🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 804
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 630
Клаудия е най-недоразбрала задачата. С това последно изречение, насочено към Виктор. Трагедия.

А, за Косара - нали парадира, че родителите й и до ден днешен били влюбени, така както и в началото. Нещо друго ще е при нея. На мен ми хрумна нещо, но е доста ужасно и няма да си позволя да го коментирам. Но, мисля че не става въпрос за родител.

Много добре си изпълни задачата:

- не се метна да пише простотии в стил "Аз, жертвата" по команда на треторазрядна психоложка
- за пореден път каза на Виктор: "ш аре ако нещо ше става, нали, тука съм"

за мен това си е job done отвсякъде

То може и да е “job done”, но според мен без да иска постигна този ефект Joy По-скоро просто се е отнесла в яда си, че Виктор не я отразява, отколкото да го “умувала” и целенасочено да е търсила ефекта. Оттук и това за “недоразбралата”.

# 631
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Забелязахте ли намусената физиономия на Клаудия,след като пак я отрязаха? Laughing

Тя нали имала гадже он/офф , защо толкова много иска да се сложи на Виктор?

# 632
Косара нали разказва преди, че родителите й се обичат и са й пример в живота. Или се бъркам? Както го е написала все едно някой близък я е насилвал.. оф не искам да знам..
Момичетата приличат визуално повече на бащите си... тя не прилича на никого на снимката на семейството си, а е с твърде специфична външност, за да изглежда случайно съвсем индивидуална...

Но спомена, че е зачената на Бали....и затова имала екзотични черти. Родителите и са заедно все още, спомням си, че искаше семейство като нейното. Да не е загубила братче или сестричка и това да е останало като травма за нея, което е нормално де.

# 633
Забелязахте ли намусената физиономия на Клаудия,след като пак я отрязаха? Laughing

Тя нали имала гадже он/офф , защо толкова много иска да се сложи на Виктор?

Да не е капо̀

# 634
Мартин си е взел писмата с него в България,качи стори с тях

# 635
Косара нали разказва преди, че родителите й се обичат и са й пример в живота. Или се бъркам? Както го е написала все едно някой близък я е насилвал.. оф не искам да знам..
Момичетата приличат визуално повече на бащите си... тя не прилича на никого на снимката на семейството си, а е с твърде специфична външност, за да изглежда случайно съвсем индивидуална...
Но спомена, че е зачената на Бали....и затова имала екзотични черти. Родителите и са заедно все още, спомням си, че искаше семейство като нейното. Да не е загубила братче или сестричка и това да е останало като травма за нея, което е нормално де.
Това, че има майка и баща и семейството е цяло, не означава, че е дете и на двамата задължително. Освен това много хора считат за майка/баща, човекът който ги е отгледал и ги е направил човек, не този, който ги е произвел. Не знам така ли е, правя си някакви заключения от чутото и това, което виждам.
Но може да е била и близначка. Във всеки случай беше достатъчно деликатна да каже нещо, но да не се разбере нищо.

# 636
Бившата на Мартин явно не е много умна жена, щом самочувствието й се крепи на някакви статии, които пуска в инстаграм, за да обиди бащата на децата й. Ако съдим по това за характера й, добре за Мартин, че се е развел. Никак не е зряла. А и явно не го е превъзмогнала, щом се занимава с такива тийн лексикони.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 21:26 от Linda*kiss

# 637
Ама и братленцето е тунинговано.

# 638
Въпбще не мисля , че тези постове са свързани с Мартин .
Много ми хареса писмото на Клаудия , не виждам защо трябва да дазкриваш много лични неща в предаване , ако нямаш желание .

# 639
Точно като двама мъжаги са с Анна-Мария, не знам защо трябва да ни измъчват. Какви са тези романтични срещи ходене на риба 🤦‍♀️

# 640
Честно казано Любимира допълнително ми стана противна като използва трагедия, свързана с малко дете, чийто родители може да гледат и това за тях да е голяма травма.

# 641
  • somewhere over the rainbow
Eй съсипа̀ха  го тоя Ерген. 1 час гледаме нещо средно между "Море от любов" и "Бригада Нов дом". После 5 мин. от това, което ще гледаме след рекламите. И накрая братленцето с обратната захапка и големите цомби.

# 642
“Хъ хъ хъ, Мартине, мноо си як, хъ хъ хъ, добре че ме оцени кат най-яката пи*ка, хъ хъ хъ.”

Анна-Мария, “Ромео и Жулиета”, 2025.

# 643
Точно като двама мъжаги са с Анна-Мария, не знам защо трябва да ни измъчват. Какви са тези романтични срещи ходене на риба 🤦‍♀️
Тези романтични срещи в този сезон е пълна трагедия - скучни, евтини, прости

# 644
Към Ана-Мария - Фани си мъж от твоето населено място най-накрая 😅

Общи условия

Активация на акаунт