🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 717
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 615
Косара нали разказва преди, че родителите й се обичат и са й пример в живота. Или се бъркам? Както го е написала все едно някой близък я е насилвал.. оф не искам да знам..

# 616
Клаудия е най-недоразбрала задачата. С това последно изречение, насочено към Виктор. Трагедия.

А, за Косара - нали парадира, че родителите й и до ден днешен били влюбени, така както и в началото. Нещо друго ще е при нея. На мен ми хрумна нещо, но е доста ужасно и няма да си позволя да го коментирам. Но, мисля че не става въпрос за родител.

# 617
След ред сълзи и ред сОполи.. реклама на сладолед.. Trollface

# 618
Тая Славовица, пишман психоложката, се кокорчи зад очилата и повтаря зазубрени азбучни истини. Егаси психоложката!
Толкова прочувствени писма и накрая...всички лижат Нуй.
Актьорове и актьорки.

# 619
Време е за шок и изненада. Да изберат Брани и Дани Joy

# 620
Аз мислих, че Мартина ще е на среща .

# 621
Пак ли Любомира. Аман.

# 622
Клаудия е най-недоразбрала задачата. С това последно изречение, насочено към Виктор. Трагедия.

А, за Косара - нали парадира, че родителите й и до ден днешен били влюбени, така както и в началото. Нещо друго ще е при нея. На мен ми хрумна нещо, но е доста ужасно и няма да си позволя да го коментирам. Но, мисля че не става въпрос за родител.

Много добре си изпълни задачата:

- не се метна да пише простотии в стил "Аз, жертвата" по команда на треторазрядна психоложка
- за пореден път каза на Виктор: "ш аре ако нещо ше става, нали, тука съм"

за мен това си е job done отвсякъде

# 623
Виктор няма ли най-накрая да покани Люба или Бранимира на среща? Не сме ги виждали още. 🙄

# 624
Най - много ми хареса писмото на Клаудия. Право куме в очи -“ от къде накъде да ти се разкривам, като ти се моташ наоколо като муха без глава? ела да се видим, ако може да се усетим“ Супер мацка е, обаче мисля, че този маляк се плаши от нея. Жалко.

# 625
Само едни и същи на тези срещи, омръзва. Хайде да покажат и някой други момичета вече или да влиза третия ерген 😅

# 626
  • Бургас
Не беше ли идеята да са анонимни писмата?

# 627
Всички момичета на Викчо са хубави, но той не заслужава нито една.

# 628
  • София
Т'ва вече даже и заради обзорите на х, у и z не мога да го издържа. Дано пишещите ги не окапят и те, че тогава става страшно.

# 629
Косара нали разказва преди, че родителите й се обичат и са й пример в живота. Или се бъркам? Както го е написала все едно някой близък я е насилвал.. оф не искам да знам..
Момичетата приличат визуално повече на бащите си... тя не прилича на никого на снимката на семейството си, а е с твърде специфична външност, за да изглежда случайно съвсем индивидуална...

Общи условия

Активация на акаунт