🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 636
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 905
Аз, ако трябваше да пиша такова писмо и да го чета пред цяла България, бих направила същото като Даниела. Наистина беше най-адекватното. Хайде няма нужда да разказвам на всички за дълбоките си травми и разочарования. Това са лични неща, които се казват на хора, с които вече си изградил доверие, а някои дори и никога човек не споделя...

# 1 906
Йоана сега не вярва как не и е дал роза ,при положение ,че сама си каза,че директно  и го е казал.

# 1 907
  • София
+1. По това си личи, че е хитра Даниела. Преценява какво да каже, защото знае, че ще се излъчва, мери си думите преди да говори. Тук и аз я подкрепям, като пренбрегнем самохвалството.

# 1 908
Даниела ми става все по-антипатична.
Мартин е пълен глупак, който заслужава тая да го разсипе.
Големият "играч" - налапа по най-голямата материалистка и използвачка.
Щял да ги тества мале - тая така си го върти на малкият си пръст, че ако му каже утре да изгони Мартина ще го направи.
Много ме разочарова.Мартин.
Дано новият трети Ерген да раздвижи малко обстановката.
А пък Виктор с неговата обсесия към Бранимира няма да го коментирам, че и там ми дойде до гуша.

# 1 909
Йоана не искала популярност.Grinning

# 1 910
Аз е издържах цялото видео...Йоана си разсъждава като всяко момиче на 20, което е било в компания на по-големи (което сигурно е всеки втори човек на тази земя, защото като си на 20 се мислиш за ужасно умен и голям) и си мисли, че всичко е чиста монета, че като си красива мъжете ще са ти верни до гроб и други подобни заблуди, които започваш да разкриваш с времето. Сега идва урокът, че бившите рядко някой си ги спомня, че и толкова да ги търси. Освен ако не са случаи като с Емануела, примерно, където е имало толкова драма, че то няма как да се забрави.

# 1 911
Мда да. Йоана не иска популярност, Даниела живее с 300 лв. на месец, Бранка е луда по Виктор, Ферай е девствена, а Мартина няма корекции.

# 1 912
😂
Ш'ма разплаче!

# 1 913
  • # супернатурална #
Проблемът на Йоана е, че е дете в тялото на жена. Поне 30 годишна. Затова и очакванията ни към нея са по-големи. Малко ми е жал за нея. Като стане на 40 ще се прави на 20 годишна.

# 1 914
Йоана разказа,че са се виждали с Мартин наскоро в едно заведение. Говорили си доста време,но не каза за какво

# 1 915
Йоана разказа,че са се виждали с Мартин наскоро в едно заведение. Говорили си доста време,но не каза за какво

И това какво трябва да ни говори? Че цялото предаване е било поставка и с Мартин наистина са били заедно през цялото време?

# 1 916
Е нищо не значи , че са си говорили , да се подминават ли?

# 1 917
  • София

То на това май никой няма да ѝ повярва. Човек, който не иска популярност, не взима участие в предаване излъчвано в Прайтайма, особено такова, за което се знае че е доста коментирано и гледаемо. Винаги има място и начин да се каже, каквото има да се каже, когато не искаш публичност.

Възможно е и да продължават да имат отношения, те си знаят, аз го гледам от гледна точка на провокации, на това какво е да живеят изолирани, да се напасват характери. Искаше ми се да има повече игри свързани с момичетата, пак да се види как мислят, каква обща култура имат, какви ценности защитават. От излъчените разговори на срещите, не става много ясно.

Бранимира с пипалото ще я запомня, не знам как можа да го изтърси това. И хитрата Данка това, което изтърси на Мартин за предишните жени в живота му и за пътуванията.

# 1 918
А да тръгнал си с Даниела и... заживели щастливо. Това и да го видя няма да го повярвам, или ще е от ден до пладне. Смятам, че той играе да си заслужи хонорара и изобщо не му е в таргета Данка.

# 1 919
Видяхте как изглежда Йоана, бившата жена на Мартин, Емануела...наистина ли вярвате, че ще си падне по Даниела или Мартина...Все някак трябва да си заслужи парите, с по-дъртичките и отраканите е по-удобно, те знаят как да влезнат в сценария.

Общи условия

Активация на акаунт