🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 774
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 90
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
То стана малко gangbang положението накрая...

# 91
Аз това за третия ерген го четох в тази тема и мислех, че е обявено официално .

Даже ми беше обяснено  за него, с дълъг пост в предишната тема ТУК, защото попитах дали бг формата е такъв да влизат и излизат кой как му дойде защото гледам за първи път бг ерген.

# 92
Поне ще има изненадани накрая - ергенките Joy

# 93
Винаги идва някой, който си мисли, че прави невероятен сюрприз като поднася сензация на пишещите в темата. Не всички са наясно със забраните за спойлери, няма как да ограничите всички.

# 94
От седмица новината се разпространява активно по интернет сайтовете и тогава някой я пренесе в темата.

# 95
  • София
Тези неща не ги ли обявяват в промото?

# 96
Даниела отговаря на въпроси в Инстаграм. Съжалявам, но това не може да е нормално, прилича на извънземно.
Скрит текст:

# 97
Защо го отворих това преди лягане. Can't unsee it. Да но да не я сънувам.

Даниела отговаря на въпроси в Инстаграм. Съжалявам, но това не може да е нормално, прилича на извънземно.
Скрит текст:

# 98
Даниела изглежда меко казано странно- някак крива, бухнала в скули, изпита в долна част на лицето. Носът е достатъчно коментиран- гротеска….Трудно би минала за красива😵💫😵💫😵💫

Мартин сякаш в преситеното  си битие, и с красиви жени е “преял”, та налита на подобни недоразумения като Даниела.

# 99
Душата и е красива HeartHeartHeartJoy

# 100
Леле, отворих й секцията с въпроси и попаднах на коментар, където й предлагат среща, а тя казва, че такова предложение трябва да стартира с минимум 1000 рози и то от едрите, не от ПАЗАРА! Абсолютна държанка, която се има за красива, интелигентна, забавна, ама не е нищо от това. Салфетка за многократна употреба!

# 101
  • София
tooclose,
🌹
За това, че си сложила това плашило в скрит текст.
В момента съм си сипал нещо и не, не се изплисках, ама за малко да се задавя. Bowtie

# 102
Леле , как се впрягате.Grinning

# 103
Скрит текст:
Мисля, че се снима с филтър. В началото на предаването ми беше симпатична. След като каза , че не работи и изка издръжка 50-60 к на месец ми е крайно неприятна

# 104
С вкарването на резервния ерген  сега целта е да се достигне интерес и към момите в сянка. Обаче си мисля, че очакванията им пак може да се разминат, ако и 3-я ерген се насочи към момите-фаворитки.

Не се знае какви са им очакванията.И в двата случая не губят.Ако третият ерген се насочи към фаворитките, ще е още по-добре, защото ще гледаме борби между ергените, пък двуомене при ергенките на кого да пристанат😜

Общи условия

Активация на акаунт