🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 838
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И аз започнах да разбирам Бранимира. Ще я пита той как била гледала, ако хареса нещо,(разбирай "ти все си кисела") и в синхрон ще се сопва, че на този конкретен негов въпрос тя не била дала конкретен отговор. На него концепцията за подтекст, интуиция, недоизказаност, четене между редовете и прочие му е напълно чужда. Обстоятелствен до втръсване.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 17:00 от Prizma

# 511
Даниела има уста и зъби за зъболекарски реклами.
Може без я да отваря много,  да се видят всички зъби, до мъдрец.
Това се търси, това е направила, слаба, изпита, зъби, лице като изкуствено и яко силикон в гърдите.
На мен лично, понякога ми заприличва на ромка малко.

# 512
Ее, той Виктор е досаден, ама Бранимира гледа сърдито от ден 1.

# 513
Вярно, че на неговите безумни въпроси и криндж поведение е трудно да се отговаря, но другите момичета поне са добронамерени. Брана го гледа с пълна погнуса.

# 514
Имам чувството, че  Бранимира го гледа с отвращение.

# 515
Със закъснение изгледах епизода от снощи, а ако трябва да съм честна ... и с мъка.

Виктор нарече Мартин "шут", но аз съм силно объркана кой от двамата е по-големия палячо в това предаване...

Ясно е, че започва да се фокусира върху Даниела и за съжаление това е твърде прозрачно... от първия епизод, в която тя първа бе представена, до фокуса върху това, че е писател (книгата й няма да коментирам, не съм я чела, но в интернет бяха споделили 2-3 страници и е крайно неграмотна). Както и други писаха тук във форума, може би сценария е такъв, че да демонстрира как нейните "трикове" ще оплетат в мрежите точно такъв богат и успял мъж, за какъвто се твърди, че е Мартин. Докато тя е 100% в роля, за него след вчерашния епизод не съм сигурна. Трябва да е много добър актьор (възможно е), но изражението и погледа му говорят, че наистина я харесва. И той, като Виктор си харесаха тези, които най-много се дърпат, какво клише...

Виктор и Бранимира ми бяха крайно безинтересни и трудни за гледане. От неговия отбор харесвам само Косара и то още от началото, но това момиче с всеки епизод все повече и повече ми допада. Надявам се да стигне по-напред. Хареса ми как защитаваше Виктор и как разсъждаваше за неговия потенциал. Определено към момента тя е моя фаворит.

В този епизод Ферай пък се доказа като един от най-неприятните участници. Въобще не се учудвам, че прие розата на Виктор преди няколко епизода... та как ще се лиши от този ол инклузив и плющене на извънредно големи количества по цял ден? Но дори това не ми пречи толкова, колкото натъртването, как нейния, видиш ли, Мартин, имал мозък и затова имал пари. И парите очевидно са най-голямото предимство, което един мъж може да има, за да бъде впечатлена от него г-ца Ферай. Има ли пари - голям мъж е! Няма ли - не става! Друг е въпроса самата Ферай какво може да сподели като постижения в живота си, за да опита поне малко да изравни нивото на интелекта с иначе така умния и успешен потенциален кандидат за жених - Мартин. Въпросът е риторичен - от видяното до момента, считам, че е нищо. Много противна личност.

Надявам се скоро да разнообразят малко епизодите, защото имаше леко раздвижване покрай Йоана, но сега определено мисля, че отново рутината ще надделее и ще гледаме пак скучни епизоди и предвидлива церемония на розата, в която Виктор му е време да каже Чао на Клаудия, Александра или Синтия.

# 516
На мен и Даниела и Мартин са ми безинтересни. Освен, че всичко е предрешено, тези игри и закачки, заучен текст, явно в стил книгата и или сценарий, ми е неестествен. Няма тръпка или очакване. Кой ще поканиш на среща - Даниела, тук там Мартина, шушу-мушу с Ана-Мария и Силвия и туй то. Екшън никакъв.
А мелодрамите, който ни очакват довечера, изсмукани от пръстите. Стар продуценски трик, когато нищо не се случва да вкарват сълзи и сополи.

# 517
Само аз ли чух на промото как Виктор каза "муа", докато май целува Любомира? Като комуникация и отношение към жените Виктор направо е анти-мъж, такова чудо не съм виждала.

Мазохизмът на Бранимира да стои там също не го разбирам - нито се преструва за имидж и последователи, нито се забавлява, в 99% от времето гледа като ухапана. Аз бих си тръгнала.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 17:21 от sette

# 518
  • София
Само аз ли чух на промото как Виктор каза "муа", докато май целува Любомира? Като комуникация и отношение към жените Виктор направо е анти-мъж, такова чудо не съм виждала.

Съгласна съм, има визия - симпатичен е, но действията - държанието, това отблъсква. Не бих си представила да съм във връзка с подобен мъж, аз няма да го редя в рамка. Трябва да може да комуникира, да е адекватен, да е забавен, да има мнение, да има мъжкото у него.

# 519
Не съм чела назад, за което се извинявам, но Бранимира ми е страхотно отвратителна. Ужас!

# 520

Бившата жена на Мартин споделя част от четиво, което препоръчва за взаимоотношенията между деца и родители и какво се случва, ако някоя от тези връзки е прекъсната или обратното е твърде задълбочена и последствията в бъдеще. Все едно ни пуска жокер и за двамата ергени, че дори и част от участничките, с този откъс можем да намерим доста отговори на въпросите, които си задаваме тук редовно.

# 521
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Мъжете ловци гонят до едно време и в един момент се отказват. Малко по-практично мислят и ще се насочат към някоя по-достъпна и топлокръвна.
А тя като не се дава, не се дава още някоя и друга година и накрая остава да си кукува сама. Примери много. Най-недостъпните и капризните все търсят принца и с търсенето си остават.
За Даниела важи в пълна сила - нито е красива, нито първа младост, нито кой знае какъв интелект или постижения в живота. Реално какво предлага освен претенции - нищо. Успех и желая.
Не е точно така. Това е малко плашене на гаргите. Каква е алтернативата - да се хванат от зор да са във връзка, с някого, когото не искат? Или да имат ниски критерии? Да са "реалисти" (каквото и да значи това)? Да, разбира се, може, ако самите те си пасват с такива мъже. Форумът е пълен с теми "ами то не ни вървяха отношенията и в началото, той не ме иска, ама 2 деца и сега се караме нон-стоп." Въпреки че не намирам самата Даниела за особено висока топка, нито смятам, че точно 60 хил. на месец са нейното, то поне в сравнение с другите там, има качества и предизвиква интерес.
Относно лова - не е казано, че все ще тича, че накрая ловецът да се измори. Напротив, на етапи вероятно ще иска да си постига нещата. Ще спира да тича като постигне цел 1, после цел 2 и така. Не е казано, че няма да успее.
Коментарите са първа младост са малко празни. Тя е едва на 32. Някои биха я предпочели пред 26 годишна с "багаж". Въпрос на гледна точка.
[/quote]
Не, разбира се. Критерии си трябват, но 2 отказани предложения за брак са си червен флаг (още едно клише, сори). За да предложи брак един мъж, трябва да им сериозни основания да смята, че ще бъде прието. Никой уважаващ себе си човек не хвърля така предложенията насам-натам.
Давала е аванси, поддържала е уж връзка и накрая - греда. Не е ок, говори за доста скъсана връзка с реалността. Ако изобщо е истина, де, че тя малко си живее в неин свят на величие.
Едва на 32? Това е сериозна възраст, особено за жена, която тепърва иска да гради семейство. Биологично при нас жените прошка няма.
"Едва" мога да кажа за момиче на 23-25 макс.
[/quote]
Добра дискусия с точни обосновки сте заформили с Линда и още няколко потребителки, и се включвам с допълнения, мъжка гледна точка и опит.

Основанията да предложи мъж са как се чувства с тази жена, какво може да очаква от нея във връзката, брака, какво му дава тази жена, като отношение, секс, домакинство, партньорство, допълване, взаимозаменяемост; тя да се чувства добре и спокойна с него. Такива дърпаници за една никаква целувка въобще не трябва да има, то реално това си обръща каручката отвсякъде.
На Даниела всичко й е манджа с грозде, без абсолютно никакво покритие. Лично на мен тя нищо не може да ми предложи, нито ми е женствена, нито я харесвам физически, не ми харесва фейсът й, отношението още повече. Изключително е сляпа и наивна да си мисли, че мечтаният милионер е така, просто така ще я "позлати" и ще иска да остарее с нея за едното нищо. По-скоро жени, като Мартина и Косара биха били партия мъж да "инвестира" в такава жена и отношения, като цяло. Бих казал и Росица, момичето на прима виста ми изглежда с нормални ценности. Разбира се с Косара малко летят в облаците все още, нямат я циничността, сметкаджийството и пресметливостта до припадък и отблъскване на кака Данка, на която и една вечеря в скъп ресторант не бих й платил, нали защото за нея всичко е първо "плащане" и после всичко друго, и то забележете "евентуално", което е абсурдно. Тя сама се поставя в абсолютна позиция на мега държанката, а реално е не искам да използвам прилагателни е епитети, защото ще е грозно, а тя го заслужава.
Продължават да се коментират някакви безумни суми, 50к "издръжка" на месец, което вече го приемам, като извадено от контекст, но ако реално си мисли, или иска толкова, няма кой да й ги даде. А тези, които имат, няма да обърнат внимание на кака Айгюла от Долно Койнаре, или там каквото.

Какво да кажа за Ферай? Изключително ограничено момиче, ниска интелектуална топка, скуката ще е безметежна след дори евентуално старание в кревата, все пак е млада, но красотата е спорна, или айде в субективните очи на харесващия. На мен ми е странна.

А не е да няма интелигентни и приятни момичета в диапазона 22-26 г.
Интересно защо само Росица са вкарали, като нормална представителка на това поколение.
Явно другото се търси повече, или просто не е имало кого, тя е за пълнеж и се знае, че няма да "пробие", нищо че не е най-красива, нахална и направена. Или може би точно затова е вкарана, за "контраст".

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 18:23 от Revoker

# 522
  • гр.София
Разминах се на улицата преди час със Синтия. Много е хубава, ярка,свежа, усмихната, височка. Аз си я харесвам поначало.

# 523
В снощния епизод "видях" Бранимира и ще ви кажа, че беше много искрена и я разбрах... Виктор я обвинява в "стени", но стената е негова... За жалост, той нищо не разбра и не желае да разбере. Не се съмнявам, че "довечера" ще се целува с друга.
А Мартин и Даниела са изключително еднопластови, егоцентрични и предвидими. Не, Даниела няма да бъде "избраната" - почти съм сигурна. И да бъде - ще е нагласено. Два остри камъка брашно не мелят.

# 524
Е защо пак нагласено? Вижда се ,че има интерес към нея.

Общи условия

Активация на акаунт