🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 936
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 525
Меко казано има интерес, на мен ми се вижда като силно привлечен, ама много силно. Това няма как да се изиграе, дори и от лисица като Мартин.
Гледайки я виждам само лява ноздра и зъби, някой си е оставил ръцете по нослето й. Не зная как диша, вероятно нощем и хърка.

# 526
Аз пък въобще не вярвам,че Мартин е хлътнал по Даниела,или тя по него.Мартин е свикнал да получава това,което иска,тя му се опъва (уж),и оттам всичко си е една игра на надцакване между двамата кой е по-по-най.Между другото,днес някакъв жълтур ми поднесе новина,че Генчо се загаджил с Кристина ,на което не съм склонна да вярвам,ама знае ли човек...

# 527
А прави ли ви впечатление, че в разговорите и взаимодействието между Мартин и Даниела има само "Аз искам"? "Аз давам" на мен ми убягва явно... Две силно заявяващи се Его-та.
Привличането не означава любов.

# 528
Е, каква любов?  Те се познават от съвсем скоро , на мен ми беше супер изкуствено държанието на Маги миналия сезон- "ох каква любов" и тн.

# 529
Увлечен си изглежда Мартин, очите му светят като я гледа. Има взаимно привличане между тях, но не вярвам да се получи нещо повече.

# 530
Любов между тях със сигурност няма и не вярвам някога да проима. Даниела до година-две има някакъв шанс, после не я виждам. Грубо е, но истината е такава.

# 531
Е, каква любов?  Те се познават от съвсем скоро , на мен ми беше супер изкуствено държанието на Маги миналия сезон- "ох каква любов" и тн.

Да, тя доста преиграваше, пък сега друга песен пее. Сега Мартина така припада от любов или страст, не знам какво. Даниела за мен се държи на ниво засега, нищо, че казва някакви пари и т.н. ,но не се държи като лека жена и затова той има интерес към нея. За Мартина му е ясно, че само да свирне и е негова. Забелязала съм, че мъжете се занасят с жвни като Мартина, но за връзка ги избягват много....

# 532
Не е по темата , но Даниела има самочувствие и това е ,което привлича в нея. Дали има качества или не не  е важното в случая , тя си вярва .
Росица е обратното - няма самочувствие ,извинява се без да е виновна и прочие.

# 533
Увлечен си изглежда Мартин, очите му светят като я гледа. Има взаимно привличане между тях, но не вярвам да се получи нещо повече.

Точно! Блясъка в очите няма как да го изиграе. Сега този блясък може е само чисто плътско желание, но го има и му идва отвътре. При Даниела обаче не виждам подобно нещо. Тя е една много хитра и лукава лисица.

# 534
Не е по темата , но Даниела има самочувствие и това е ,което привлича в нея. Дали има качества или не не  е важното в случая , тя си вярва .
Росица е обратното - няма самочувствие ,извинява се без да е виновна и прочие.
Да де, но Самочувствието и липсата на самочувствие не гарантират щастие в любовта.

# 535
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Мъжете ловци гонят до едно време и в един момент се отказват. Малко по-практично мислят и ще се насочат към някоя по-достъпна и топлокръвна.
А тя като не се дава, не се дава още някоя и друга година и накрая остава да си кукува сама. Примери много. Най-недостъпните и капризните все търсят принца и с търсенето си остават.
За Даниела важи в пълна сила - нито е красива, нито първа младост, нито кой знае какъв интелект или постижения в живота. Реално какво предлага освен претенции - нищо. Успех и желая.
Не е точно така. Това е малко плашене на гаргите. Каква е алтернативата - да се хванат от зор да са във връзка, с някого, когото не искат? Или да имат ниски критерии? Да са "реалисти" (каквото и да значи това)? Да, разбира се, може, ако самите те си пасват с такива мъже. Форумът е пълен с теми "ами то не ни вървяха отношенията и в началото, той не ме иска, ама 2 деца и сега се караме нон-стоп." Въпреки че не намирам самата Даниела за особено висока топка, нито смятам, че точно 60 хил. на месец са нейното, то поне в сравнение с другите там, има качества и предизвиква интерес.
Относно лова - не е казано, че все ще тича, че накрая ловецът да се измори. Напротив, на етапи вероятно ще иска да си постига нещата. Ще спира да тича като постигне цел 1, после цел 2 и така. Не е казано, че няма да успее.
Коментарите са първа младост са малко празни. Тя е едва на 32. Някои биха я предпочели пред 26 годишна с "багаж". Въпрос на гледна точка.
Не, разбира се. Критерии си трябват, но 2 отказани предложения за брак са си червен флаг (още едно клише, сори). За да предложи брак един мъж, трябва да им сериозни основания да смята, че ще бъде прието. Никой уважаващ себе си човек не хвърля така предложенията насам-натам.
Давала е аванси, поддържала е уж връзка и накрая - греда. Не е ок, говори за доста скъсана връзка с реалността. Ако изобщо е истина, де, че тя малко си живее в неин свят на величие.
Едва на 32? Това е сериозна възраст, особено за жена, която тепърва иска да гради семейство. Биологично при нас жените прошка няма.
"Едва" мога да кажа за момиче на 23-25 макс.
[/quote][/spoiler]

А не е да няма интелигентни и приятни момичета в диапазона 22-26 г.
Интересно защо само Росица са вкарали, като нормална представителка на това поколение.
Явно другото се търси повече, или просто не е имало кого, тя е за пълнеж и се знае, че няма да "пробие", нищо че не е най-красива, нахална и направена. Или може би точно затова е вкарана, за "контраст".
[/quote]

Според мен нормална извадка на това поколение не е Росица. По-скоро е Ферай.
, за съжаление.Без професия, без образование но с големи претенции.

# 536
Изпуснала съм темата.
Целувката по врата не е ли по-сближаваща? Даниела ще се наиграе с тези условия и капризи, не с него, а по принцип. Два брака отказала и го казва като нещо, с което се гордее. Чудна жена, спор няма.
Какъв е проблемът,че  е отзвала предложение за брак?

Чак проблем - не е, но все пак казва нещо този факт. За мъж важи същото: някой ти казва "ми аз съм предлагал 2 пъти брак и ми отказват".

Казва, че има някаква недостатъчна комуникация във връзките ѝ/му и с времето двамата партньори се отдалечават един от друг до степен, в която единия си мисли, че са на един етап от връзката, другия - не.

# 537
За нея може би казва, че има връзки с хора, с които обаче не би искала да прекара живота си, не ги обича и ги вижда като временен вариант. И идва въпросът защо тя поддържа такива връзки.

# 538
Харесват ми отношенията между участниците. Кринджави , кръчмарски не обсъждащи поезия и класиците (както е естествено ), но пък далеч от режисираното поведение , на предходните Ергени. За пръв път гледам до край и самите срещи. Даже прословутата среща на Елена с Евгени и разголването превъртях , а с тези ми е някак естествено , непринудено. Виктор , като типичния натурален Рибок е кълбо от нерви , напрегнат , прави мимики , глътнал е не бастун а направо кула , с хората, с които е емоционално ангажиран. Иначе , може и да е чаровник. Като представител , на същата зодия го твърдя , не целя да я обидя (днес ви черпя) .
Много ми харесва и обраното отношение между жените , липсата на яростна завист и напаски .За пръв път не изглеждаме жалки и себеомразни. И не знам , за кого какви висши морални ценности само са за пример , но едни такива за мен лично са.

# 539
Ретроспекция на епизода от снощи.

-Пуснах да го гледам с кафето. Още на скандирането на мажоретките ми стана лошо.
-Игри на волята ли гледам? Обърках се.
-За първи път виждам лък и прашка да се опъват към носа.
-Бюджетът не е стигнал да запазят пицарията за 2 часа.
-Кучето може да замести минимум 3-4 участнички без да се усети никой.
-Гласът на Ферай напомня на стържене с нокти по училищна дъска. Невероятно е.
-Сцената с бананите ми скъси живота с около 3 години.
-За година - милионер. Може ли да дойде при мен за 3-4 месеца, че къща ще строя.
-Само чайките останаха да не се ебават с Виктор колко е смотан.
-Срещата беше опити за остроумни подмятания и закачки от два лъжливи персонажа. Жена която тук е недостъпна а отвън не отказва на никого и мъж който не е проявявал интерес различен от секс за една вечер да се прави на влюбен.
-И аз така днес отказах няколко брака. Сутринта на три и като хапнах по обяд на още две. Наистина.
-Искам да валидираме границите, защото макар и мъж, вече започва да ми се инвалидира женската енергия и ще ме обидите.
-Бранимира е полузаспала и умира от скука като говори с Виктор. Ама май каквото и да прави пак има това тъпо изражение.
-Когато някой няма капчица желание да си говори с теб, гледа си часовника докато си говорите и не показва никаква заинтересованост не винаги означава че допуска трудно хора до себе си. Понякога означава че просто не те харесва. А когато ти като гламав ходиш да се буташ при този човек постоянно и се излагаш не означава че си борбен, напорист и устремен. Означава че си глупав.
-Девойката с меден глас като на прегракнал пенсионер пушач реве в следващия епизод и това някак си звучи все по зле за моите уши. Не мислих че е възможно.

Направо се чудя да продължавам ли да гледам. Трудно е. Започнах да превъртам на моменти. Нещо което не съм правил предните сезони. Не знам при вас как е.

Общи условия

Активация на акаунт