IMI.BG - всички имоти на една карта. Включете се в дискусията!

• 3 794
  • 163
  •   1
Отговори
# 15
Търсенето на имот е много трудно.
Цените в София са по скъпи от много столици в Европа.
Предпочитам ново строителство, макар че е по маломерно.
Сайтовете за имоти не дават пълна информация за повечето имоти.

# 16
  • София
Споделете вашия опит с търсенето на имоти!
 Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно?Предпочитам новото строителство.Всекидневна с кухнески бокс.
 В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете? В интернет.
 Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти? Харесва ми,че на едно място могат да се открият много разнообразни имати. Не ми харесва това,че когато зададеш критерии за търсене излизат и други имоти извън зададените критерии.Често имота който си харесал не е наличен и стои за привличане(да се обадиш на брокера).

# 17
блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно? В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете? Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти?
Предпочитам старо строителство, но тухла. Също така ми допада кухнята да е отделно от хола. Предпочитам и към момента търся с брокер.

# 18
  • При децата ми
Предпочитам апартаменти с отделни хол и кухня.
Предпочитам да търся в интернет. Харесва ми това, че на едно място имаш голям избор на предлагане на имоти. От друга страна - Сайтовете не дават пълна информация за имотите и това, че обявите се повтарят.

# 19
Харесва ми функционалното разпределение, кухня отделно от хола, и поне детската стая да е с нормално размери. Предпочитам къща пред апартамент, и в къща  живеем.  Харесват ми порталите за недвижими имоти, защото всичко е събрано на едно място.

# 20
Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно? Зависи от състоянието на имота и инфраструктурата около него.
 В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете? Чрез познати.
 Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти? Нереалните, фалшиви обяви.

# 21
Предпопитам ново строителство. Да има повече въздух и пространство. Не ми прече кухнята да е с хола. Порталите за недвижими имоти са полезни. Всичко е събрано на едно място, лесно можеш да се ориентираш какво се предлага на пазара. Предпощитам да купя обаче, чрез познати.

# 22
Предпочитам новото строителство с хол и кухня в едно, защото дава усещане за простор и повече светлина. Старите панелни блокове имат предимството на по-големите стаи и по-доброто разпределение, но често изискват сериозни ремонти.

Търся имоти предимно онлайн, защото е по-удобно и мога да сравнявам оферти, но добрите оферти от познати винаги са плюс.

Харесвам в порталите за недвижими имоти детайлните филтри и възможността да разглеждам снимки и планове. Не ми допадат обявите без реални снимки, с подвеждаща информация или когато липсва точен адрес.

# 23
  • Пловдив
Предпочитам старо строителство, но не панелно, а тухлено. Търсенето е най-успешно чрез познати. Вероятноста за измами е минимална. В портали ми харесва, ако има търсене по различни критерии, за да може бързо да откриеш това което търсиш.

# 24
Търсенето на имот е трудно а и в момента доста скъпо начинание, но ако  се налага ще искам да е къща или дворно място и да си направя такава, по принцип чрез порталите цените са доста завишени и ще търся навсякъде чрез познати и чрез агенции.

# 25
Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно?
-> новия вид строитество
 В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете?
-> нямам предпочитания; важен е резултата
Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти?
-> спестяват време

# 26
Винаги търсим къща,защото обичам да има двор и въздух.Използвам няколко сайта,от които съм доволна и не са ме подвели.

# 27
Предпочитам къща, с просторни, светли помещения. Блоковете както и да ги направят са си все кутиики.

Търсим и чрез познати и чрез сайтове. В сайтовете не харесвам това, че има стари обяви, няма достатъчно снимки, предимно агенции публикуват там, а доста често брокерите не знаят почти нищо за имота. Иначе е удобно, че са много обяви на едно място.

# 28
  • София
Предпочитем ЕПК-та или тухла с отделна кухня, в никакъв случай панел. Няма значение как ще открия търсения имот, въпроса е да отговаря на изискванията ми. В порталите за недвижими имоти, бих искала да може на карта да се определят границити, където да бъде имотът. Не да отбелязвам целия квъртал.

# 29
Предпочитаме къща извън населено място,но не много далече от града
Предпочитам голяма стая ,с голям диван,телевизор и кухнята в едно
Уютно местенце където да прекарваме вечерите и сутрините преди работа

Общи условия

Активация на акаунт