🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 333
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Новия Ерген ми изглежда дърво, и двата разговора с астроложката и неразведена та също ми се сториха дървени, но с бабата накрая ме кара     да му дам шанс.
Ивет от промото ми изглежда долнопробно, фатална жена от Тему.

Даниела има хубаво дупе, и въобще в тяло е супер.

# 1 351
Даниела има хубаво дупе, и въобще в тяло е супер.
М? 🙄

# 1 352
Ох, цяла вечер Клаудия ми е Евдокия и не мога да се сетя за оригиналното й име.
А дъщеря ми от началото на сезона нарича Наум, Крум. Всеки път я поправям, накрая каза Наум не му отива, казва се Крум. И това е. Сега и аз му викам така

# 1 353
Започвам мн да харесвам стратегът Анна-Мария, заради стратегията, но се издъни с пеперудите пред Виктор. Мартин е мнителен и комбинативен, много бързо започна да връзва нишките. И твърде много е провесил език по Даниела. Дори и да е грешка, му се иска да си я живее и да се плете в мрежите ѝ.
Новият ерген ми харесва най-много от тримата дотук. Спокоен, уравновесен и добряк. Ще видим по-натам.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 23:09 от Jazzsoul

# 1 354
АМ просто не мога да си я представя в романтична връзка с никого от ергените в това предаване.

# 1 355
Аз понеже гледам със закъснение, ви прочерох тук за дупето и после погледът ми се спря точно на тази сцена....

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 06:36 от Г-жа Шантал

# 1 356
Васко е доста стъписан, но да приемем, че е от сценичната треска. Одървен е, да го видим ще разчупи ли, и после ще коментираме. Иначе на прима виста много тих, прибран, скромен, скучен, никаква емоция, никаква усмивка, никакви лафове. Не е казано постоянно да е шут, като бат Марто, ама все пак.
Интересно, аз виждам друго, уверен, балансиран, държание в стил дойдох, видях, победих.

# 1 357
Е как скучен и никакви лафове, може би Виктор е по-добре с "ние обичаме да се шегуваме" 😂
Но пък евала на бармана/фризьор, най-накрая е набарал Мартин и го е попривел в добър вид, беше зверски обрасъл.

# 1 358
Васко е доста стъписан, но да приемем, че е от сценичната треска. Одървен е, да го видим ще разчупи ли, и после ще коментираме. Иначе на прима виста много тих, прибран, скромен, скучен, никаква емоция, никаква усмивка, никакви лафове. Не е казано постоянно да е шут, като бат Марто, ама все пак.
Интересно, аз виждам друго, уверен, балансиран, държание в стил дойдох, видях, победих.
Абсолютно. Не е нужно всички да се разкриват веднага или да са шутове. Нито ми изглежда тих, нито скромен, даже има чувство за хумор. Така се прави интелигентно – наблюдаваш и се ориентираш в обстановката.

# 1 359
Не е чудно, че Адриана, която се е писала астролог, е в Ергенът. Нито, че литка от ерген на ерген - целта ѝ е като на повечето там - известност. Не знам що за професия за 30-годишна може да е това, но със сигурност се нуждае от реклама, за да успее. Очевидно комуникативност не ѝ липсва, успя да привлече вниманието на Васил, но при разговора имаше една пренавитост, съчетана с ласкаене, която не ми хареса. Факт, че тактиката успя, интересно ще е продължението.

# 1 360
Тази Ивет добре я определихте, че все едно е излязла от филм за възрастни, от тези по-извратените. Клаудия ми прилича на Анастейша (така ли беше) - жената от 50 нюанса сиво. И двете не ми харесват. За мен е адски унизително да отидеш при мъж и да го попиташ защо не ти обръща внимание. Еми, не си негов тип, не си допадате. Хората са различни. Какво е това държане на сметка. Виктор и той не може мъжки да каже, че няма интерес, а само мрънка.

Васил не ми допада много на външен вид, на снимките в Инстаграм беше по-добре. Засега се държи адекватно, дано продължи така.

От няколко епизода се чудя за какво е тази реклама на сладоледи - в България е зима, кой си купува сега сладоледи?!

# 1 361
  • In The Middle Of Nowhere
Рекламата на циктридина също беше нелепа..

# 1 362
Ами като дойде лятото да знаеш какъв нуй да си купиш. Joy
Клаудия наистина прилича малко на Дакота Джонсън.

# 1 363
  • София
Допада ми ерген номер 3, като изключим как процеждаше думите през зъби. Сече му пипето, включваше се много бързо при подмятания. Дано се отпусне по-скоро.

А тая песен, на която беше последния танц, Мартин я пуска наскоро 1-2 пъти на стори в инстаграм.

# 1 364
  • Out of the Mix
Ще видим, затова казах нека се разгърне и отпусне, все пак да има някакви ситуации и мине време.

Всеки случай очаквам да "опраши" 2-3, то и нормално сред толкова избор да не се хвърля е така само върху една, след което, като се спре на някоя да е само покрай нея, както Мартина, която не се отклонява. Как само му каза на уше да не я закача, типично, много сладка беше, да си каже отначалото да се знае.

На мен ми е жал за Мартина, която след всичко казано явно не е имала истинска любов, мъжете не са я ценили, а само използвали, тя се е раздавала емоционално. За разлика от Данка, е осъзнала, че любовта и щастието не са парите.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 23:35 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт