🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 925
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 315
И пак в промото показаха така дългоочакваната първа целувка😒Непрофесионално от страна на БТВ за пореден път…

# 316
Според мен Виктор е просто много млад, нищо му няма на момчето.

# 317
Клан, клан, недоклан,
бран, бран, недобран Stuck Out Tongue Winking Eye

# 318
Минали сезони нямах търпение да изгонят някои от жените,сега се моля някой да изгони единият ерген за да спре да се излага Joy момичетата от отбора на Виктор не ми пречат ,ако той напусне нека останат  да си изкарат готина почивка като компенсация, че го изтърпяха толкова време Joy

# 319
Даниела има един голям плюс пред многото останали кифли - златотърсачки. Прави се на недостъпна и това подсилва интереса. Докато в миналите сезони имаше откровено леки жени, и не криеха какво търсят, тук поне Даниела се прави на принципна. Това си е доста по - печелившо в дългосрочен план честно казано и трудно мъжа я приема за златотърсачка, защото видиш ли се дърпа доста време.. и така е склонен да й има повече доверие и да инвестира в нея. Имам подобна позната. Много печеливша позиция наистина.

# 320
Психоложката явно много неща е пропуснала и резултатът е СКУКА. Е, следващият епизод ще е сълзи и сополи за разнообразие

# 321
  • here and now
Даниела на врата си сърце ли носеше, че не виждам добре?

# 322
  • София
И пак в промото показаха така дългоочакваната първа целувка😒Непрофесионално от страна на БТВ за пореден път…
А с кого е?

# 323
Тя само него носи.

# 324
  • София
Даниела има един голям плюс пред многото останали кифли - златотърсачки. Прави се на недостъпна и това подсилва интереса.
Работи с предварително плащане, другите с отложено Grinning.
Шегувам се, на мен Даниела даже ми е симпатична, допада ми как го кара да драпа Мартин, и той бая отчаяно започна да се пазари.

# 325
  • София
Викаш, професионално изкривяване?! Satisfied
Не знам дали й е професионално изкривяване, но по принцип старите навици умират трудно. Grinning

Много беше кринджава срещата на Виктор и Бранка. Тя просто не го харесва, колкото и вода от девет кладенеца да му носи. Явно й се стои на почивка или й се иска хората да научат за нея. Срещите им са толкова измъчени, че направо ме боли да ги гледам - Виктор се пули, прави тъпи физиономии и не знае какво да каже, за да не настъпи мотиката и онази да го погледне със змийския поглед все едно е видяла хлебарка.
Тя пък нищо съществено не е казала до момента за един месец, дори не се опитва да води някакъв разговор, да не говорим пък за опити за опознаване и сближаване. Този човек просто не я интересува или и тя като една по-малка Даниела чака мъжът да извърви всичките крачки, защото те двете са най-голямата награда на света. Joy

Мартин не мисля, че харесва Даниела, просто тя му се опъва най-много и това го провокира да се опитват да се надцакват, да си мерят инатите и ще надделее в крайна сметка. Разговорите им са реплики от селски вечеринки, но не мога да й отрека, че толкова добре е наизустила клишетата, че и насън да я бутнеш, ще ги изрецитира без запъване.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 13:35 от Reinа

# 326
  • here and now
Тя само него носи.
Чак днес забелязах. Сигурно ѝ е подарък от сестра ѝ...

# 327
  • София
Аз пък се опитвам да погледна от страната на Бранимира. Тя не се е записала сама на кастинга, поканена е. Може би очаква по-специално отношение, а понякога не го получава. Вижда как той флиртува с други момичета. Какви бариери има повече от някои от тях? Да не говорим, че не са в естествена среда. Днес дори ми беше симпатична визуално. Само дето не мога да разбера защо Виктор все ги води на джънк фудс, а Мартин на лъскавкото, толкова ли не са могли на еднакви условия да ги уредят. Непрекъснато се набиват различията.

# 328
Бранимира е момиченцето на мама и се стреми да не я разочарова. Да не покаже в ефир нещо, с което да злепостави родителите си. Имам чувството, че затова не може да се отпусне и измисля оправдания как трудно допуска някой до себе си. А Виктор се блещи като Иванушка глупака след някое и друго питие. Личи си колко е дървен и не му се отдават спонтанните разговори с жени. Особено с Бранимира, която внимава за всяко свое поведение пред камерата.

# 329
Малее, а това с ресторантите и дюнерите е толкова тъп въпрос. Тача си дюнерите, ама цял живот дюнери ли да ям, бе, Викторе??

Общи условия

Активация на акаунт