🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 664
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Ааа, ясно, явно съм пропуснала развитието на нещата при някои Laughing

# 1 786
Ана-Мария е, но е очевидно, че не й върви с мъжете. Изглежда като жена, която доста е била отхвърляна, а трите й истории от писмото, освен неясни, звучаха и поизмислени.
И трите идентични, завършващи с куфари и самолетни билети. 😃 Ми да се установи на местна територия, няма да и се налага да купува билети.

# 1 787
# 1 788
Разгледах инстаграма на Бранимира.
С дълга коса и много грим прилича на тип момиче Мартина-Косара. С по-къса коса и малко грим е в пъти по-свежа и се откроява.

# 1 789
  • София
Косара много настоятелно показва гривни. Според мен ментета, ама да кажат познавачите. От Тему ли са или от Васко?

# 1 790
Може и да са истински. Косара е от семейство с възможности.

# 1 791
Малкият Мартинчо какво е учил и къде? Право ли?

Даниела - не ми е красива, само в кривите  скули я гледам, устата и зъбите си е направила, но май е слаб зъботехника. В тяло е хубава. Манипулаторка е тя, и във всичките и свалки - заучени фрази. Няма емоция, колкото и книги да напише.
Обаче пък като седнат двамката да се надлъгват - имат еднакво излъчване, даже еднакви муцунки.
Анна-Мария има емоционалност, има и женственост дълбоко и е присъща, зодия Риби беше май. Но не можа да се пречупи да свали маската. И ергенът се ядоса, едвам издържа последната среща с нея. Пък за отприщването при Даниела направо си се радваше, сякаш не е очаквал да поддаде, спечелил е играта, почесал си е егото.

# 1 792
Право в УНСС и Международни отношения в един неособено престижен университет в Англия.

# 1 793
Защо се писа, че по Косара всичко е естествено - пипани са устни , скули , гърди . На 26 се е надула , като балон , не виждам голяма разлика с 20 годишната Йоана

# 1 794
Днес погледах малко повторение на последният епизод и някак си забелязах, че Синтия разговаря сякаш сама със себе си и дори си отговаря. А в същото време доста мълчалива с другите. Предполагам, че на тези дето н ги водят по срещи им е адски трудно да стоят там.

# 1 795
Не знам дали е интелигентна или не, но Анна-Мария е класическо були и в момента, в който се почувства несигурна в себе си, почва да плете интриги и да клюкари на Мартин. Хич не е оферта да си близък с такъв човек.
Така твърдят и някои момичета в къщата. Едва ли е лъжа. Не харесвам Ана Мария в нито едно отношение.

# 1 796
Днес погледах малко повторение на последният епизод и някак си забелязах, че Синтия разговаря сякаш сама със себе си и дори си отговаря. А в същото време доста мълчалива с другите. Предполагам, че на тези дето н ги водят по срещи им е адски трудно да стоят там.
Много интересна беше, когато Виктор и Бранимира си говореха от двете ѝ страни, а тя по средата с ледена физиономия, вперила поглед напред. Явно и тогава нещо със себе си е беседвала

# 1 797
Защо се писа, че по Косара всичко е естествено - пипани са устни , скули , гърди . На 26 се е надула , като балон , не виждам голяма разлика с 20 годишната Йоана

Хайде пак, обсъдихме го вече - гърдите и скулите ѝ очевАдно са естествени, единствено устни виждам и то много нежно направени.

# 1 798
Виктория от С3 си е направила ринопластика и се възстановява - сега ми излезе с опаковано носле в ТикТок.

И аз не мисля, че Косара освен хиалурон има друго правено по нея. В един епизод беше с някакво горнище, което отстрани да кажем никакво го нямаше и й се виждаше предостатъчно от бюста, за да си личи, че не е правила нищо. Колкото и да е топло и влажно там, защо толкова голи ходят, не мога да разбера.

Според мен Анна-Мария е креативна - картината и беше много готина. Но ми е натоварваща и ми направи странно впечатление какво е писала в писмото си. Нейното май беше първото прочетено, та го слушах цялото. Ами то предимно за мъже говори. И куфари, да. Но нима мъжете са най-важното нещо в живота й, което според нея й е предопределила пътя и каква е станала и тн. На мен като им дадоха задачата ми напомни на песента на Little Mix - Little Me, която ми е супер любима. И някак очаквах да пишат за малко по-различни неща. А те, доколкото слушах и другите - все връзки и мъже. Май само на Любомира беше една идея по-различно.

# 1 799
Не беше ли точно това задачата? Да напишат писмо до по-малкото си аз за любовта и връзките?

Общи условия

Активация на акаунт