Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 41

• 32 792
  • 787
  •   1
Отговори
# 210
И аз пътувам тази седмица

# 211
  • София
За среща - на 03.04 ако ме искате идвам.
На 04.04 ако е ще мина за малко, че   ще ми довлекат внуците. Не че Скъпия няма да се справи сам с тях.
Но както решите.

# 212
Мога и на 3-ти, и на 4-ти, ако решите. Или да отложим, ако няма "кворум".

Скоро ще съм в отбора на търсещите наемател - от май.
Дружбенският проект засега е без успех - много чужденци (каквито собствниците не искат), както и много неграмотни.

# 213
Аз също мога до края на седмицата. Ако решите.

# 214
Аз не мога сега. Но много бих искала да се запозная и с останалите момичета в някой момент:))

# 215
Споделям моя грешка: стабилни скъпи 2 врати. Дадох и двата ключа.
По- разумно би било да съм дала само единия, втората врата (вътрешната) можеше да не се ползва.

# 216
Според вас, в каква валЮта е туй чудо?
Няма никакви подробности към обявата.
1 ет и гледа стена, всеки ти наднича в прозореца.
А отдолу студ.

Скрит текст:

# 217
900 лева сигурно. На мен ми харесва, но е вероятно да е набирателна обява. Чисто, с нови мебели, добре съчетано.

# 218
  • София
Пише щатски долари.

# 219
  • София
Според мен е 900 лева. Аз не бих дала повече за това.

Колкото до ниския етаж, аз живея на партер и много хубаво. Не е студено. А ако има и малко трева отпред, бих дала 900 лева само заради нея.

# 220
Зависи как се отоплява. Може и абонатната да е отдолу и да се налага да проветряваш често-често Simple Smile

# 221
щ.д., написано е.

В Манастирски ливади има ли парно? Не са ли на газ? Т.е. няма абонатна отдолу. Освен това новите абонатни не са като сауна, като старите - малко тръби, с изолация.

# 222
пише долари, но то в този сайт това излиза по подразбиране. И аз мисял че е в левове, понеже като за евро е твърде много.
Но, пак казвам, тука всичките обяви излизат в долари по подразбиране и нз как се сменя валутата

# 223
В Манастирски ливади няма парно. Има само газ и то не всички сгради са газифицирани.

# 224
Здравейте,
Имам следния казус: давам двустаен апартамент под наем, за който договорът беше сключен през май 2024 г. Тогава наемателите попитаха, дали можем да сключим договора за 2 години. След известен размисъл по въпроса, с ММ решихме, че това може би е добра идея. Сега обаче, като се има предвид колко се вдигнаха наемите (както и всичко останало) през последната една година, текущият наем е силно подпазарен, с едни около 30%. Ако бяхме сключили договор за 1 година, сега щях да мога да го актуализирам поне малко, въпреки че пак щях да го оставя подпазарен, но не чак толкова. А сега при настоящия договор, ще трябва цената да е фиксирана за още една година напред, когато наемите ще са вероятно още по-високи. Въпросът ми е, има ли нещо, което бих могла да направя, или да се примиря и да си сърбам попарата, която сама съм си надробила. Иначе наемателите са много читави, нямам оплаквания от тях.

Общи условия

Активация на акаунт