🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 333
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 275
Някой да напомни на Мартин, че не е в ИВ. 😂

# 1 276
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нищо общо няма костюма на Виктор с този на снимката.

Мартин днес изглежда много добре.

# 1 277
Ох, цяла вечер Клаудия ми е Евдокия и не мога да се сетя за оригиналното й име.

# 1 278
  • here and now
Мартин как живее със себе си се чудя. Толкова мнителен, толкова несигурен... Бррр...

# 1 279
На се страна тоалета е потресаващ, честно. Grinning

# 1 280
Бранимира е от тоя тип жени, които са способни да мълчат и да подминават мъжа си вкъщи все едно го няма месеци наред, без дори да му каже какъв е проблема.
Токсична до отровност.
Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1  Такъв човек може да ти отрови целия живот. От такива трябва да се бяга не с 200, ами с 1000.

# 1 281
Как се опитва да се убеди сам себе си, че Данчето е за любофф там. Ееее, Марто, Мартооо и ти си уж зрял мъж.

# 1 282
Как се опитва да се убеди сам себе си, че Данчето е за любофф там. Ееее, Марто, Мартооо и ти си уж зрял мъж.
Да..и две дъщери има, които не са съвсем малки..
Нека си е по живота човека, но не му отива въобще и тези съмнения и анализи..отдавна трябваше да ги е превъзмогнал.. като типичен хлапак се държи..

# 1 283
Хахаха, Бранимира се активизира JoyJoy някой от вас позна, че ще го налази, напук на Виктор. С Ферай окончателно полудя. Като невиждала мъж.
Аз аз 😅Още не съм стигала до момента, тепърва се запознава с всички, че гледам малко на запис. (И си режа луканка, чуваш ли, Ферай!
Странен ми е, ама е от две минути вътре, но по представянето ми е малко смотан

Значи, поздравления, Пипилота! Една Flowers Rose за теб!

# 1 284
Косара пак гледа да натопи някого с интрига. Заради нея хвръкна Елвира, сега клюкари Даниела.

# 1 285
Не знам дали е от алк*хола, но Мартин изглежда като петел изгубил кокошката си. И това било 40 годишен зрял (дори не е сигурно, че е такъв) мъж.

# 1 286
  • България
Васил умее да води разговор и да предразполага жените.

Адрияна е от красивите там, а на Роси ѝ светят очите. И на Вики му светнаха очите.

# 1 287

Точно това мислех и аз. Много му се иска да го харесва наистина, завалията и дори цял свят да му каже същото, което Косара и Силвия, той пак ще реши, че просто искат да ги саботират.

# 1 288
Не е проблема, че пише книгата в момента Даниела. А евентуално му прилага хватки за сюжета, а всъщност няма нищо истинско към него. Прав е да е объркан, няма как да знае кое е истина и кое е за развитието на сюжета. Той вече е наясно, че тя е хитруша и не ѝ е трудно да играе игрички.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 22:20 от *Амбър*

# 1 289
Помните ли като изгониха Елвира защото била интригантка 😂 въобще не са в час, дано да се развали малко обстановката сега, че ми омръзна едно и също всеки епизод. Стана като в Дързост и красота.

Общи условия

Активация на акаунт