?

# 882
Роклите на Данка са “овен облечен като агне. “ Прекално млади са за нея. Изглежда евтина.
На тези коктейли, които съм гледала Косара се облича добре, нейната нощница също беше най-стилна.

# 883
Мен пък писмото на Даниела изобщо не ми хареса. ..Маската ѝ ми идва прекалено. Някак ми писна от всичките ѝ игри, книги и тъпотии...Понякога човек може и да е просто себе си и да каже две искрени думи. Надявам се и на Мартин да му писне.
ПОдкрепям.
Клише до клишето и стерилност. Чат джи пи ти.
Тя и така се държи.
Данка, покажи варианти на влюбено поведение спрямо мъж бохем на 40.
Данка изпълнява.
Малко хихохахи, малко загадъчност, малко високомерие, накрая гореща целувка по врата за замазване и кукичка.
Без душа, без сърце, като бот. Ужасно.
//
Трети ерген ще дойде идеално малко да се покълват петлите и да стане конкуренция. Адмирирам.
//
Виктор с Люба не ги виждам като двойка дълго, но знае ли човек.

# 884
Пуснали са ергенина в официалната страница. На 29 г е и работи в сферата на търговията и рекламата.

Общи условия

Активация на акаунт