🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 888
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 480
Нали казаха,че имат писмо от Маги.И може да им е дала задача да напишат писмо към последната си любов или писма от близките,нещо такова.И всички са се разчувствали ,като са затворени там...

# 481
Някой беше писал по - нагоре, та се подсетих и аз. Постоянно слушам за "валидиране" (това да не е билет, бре!) и за женска енергия.
То ясно, че ако задълбочиш да питаш Даниела какво точно има предвид, ще получиш само "свенлив" смях.
...на ред конски зъби!

Почвам да си мисля да не би Даниела да е правила корекциите на лицето си в период на ретроградна Венера, че резултатите са такива..

# 482
Нали казаха,че имат писмо от Маги.И може да им е дала задача да напишат писмо към последната си любов или писма от близките,нещо такова.И всички са се разчувствали ,като са затворени там...
Не, прочетох май, че са писма тип от по-младото си „аз“ към по-възрастното или обратното. В инстаграм ми попадна за момент, но не успях да прочета добре.
Чудно ми е кой на кого ще чете писмото, защото явно не четат своите. Ще видим, макар че аз може би ще превъртам ревливите моменти, не за това си пускам изобщо телевизора.
Edit - намерих го https://www.instagram.com/reel/DHX_i1aMAIA/?igsh=b2ZhaWN6cGZ5bTRu
Цитат на: green_lizard l[/quote
...на ред конски зъби!

Почвам да си мисля да не би Даниела да е правила корекциите на лицето си в период на ретроградна Венера, че резултатите са такива..
На това се изсмях с глас Joy

# 483
Дани продължава твърдо да си държи на границите, затова само облиза врата на Марто!

Заяви му, за влизане в Шенген, само с входна виза - годежен пръстен Open Mouth
За да има после като остарее, какво да разказва на котките си - как като е била млааада и хууубава три пъти е отказала брак... 😁

# 484
Някаква измислена терапия разиграват. И сигурно напрежението вътре им се отразява.
Иначе не си обяснявам как може да са такива ревли.
Може би описват най-болезнения им спомен - от промото останах, че Мартина е бита от мъж.

# 485
  • София
Скрит текст:
Мъжете ловци гонят до едно време и в един момент се отказват. Малко по-практично мислят и ще се насочат към някоя по-достъпна и топлокръвна.
А тя като не се дава, не се дава още някоя и друга година и накрая остава да си кукува сама. Примери много. Най-недостъпните и капризните все търсят принца и с търсенето си остават.
За Даниела важи в пълна сила - нито е красива, нито първа младост, нито кой знае какъв интелект или постижения в живота. Реално какво предлага освен претенции - нищо. Успех и желая.
Не е точно така. Това е малко плашене на гаргите. Каква е алтернативата - да се хванат от зор да са във връзка, с някого, когото не искат? Или да имат ниски критерии? Да са "реалисти" (каквото и да значи това)? Да, разбира се, може, ако самите те си пасват с такива мъже. Форумът е пълен с теми "ами то не ни вървяха отношенията и в началото, той не ме иска, ама 2 деца и сега се караме нон-стоп." Въпреки че не намирам самата Даниела за особено висока топка, нито смятам, че точно 60 хил. на месец са нейното, то поне в сравнение с другите там, има качества и предизвиква интерес.
Относно лова - не е казано, че все ще тича, че накрая ловецът да се измори. Напротив, на етапи вероятно ще иска да си постига нещата. Ще спира да тича като постигне цел 1, после цел 2 и така. Не е казано, че няма да успее.
Коментарите са първа младост са малко празни. Тя е едва на 32. Някои биха я предпочели пред 26 годишна с "багаж". Въпрос на гледна точка.
Не, разбира се. Критерии си трябват, но 2 отказани предложения за брак са си червен флаг (още едно клише, сори). За да предложи брак един мъж, трябва да им сериозни основания да смята, че ще бъде прието. Никой уважаващ себе си човек не хвърля така предложенията насам-натам.
Давала е аванси, поддържала е уж връзка и накрая - греда. Не е ок, говори за доста скъсана връзка с реалността. Ако изобщо е истина, де, че тя малко си живее в неин свят на величие.
Едва на 32? Това е сериозна възраст, особено за жена, която тепърва иска да гради семейство. Биологично при нас жените прошка няма.
"Едва" мога да кажа за момиче на 23-25 макс.

# 486
Да описваш такива неща в ефир сред непознати за мен е повече поза, отколкото терапия.
Тази част май ще се превърта. Скучно.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 22:23 от Linda*kiss

# 487
  • София
Според мен всяка ще пише за нещо от миналото си, а ергените ще четат всички писма.

# 488
Изобщо не ми се гледат драматизми, имам си достатъчно. Довечера тази част ще я пропусна.

Иначе Даниела иска годежен пръстен, но целувката преминава границите й. Мдаа, не е лошо да си валидира принципите.

# 489
Уж предаване за любов, но уйде коньо у реката, сега писма до себе си, защо да има смисъл като няма значение….по-добре “Психото” да го бяха кръстили. Даже няма да питам и кой е Маги….

Не, прочетох май, че са писма тип от по-младото си „аз“ към по-възрастното или обратното. В инстаграм ми попадна за момент, но не успях да прочета добре.
Чудно ми е кой на кого ще чете писмото, защото явно не четат своите. Ще видим, макар че аз може би ще превъртам ревливите моменти, не за това си пускам изобщо телевизора.
Edit - намерих го https://www.instagram.com/reel/DHX_i1aMAIA/?igsh=b2ZhaWN6cGZ5bTRu
Цитат на: green_lizard l[/quote
...на ред конски зъби!

На това се изсмях с глас Joy

# 490
Скрит текст:
Скрит текст:
Мъжете ловци гонят до едно време и в един момент се отказват. Малко по-практично мислят и ще се насочат към някоя по-достъпна и топлокръвна.
А тя като не се дава, не се дава още някоя и друга година и накрая остава да си кукува сама. Примери много. Най-недостъпните и капризните все търсят принца и с търсенето си остават.
За Даниела важи в пълна сила - нито е красива, нито първа младост, нито кой знае какъв интелект или постижения в живота. Реално какво предлага освен претенции - нищо. Успех и желая.
Не е точно така. Това е малко плашене на гаргите. Каква е алтернативата - да се хванат от зор да са във връзка, с някого, когото не искат? Или да имат ниски критерии? Да са "реалисти" (каквото и да значи това)? Да, разбира се, може, ако самите те си пасват с такива мъже. Форумът е пълен с теми "ами то не ни вървяха отношенията и в началото, той не ме иска, ама 2 деца и сега се караме нон-стоп." Въпреки че не намирам самата Даниела за особено висока топка, нито смятам, че точно 60 хил. на месец са нейното, то поне в сравнение с другите там, има качества и предизвиква интерес.
Относно лова - не е казано, че все ще тича, че накрая ловецът да се измори. Напротив, на етапи вероятно ще иска да си постига нещата. Ще спира да тича като постигне цел 1, после цел 2 и така. Не е казано, че няма да успее.
Коментарите са първа младост са малко празни. Тя е едва на 32. Някои биха я предпочели пред 26 годишна с "багаж". Въпрос на гледна точка.
Не, разбира се. Критерии си трябват, но 2 отказани предложения за брак са си червен флаг (още едно клише, сори). За да предложи брак един мъж, трябва да им сериозни основания да смята, че ще бъде прието. Никой уважаващ себе си човек не хвърля така предложенията насам-натам.
Давала е аванси, поддържала е уж връзка и накрая - греда. Не е ок, говори за доста скъсана връзка с реалността. Ако изобщо е истина, де, че тя малко си живее в неин свят на величие.
Едва на 32? Това е сериозна възраст, особено за жена, която тепърва иска да гради семейство. Биологично при нас жените прошка няма.
"Едва" мога да кажа за момиче на 23-25 макс.
Донякъде съм съгласна с Вас за авансите, така е. Обаче виждам и някаква честност (въпреки че като цяло намирам Даниела за голяма актриса) в отказ на предложение, защото връзката е за това - да се види дали двама си пасват, а понякога двамата партньори имат разминаване в преценките за качеството на връзката. Хората даже и годежи развалят. Е, не са много тези хора. Но все ми се струва по-малко червен флаг от масовото бутане към брак, защото самочувствието им зависи от това да са "семейни" (в масовост с дете, но даже без брак), а не защото така го чувстват или така са преценили.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 14:25 от Linda*kiss

# 491
На много, ама много тъпи свалки и диалози се нагледахме този сезон. Целите разговори на среща се въртят около взаимоотношенията помежду им и то във вид на блиц анкета. Как пък не разчупиха с нещо, някакви интереси или забавни случки, въобще с нещо различно от "ти мене уважаваш ли ме?" и различни подварианти на "ще ми пуснеш ли?". Няма увъртане, право куме в очи. Дърпала се Даниела, граници имала, само дето във всичко ѝ прозира учебникарско поведение, при това с научени оттук-оттам реплики.
Бранимира си се държи напълно нормално спрямо дървените свалки на Виктор. И май повечето млади мъже са такива - тесни, едностранчиви интереси, слаба обща  култура, леснодостъпният секс ги прави лениви, неинициативни и некомуникативни. Не всички, разбира се, познавам чудесни екземпляри, но масата...

# 492
Тя хубаво отказала, случва се, ама чак два пъти?

Ако имаш истински и здравословни граници, за каквито тя претендира, изобщо няма да живееш и поддържаш дълга и сериозна връзка с мъж, когото не смяташ годен за брак. Щото едва ли са ѝ предложили след три срещи на кафе и едно море.

Ясно е, че просто са били някаква средна ръка хора и не са ѝ уйдисали, както казва баба ми, на финансовите претенции.

А това лигавене на врата на Мартин No Mouth На мен ми е по-интимно от целувка по устата, или айде еднакво интимно. Много странни разбирания за граници.

# 493
Тя хубаво отказала, случва се, ама чак два пъти?

Ако имаш истински и здравословни граници, за каквито тя претендира, изобщо няма да живееш и поддържаш дълга и сериозна връзка с мъж, когото не смяташ годен за брак. Щото едва ли са ѝ предложили след три срещи на кафе и едно море.

Ясно е, че просто са били някаква средна ръка хора и не са ѝ уйдисали, както казва баба ми, на финансовите претенции.

А това лигавене на врата на Мартин No Mouth На мен ми е по-интимно от целувка по устата, или айде еднакво интимно. Много странни разбирания за граници.
А, знае ли се. И такива случаи има. Сериозно Grinning
За границите не й се връзвам. Както казах, актриса е. Тя играе. И смятам - доста успешно - на фона на другите.

# 494
  • София
Писането или само четенето на сълзливите писма е като отпит от продукцията да посъбудят и включат все по някакъв начин в действието и позаспалите участнички, че повечето от тях започвам да се чудя там ли са още или си тръгнаха.

Не се чудя обаче дори и за миг коя ще бъде поканена на среща и как ще протече тя, пълно дежа вю, едно и също всеки път. Предлагам Бранещата мира да си признае, че не може да го трае Викторчо и да вземе да ни отърве всички от присъствието си. То и аз не бих го изтраяла, ама ще ми е неудобно да седя там на почивка и с достойнство бих си тръгнала и дала шанс на друга да се изяви, всесто да седя безцелно и да киселея.

А на другата с "подобреното" лице, само като й видя деколтето с дините аха навън, и в същото време й слушам превземките за поставяне на граници, душовност и предложения за брак на килограм, си викам тия съвсем за мезе ни взеха.

Общи условия

Активация на акаунт