🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 466
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 945
Включваме се само да изкажа колко съм впечатлена от усещането на Ники Николов.
Точно когато много дами са на път да се откажат, поради случките последно време-явния интерес на Мартин само към Даниела и целувката на Виктор с Любомира, вкарва ттрети ерген с цел да има за какво да седят там.
Браво на продукцията, много силен ход.
Мисля, че на тази церемония Бранимира се отказва.

# 946
Направо я слагам тази хубава снимка на Даниела, не може да стои скрита по сайтовете и спойлерите. Тука изглежда красива, лъчезарна и нормална жена. Не знам какво се е объркало и се е докарала до сегашния й вид.

Аз харесвам Любомира. Дразнещ глас има, но ми е симпатична. Мило и естествено момиче е. Предпочитам да гледам нейните гърди, отколкото два балона, дето ще се пръснат всеки момент (примери вътре бол).

# 947
То щото дамите там пращят от IQ Joy

# 948
Аз също харесвам Любомира, приятна млада жена е (момиче не бих могла да я нарека вече), но както всеки и тя има недостатък, който е по-добре да прикрива.
Постоянно подръпваше деколтето на роклята си, щеше да е в пъти по-лесно и за нея, ако беше избрала друг аутфит.
Аз съм жена и като жена смятам, че няма нищо по-красиво от малък, естествен и стегнат бюст. Мъжете в голямата си част са ясни какви предпочитания имат 😀.

Росица е пример за красив, малък и стегнат бюст 😊. Точно каквото харесвам и аз.

# 949
Макар че аз съм от тези, които смятат, че Мартин е умен мъж, с добри социални и комуникативни умения, това съвсем не го прави чак такъв играч. Може да е просто мъж със слаби ангели. Играчите обикновено не са толкова отявлени в думите и действията си, а са по-скоро пресметливи, защото търсят надмощие и нежелание за истинска връзка с жените по принцип. От тази на онази, и едната обича, и другата харесва, но без по никакъв начин да се ангажират. А Мартин каза вчера, че има проблем с доверието и то го каза на човек, който смята за приятел( Ана-Мария). Проблем с доверието имат хора, които искат да се свържат с някого, дават му доверие, но то не им се отплаща. Така че той може да се окаже ''жертва'' на Даниела, която яко си е спуснала кепенците вътрешно, поне според мен. И така двама със спуснати кепенци, трудна работа. Затова Мартин е бил във връзка с много по-млада, и хипотетично по-неопитна жена, за да държи контрола.
Даниела на снимката по-горе изглежда чудесно, което е доказателство за това, че скулите й са прецакали визията и ако ги махне, ще си бъде съвсем наред.

# 950
По повод тембъра.
Навремето, Доротея Тончева като е кандидатствала в НАТФИЗ (тогава ВИТИЗ) са ѝ казали 'Момиче, накъде си тръгнала с тоя глас?'.
Е, този глас е отличителната ѝ черта и въпреки или заради него е една от най-обичаните актриси от своето поколение.

# 951
  • Sofia
Нейният баща ли е този който търсят?
Намерен ли е?

# 952
  • София
Аз не смятам, че Любомира има проблем с бюста. По-скоро има хлътнал гръден кош, поради което бюста изглежда увиснал.

# 953
Ама тя Любомира е мега кльощава, то й се броят ребрата и всяка кост в тялото. Можеше да избере друга рокля снощи, ама и разните там Даниели, Мартини и компания не се обличат много стилно и те. Само едни бомби се виждат като ги погледнеш, умишлено подчертани, ако някой все пак не ги е видял Grinning

# 954
Айде пак критики към външен вид. Ми да си налее 300 кубика Любомира и ще е по-добре, така ли?
Просто да сложи сутиен.

# 955
  • Обран бостан ;)
5 страници коментари за СиСи в женски форум ? Flushed

Вие сериозно ли ? Dizzy Face

# 956
То интересното е, че дамите държат на тях да им харесвали гърдите. Joy
Като да му пука на някой мъж какво харесват другите жени в една жена.
....
//
Данка е била много секси преди. Тотал щета се е загрозила, дано да има начин да си върне предишната визия.

# 957
Хахах, и то за увиснали.
И аз се сетих за Доротея Тончева като актриса с по-дрезгав глас. Но нейният е и плътен и не предизвиква скомина. А на Бубето е стържещ. Не е приятен за ухото. Това, разбира се, не е толкова важно за нея като човек. Но определено няма да я търсят в рекламния бизнес или като водеща на предавания с такъв глас. Разнообразието от роли също би било по-ограничено. И явно го осъзнава, щом работи върху това.

# 958
Добре бе, в крайна сметка утре пак ли Даниела е на среща?
Доста ми е мъчно за Роси, явно обаче от продукцията се усещат, че тя бая си падна по него и започват да разгърват този лайт мотив, защото на промото я дават как си говори с Анна-Мария за това.
Според мен от срещите в София, тя тръгна с много големи надежди и страшно се разочарова.
Може пък да си хареса новия.
Момичета обаче не разбират сега, че Даниела си пише книгата там-те са там вече доста време, а на Даниела й е позволено да има лаптоп.
Как пък сега заговориха това?

# 959
Мене пък много ме кефи че Виктор харесва Любомира. Тя си се чувства самоуверена, макар с "провиснал бюст".  Ако на нея не ѝ пречи, ако на Виктор не му пречи, ако не ѝ пречи да получава улоги, ако не ѝ пречи да е в национален ефир, на мен пак хич не ми пречи, даже ще се зарадвам ако и на края избере нея. А като се появи Даниела на екрана, примерно, даже и на котето затварям очите. А като се появи Мартин, направо превъртам.

Общи условия

Активация на акаунт