IMI.BG - всички имоти на една карта. Включете се в дискусията!

• 3 794
  • 163
  •   1
Отговори
# 30
Предпочитам ново строителство. Самостоятелна къща с двор.
При търсене на имот ползвам портал за недвижими имоти, удобно ми е.

# 31
  • София
Ново строителство, задължително от именит строител, чието портфолио мога да видя и на място, не само генерирани рисунки с пожелателен характер.
Отделната кухня не ми е важна, имайки към момента така и не я ползвам пълноценно.
Бих отделил нужното време и внимание в търсенето - ако имам подходящи контакти в приятелския кръг, то бих предпочел. Ако нямам - интернет.
В порталите за недвижими имоти би ми харесало, че на теория трябва да има много и лесно съпоставими опции на куп. В реалността, обаче, не ми харесва ниското ниво на презентация, липсата на стил и умения при брокерите, както и многото опити за измама и подвеждане на клиентите чрез фалшиви обяви.

# 32
Предпочитам хол и бокс в едно, по-уютно ми е и зимата не се отопляват много стаи.

Бих се доверила на познати за търсенето на дом.

В порталите предимството е, че намираш бързо и точно това, което търсиш, не м харесват обаче не реалните обяви, които понякога нямат нищо общо с нещата, които описват.

# 33
Предпочитам отделни хол и кухня / не мирише в хола когато готвиш, кухнята не винаги е в идеално състояние, особено когато готвиш/.
Гледам в интернет, но винаги търся мнение от познати и задължително от съседи.
В интернет обикновено има много информация, но се търси трудно, критериите са различни и неясни, обявите недействителни, често без снимки и цена.

# 34
  • Горна Оряховица
Споделете вашия опит с търсенето на имоти! Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно?
Панел не, старите да.

В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете?
И на 2те места

Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти?

Трябва да са лесно и удобно направени. Предпочитам онлайн

# 35
Предпочитам отделно кухня и хол, но със сигурност не и в панелка. Има си прекрасни стари тухлени блокове. Като цяло в интернет гледам, ама е голяма мъка, много фалшиви обяви има, вкл. в сайтовете

# 36

Като си търсех жилище, предпочитах ново сроителство. Сега бих взела и панел, ако ме устройва местоположението, градоустройството на квартала и цената. Независимо, че предпочитам ново жилище, винаги съм искала отделна кухня - за мен миризмата при готвене с какъвто и да е абсорбатор се разнася навсякъде и ме дразни. Предпочитам да търся в интернет, но ако с познати има нещо хубаво ,няма да се дърпам. В сайтовете за имоти ме дразнят флашивите обяви.

# 37
Споделете вашия опит с търсенето на имоти! Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно? В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете? Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти?
Търсим апартамент, за предпочитане ново строителство. По-добре е с отделни хол и кухня. Чрез познати предпочитаме да се информираме за имоти в продажба, тъй като по този начин се избягват комисионните на агенциите.

# 38
Новите апартаменти с общи хол и кухня са нефункционални и маломерни. Затова хората или не готвят, или не канят гости.
Сайтовете ми допадат, заради това че спестяват време за търсене, всичко е събрано на едно място. Не ми харесва, че най-атрактивните им обяви не са реални, а само да се закачи клиента.

# 39
И двете имат своите предимствани недостатъци. Обичам старото строителство, защото има хубави просторни стаи, отделни кухня, трапезария, хол. В новото строителство ме дразнят малките кутийки, дразни ме, че всички блокове са изключително близо един до друг, но пък има доста приятно разположение, различно от еднотипните панелки.

Докато си търсихме имот, гледахме само в 1 сайт. Доста е досадно ровенето в 10 сайта с еднакви обяви и различна визия във филтрирането.

# 40
Имам опит и с покупката на жилища, и с отдаването под наем. Първото впечатление е, че има много фалшиви обяви. Има и изключително много умишлено неточни обяви - най-често лъжите са за квартал. По-рядко за етаж и година на строителство.

Категорично предпочитам старото строителство. В апартамента от баба ми спалнята е с размери на съвременна холо-кухня, това измислено понятие, което съвременното строителство наложи. В моя апартамент холът е хол, кухнята не е просто кухня, а е и трапезария. С други думи две достатъчно големи сами по себе си помещения, които могат да са свързани, но могат и да се отделят, според желанието на собственика. Реалната квадратура е нещо, което човек рядко обръща внимание, ако няма опит. Другото са броят на вертикалните щрангове. Би трябвало при жилище с повече спални кухнята и баните да са на отделни щрангове, защото се предполага, че в това жилище ще живеят повече хора. В старото строителство малък апартамент с лошо изложение няма. Сега това не е на 100% спазено от инвеститорите.

# 41
Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно?
- със сигурност предпочитам отделна кухня от хол
- предпочитам чрез познати, но е много трудно
- не ми харесва това, че не на всички млже да се разчита, а това, което ми харесва, е ряьнообразието

# 42
Предпочитам новото строителство с хол и бокс в едно?
Предпочитам да ги откривам чрез познати.
В порталите за недвижими имоти не ми харесва, че има много фалшиви обяви.

# 43
Предпочитам стар блок с отделни хол и кухня. Нямам предпочитания по търсенето на имот, важното е да ми харесва. Агенциите за недвижими имоти публикуват общо-взето едни и същи имоти, но с различни цени.

# 44
Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно?
- И двете имат предимства и недостатъци.  Ако трябва да избирам, бих избрала хол и кухня в едно, заради простора, който дават.
- предпочитам чрез познати, но е рядкост някой да продава точно това, което търсиш в момента. Така че, гледам и в Интернет.
- Харесва ми, че всички обяви са на едно място, и лесно може да правиш сравнение. Не ми харесва това, че едно и също жилище се предлага от много агенции, както и фалшивите обяви , за да се закачиш да звъннеш.

Общи условия

Активация на акаунт