🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 838
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 540
Николов бил решил да не пускат караници, имало е доста..
Кой Николов? Мартин ли? 😁

# 541
Даниела има уста и зъби за зъболекарски реклами.
Може без я да отваря много,  да се видят всички зъби, до мъдрец.
Това се търси, това е направила...
Даниела не е единствената с фасети, просто нейните не ми изглеждат нормално човешки като резултат.. В крайна сметка важното накрая е да се е приела и да се харесва в този си вид..

# 542
Ужасни че тази мания с фасетите, за мен скулите и зъбите и са по-зле от носа .😅
Мартина едричка ли ви се вижда или проблемът е при мен ?

# 543
Не е слабичка

# 544
Странно как Даниел уж не иска да се цЯлува, а вчера заАпа Марто за врата. Направо буквално показа какво значи: "Щъ заапа!"
Толкоз за границите. Аз при това положение бих се притеснила на мястото на един мъж да не би причината за нецелуването да е друга. Примерно - лош дъх.

# 545
Даниела според мен не е с фасети, това са цели челюсти, но няма как да видя в детайли венците, за да се определи конструкцията.

# 546
Мартина наистина е уголемена 🤭

# 547
  • София
Докато траеха срещите, ергените правеха коментари пред камера по параграфи - I-ви: Виктор се оплаква от Бранимира, че не може да стигне до нея; II-ри - надгражда и еле-еле да се откаже от нея; III-ти - най-сетне се отваряла и Виктор смята да я държи докрай. Въпросът ми е - прекъсват ли срещите, отмъквайки ергените за коментар или те са си “водели записки” за отделните части на срещите и накрая ги снимат? 🤔😜

# 548
Ми то толкова равно и еднакво навсякъде, че чак не си личат отделните зъби.

Иначе за Бранимира- не разбирам какво харесва Виктор в нея. Отблъскващо се държи. Гледа го като гъсеница. Говори само за себе си. Очевидно не се интересува от него.

# 549
Накрая снимат всичко, просто им задават насочващи въпроси: "Когато тя ти каза еди-какво, ти как се почувства?" и т.н.

# 550
  • София /Абсурдистан
Това не са фасети, а цели челюсти. Ходят много хора в Турция да им ги правят, но и тук правят също.
Като човек силно пострадал от зъби и зъболекари, чудя се с кой акъл ще се навиеш да умъртвиш и изпилиш здрави зъби, за да сложиш изкуствена челюст отгоре.

# 551
Даниела точно обича да се различава от тълпата и успява донякъде, не като Косара е само с искането. И точно по тази причина отказва традиционна целувка, но с тази другата... определено направи така, че той да я запомни. Сигурна е, че едва ли друга си е позволила да го целува така по врата. Успешно беше, заблестяха му очите. Друго няма и едва ли ще има извън формата, но тук и сега има привличане и желание. На нас това ни стига и е достатъчно за този тип риалити.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 22:32 от *Амбър*

# 552
  • София

Иначе за Бранимира- не разбирам какво харесва Виктор в нея. Отблъскващо се държи. Гледа го като гъсеница. Говори само за себе си. Очевидно не се интересува от него.

И на мен ми направи впечатление, че Бранимира отговаряше на Виктор, повече приказваше за себе си, но като отговор. Нито веднъж не го попита нещо или не смени темата, тя да насочи разговора в някаква тема, която нея интересува… Държеше се като поддържащ статист.
Тази вечер ще гледаме Любомира и залагам 1€, че тя няма да е така 😉

# 553
На мен ми харесва сезона. Предните сезони бяха наводнени с простачки и селяндурки и не виждах нищо забавно в истеричните им скандали и нелепи прояви. За това и бързо зарязвах всеки сезон. Ергените бяха пълни дървета и по моя вкус дори не толкова хубави. Сегашния сезон е с нова концепция, по-лежерен, има забавни моменти, малко драма. Предпочитам това определено. А това, че липсвало романтика... хора, моля ви се, каква романтика търсите в такова предаване? Grinning
Е то в това предаване, ако не търсим романтика, в кое тогава?
Дори в хелс китчън има повече романтика и произвеждат повече двойки.
Защо да не си признаем, че Ники Николов се провали? До кога ще гледаме срещи само с едни и същи момичета на една и съща дестинация (или ресторант или улична сергия и отвреме на време на плажа) е толкова ли им липсва фантазия? Пари ли нямат? До сега само разходката с хеликоптер беше "ново". За какво го хвалете този сезон и аз не знам. Добре че е Мартин, та да завърти малко сезона

# 554
  • Пловдив

Мартин иска да бодне Даниела, не вярвам да я търпи в дългосрочен план.
Бранимира ми става все по-дразнеща.
Виктор...все едно съм отишла в детската градина при сина ми.

Общи условия

Активация на акаунт