🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 909
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 360
  • Viena
Без думи.

# 361
  • София /Абсурдистан
А веждите …

# 362
Не, Даниела поне знае как да води разговор. За разлика от...

# 363
Не е ли тъжно, че момичета с толкова корекции (абсолютно несполучливи) и толкова изкуствени и със заучени фрази като Даниела са обект на толкова внимание. Това ли е реалността - мъжете са привлечени от тунинговани, изкуствени "дами".
Май от продукцията са искали да покажат, че и 2-те се котират. Единия ерген си пада по жени с корекции, другия си пада по по-натурални. Третия сигурно ще избира хибриди. Демек за всеки влак си има пътници.

# 364
  • София
Граници в едната среща, граници и в другата… Да не им дават тема за срещата Граници и как се справяме с тях JoyJoy Започвам да подозирам продукцията Wink Както и за двете викторианки, които клепеха Елвира пред Мартин / Какво ги засяга тях/. 🤔

При повдигането на въпроса за парите, ако Виктор беше по-отракан, щеше да каже “Значи моите момичета не са златотърсачки” 😉

# 365
Не е ли тъжно, че момичета с толкова корекции (абсолютно несполучливи) и толкова изкуствени и със заучени фрази като Даниела са обект на толкова внимание. Това ли е реалността - мъжете са привлечени от тунинговани, изкуствени "дами".
Защо да е тъжно? За всеки влак си има пътници. А и нека сме честни - естествена красавица с принципи и кариера, няма да обърне внимание на Мартин. Трябва да се ограничи до жени, които са с особени… Интереси, да речем.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 00:26 от Lilly_85

# 366
  • София
Даниела си прави реклама на "книгите" чрез изкуственота си поведение и смях и дори да не спечели, вече е избила престоя си там.

Иначе ми е тъжно, защото това не е "за всеки влак си има пътници", а тенденцията сред много от младите момичета, които се възхищават на такова поведение и външен вид.

# 367
Aз имам чувството , че повечето момичета , а и ергените се забавляват и ще останат с добри чувства след предаването . Скучно върви , защото няма панаири и драми, но пък е лежерно. То и миналата година  основно две си канеше , по-миналата с-също . Просто няма скандали между момичетата.

# 368
  • # супернатурална #
Много грозни неща прочетох от жени към друга жена. Защо постоянно се натъртва, че Даниела е про$титука? Единствените срещи, които вървят гладко, забавно, флиртаджийски и имат сексуален заряд са между нея и Мартин. Сигурно и вие познавате не особено красива жена, която има харизма и омайва мъжете. Мартин изглежда искрено увлечен, не е толкова добър актьор, за да го изиграе. Не знам, сякаш Даниела тези (предполагаеми) 60000 на месец от сметките на мъжете ви ще ги тегли. През пост-два обиди и епитети.

# 369
Aз имам чувството , че повечето момичета , а и ергените се забавляват и ще останат с добри чувства след предаването . Скучно върви , защото няма панаири и драми, но пък е лежерно. То и миналата година  основно две си канеше , по-миналата с-също . Просто няма скандали между момичетата.
Миналите сезони като че ли имаше малко повече колебание. Евгени, освен с двете финалистки, имаше по-сериозен флирт с Айлин и Боряна. Александър - с Маги, Надежда, Чекмарьова и Валерия. Марто хич не проявява интерес към никоя, освен Даниела и Мартина. Личи си от 100 километра, че би предпочел да целуне Наум, отколкото братленцето, например.

# 370
Да , така е , но оак си личаха фаворитките , което е нормално . Аз се радвам , че няма откровени злобарки като Надя и Йоана .

# 371
Да , така е , но оак си личаха фаворитките , което е нормално . Аз се радвам , че няма откровени злобарки като Надя и Йоана .
Има май - поне в темата в спойлерите се твърдеше, че е имало жестоки пререкания. Но Николов искал да се разграничи от предишния формат и не бил съгласен да излъчва скандали, а по-лежерни епизоди.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 00:32 от Lilly_85

# 372
Не съм ви изчела, не съм и изгледала до края. Към края на срещата на Мартин и Даниела съм.
Не мога да повярвам, че го казвам, но вече допускам, че има някаква вероятност Мартин наистина да е лапнал по нея, а не да си играе игрички.
На тази им среща я гледаше много различно от до сега. Очите и езикът на тялото му сякаш бяха различни.
Тъй, продължавам да следя разврата на събитията и ще се включа отново.

# 373
  • София
Ахахаха, Виксата пак загуби игра. FlushedSobTrollface
Очаквам с нетърпение какво е отбелязал в обзора си Ряпата... Bowtie
Мартин обърна играта още при копаенето, а стрелбата си беше ясна.
Господа продуценти, моля ви следващия път дайте на клетия Виктор, 100 метра плуване (стил гръб за подсигуровка) и за всеки случай сложете моля 20 кила жилетка на Мартин и го накарайте да влезе с маратонки в океана.
Благодарско! 😊

Каква изненада, Мартин избра точно тези, които очаквах. Много лош удар по егото на Ферай.
Приятен, лежерен разговор си спретнаха, като между стари приятели. Поне разговора течеше гладко, само си представям какво щеше да е между Виктор, Любомира, Косара и Бранимира. Мъка за ушите ми.

Мале, какъв разговор водят момите, ще падна. Плочките не носели пари. Или обратното. Питайте Кр. Роналдо за плочките и парите. 😀 Какви са тези обобщения бе мили дами.

Срещата на Мартин с Даниела, класика. Той през цялото време я тролеше.
Ако не беше всичко това което знам за Даниела и това което представлява в действителност щеше да е много добре, но сега за съжаление не мога да отсея едното от другото, съжалявам за което. В началото можех, но вече не.
Мартине, ако я избереш на финала много ще ми паднеш в очите. Отказала била два брака милата. Мартине, зестра от 60 хилки минимум и ще каже 'Да'
Даниела е толкова елементарна, че се плаша. Мартин и казва престара китайска мъдрост, тази се блещи отсреща и реди някакви глупости за различни крачки. Криндж целувки за финал.

Виктор и Бранимира -> мъка! Моля ви изрежете го от монтажа тоз дивен левент. А, балерината час по-скоро да хваща полета за София.

Като цяло почти нищо не се случи в епизода. Чист филър. Щом изписах най-много за някаква битка стил Гривните, смятайте.

# 374
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да, скучен епизод с едни и същи сценки и разговори.
 Анна Мария за пореден път интригантства. Ужасна жена. Дори златотърсачката Айгюл бих препочела пред жени,открити интригантки.

Общи условия

Активация на акаунт