🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 595
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 725
Сигурно я знае не като това за което иска да се представи тук.
Тя направо позеленя. Също като видя бившата на Мартин да влиза.
Какво си мислите, че никога не е ходила в заведението на Мартин и той не я знае…със сигурност се познават.
Много е злобна и не може да го прикрива. Аз това за “смотаните жени” на Мартин не съм го чула , но аз им превъртам индивидуалните срещи и нея където мога.
Какъв куиз за обща култура ?!  “Плеяди”, “тъпа манивела”, не е чувала за “Първичен Инстинкт”. Просто и пошло същество , което не може да води елементарен разговор. Другите също не са титани на мисълта, но поне нямат претенции.

[quote author=green_lizard link=topic=1755684.msg49485562#msg49485562 date=1742584562]
Разбра ли се защо Данка гледаше като препикано мушкато като влезе Васил.
Има нещо и там.
Връщам се да ви чета, много сте изписали.
Познават се. Тя явно не е знаела, че той влиза.
Той го отигра лежерно, тя не успя. Изглеждаше така, все едно, че иска да избяга, но не може. Препарира се там.
А защо би ѝ станало конфузно от едно познанство? Така, както го описвате, все едно е имало нещо друго, а никой не потвърждава тази информация. Иначе съм съгласна с мнението на dany_nik, че заведенията си ги знаят и не е невъзможно да са се засекли. Дори бих допълнила, че не София, България е малка. Затова все едни и същи муцуни гледаме по телевизията.
[/quote]

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 05:01 от Labubu8

# 1 726
Странна птица е Ана-Мария. Имала (по инфо тук във форума) 16 г. по-старо гадже. Може би по негово време е станала бизнесдама на годината. Можем само да предполагаме дали не е била лице на нечий друг бизнес. Криптовалутите не са за всяка уста лъжица.
Когато не си закача косата на ушите има по-женствен вид, но само докато си отвори устата. Маниерът ѝ на говорене е като на мъж – много ги разбира нещата и не приема чуждо мнение. Така е, както тя казва.

# 1 727
Бизнесът на Ана Мария не е с криптовалути, въпреки че в публикуваното интервю сподели нещо, свързано с това. Нейният бизнес се казва Trust Leaf и е свързан с проверяване на уебсайтовете за тяхната сигурност. Има и още един, който е Guda Design Studio и май е свързан с дигитален дизайн.

# 1 728
Щом Бранимира е работила в Театро, явно там се е загаджила със сина на съдружника на Мартин. Той е съдружник и в Театро.

# 1 729
По темата за Ергена, гледах Елвира при Любо,...ами промених си мнението, не е чак толкова умна. Е може и да е, но чак пък да живееш под камък и да не си чувала за Мр.Бийст...
С риск да се изложа пред всички колко съм проста, защото не живея под камък и не съм чувала за въпросния мистър - кой е той и защо умните хора са чували за него?

# 1 730
Мартин с неговите тествания – сега искал да види дали ще се скарат заради него Мартина и Даниела. В смисъл – ако не се скарат, ще има тежки наказания.

# 1 731
Е, човек трябва да има по-широк мироглед и знания, за да вижда сходствата в матрицата 😏

# 1 732
Бизнесът на Ана Мария не е с криптовалути, въпреки че в публикуваното интервю сподели нещо, свързано с това. Нейният бизнес се казва Trust Leaf и е свързан с проверяване на уебсайтовете за тяхната сигурност. Има и още един, който е Guda Design Studio и май е свързан с дигитален дизайн.
Малко за Анна-Мария:
През миналата година Анна-Мария бе представена в рубрика „Младите дами в бизнеса“, където сподели, че е учила 3 години в Москва софтуерно инженерство, но прекъснала по собствено желание. След това учи във Военна академия „Г.С. Раковски“, специалност „Сигурност и отбрана“.
Основното ми занимание е комбинация от двете неща, които съм учила – софтуер и сигурност – каза тогава Анна-Мария. – Целя да създам една по-безопасна среда в интернет и затова платформа, която проверява уебсайтовете за тяхната сигурност, дали са в крак с времето, кой стои зад дадения уебсайт, легитимен бизнес ли е и т.н. Изработих определени критерии, по които проверявам всеки един сайт със специален алгоритъм. Друга моя страст е новото ми студио – мястото, на което „почивам“. Това буквално е хобито ми, което искам да превърна в работа, а именно дигитални картини, обработка на снимки, дизайн и редизайн на уебсайтове, и всичко останало, което може да бъде създадено дигитално. Последният проект, който искам да стартирам до края на тази година, е козметичен бранд с изчистени съставки и задължително българско производство, но за това друг път ще разказвам повече, тъй като в момента все още съм на етап „планиране“.

# 1 733
Мр. Бийст не беше ли някакъв световноизвестен ютубър? От това, което знам за него, смея да твърдя, че не е фактор за каквото и да било. (Фактор може би сред Gen Z-тата.) Съжалявам, мое мнение.

В София има малко хора, всеки се познава със всеки ,...
В София е половин България... 😕
Даниела беше качила стори заедно с Ферай, в което съобщава, че и Ферай става софиянка в повече..
(софиянци не харесаха това 🤭)

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 09:00 от green_lizard

# 1 734
Неуспехите в любовта. Личи си, че е умна. Военното възпитание си е оказало влияние. На мен още от началото ми беше интересна. Точно за Мартин  Simple Smile

# 1 735
Малко за Анна-Мария:
През миналата година Анна-Мария бе представена в рубрика „Младите дами в бизнеса“, където сподели, че е учила 3 години в Москва софтуерно инженерство, но прекъснала по собствено желание. След това учи във Военна академия „Г.С. Раковски“, специалност „Сигурност и отбрана“.
Основното ми занимание е комбинация от двете неща, които съм учила – софтуер и сигурност – каза тогава Анна-Мария. – Целя да създам една по-безопасна среда в интернет и затова платформа, която проверява уебсайтовете за тяхната сигурност, дали са в крак с времето, кой стои зад дадения уебсайт, легитимен бизнес ли е и т.н. Изработих определени критерии, по които проверявам всеки един сайт със специален алгоритъм. Друга моя страст е новото ми студио – мястото, на което „почивам“. Това буквално е хобито ми, което искам да превърна в работа, а именно дигитални картини, обработка на снимки, дизайн и редизайн на уебсайтове, и всичко останало, което може да бъде създадено дигитално. Последният проект, който искам да стартирам до края на тази година, е козметичен бранд с изчистени съставки и задължително българско производство, но за това друг път ще разказвам повече, тъй като в момента все още съм на етап „планиране“.

Значи не парцалки , ами козметичка и обработване на снимки . Поредната къде не и се работи , поне използва термини , за да звучи някак по -сериозно дейността и

# 1 736
И аз не го бях чувала този Mr Beast, но питах децата - знаят го, явно е популярен сред младите.

# 1 737
Това, че АМ е умна, не пречи да е були, да иззлобява, да е арогантна и пр. Даже ако има самочувствие на успяла и умна, в нейния си бранш и кръг, още повече може да мисли, че останалите момичета са й под нивото и да ги подиграва. Момичетата не са титани на мисълта, но тази година са идея по-широкообхватни от минали години. Що се отнася до Даниела, бих казала, че е природно хитра, а не интелигентна толкова.

# 1 738
Ми уж сме в една сфера, пък океан разлика с АМ… не знам…сигурно нещо от циците идва разликата…

# 1 739
От отрицателни примери също има нужда.

Общи условия

Активация на акаунт