В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 826
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
  • в очите на дъщеря ми
Благодаря, девойки! Smile

# 196
Мамзелче, честита да си - здрава, щастлива и това, което искаш , да се сбъдва с лекота.
Тони, бързо оздравяване на девойката и да се погрижиш за нея!
Светлица, и на теб бързо оздравяване!

# 197
Честит рожден ден, Мамзелче!
Развали ми диетата с тая торта.
Да си жива, да си здрава, да имаш поводи за радост и гордост, не само от себе си, но и от най-близките хора около теб!
Вдигай една наздравица! Веднъж се живее.

# 198
Мамзел Нитуш, честита , здрава и щастлива да си! 😊
Тази седмица съм на родителска среща и мисля да отида.😁 Вероятно е последната за тази учебна година. Вече имаме резервация за море и чакам с нетърпение, както  казва малкия ,, топлата ваканция "  И да се поФаля, спрях цигарите. 😁☺️  От месец вече живея без дим. Нямам никотинов глад, което беше странно, и се чувствам добре. С килограмите как ще се разберем, не знам, но се старая . За сега съм +1кг. Набора много се кефи и само повтаря, че мога 😁

# 199
Мамзелче, да си жива и здрава! Само хубави неща да ти се случват!

Младежа е изненадан от себе си тази седмица. Повиши малко успеха си.

На някое дете от математическите гимназии да са давали пробна матура? Ако я има, може ли да ми пратите. Нямам предвид тези от предишни години.

# 200
Мамзел, честита да си.

ММ беше на родителска в четвъртък и си ядосвали родителите, че само им загубили времето. А родителската беше супер дупер спешна и задължителна.
Казали им за ДЗИта накратко, добре били децата по различните предмети. Две деца щели да бъдат наказани за 5 неизвинени, защото изпуснали срока за извинение.

Миналата седмица писахме молба за ден по домашни причини и класната казала, че вече тези молби се подавали през ел. дневник. Не съм проверявала.
До миналият месец бяха на ръка.

# 201
  • Майничка
Не мисля, че в наредбата за ПП има споменат минимален брой ученици за сформиране на група.
Ganis, извинявай, не бях прочела поста. Така е, няма, но обикновено директорите се съобразяват с планираната заетост на преподавагелите и с бюджета, затова не всички са склонни да оставят "бутикови" групи.

# 202
Тази седмица и ние имаме родителска среща, но най - вероятно наш представител няма да има, тъй като тогава е дена на моето "помъдряване". Въпреки че една девойка много сериозно се заяжда с моя син и трябва да се оправи този проблем, ако въобще може да се оправи.

Тези почивни дени бяха доста напрегнати емоционално. Вчера напрежението премина в еуфория. От нашето училище изпратиха три отбора за участие в Географския фестивал. В отборното състезание два от отборите се класираха на първо и второ място, а отбора на моя човек заради тъпа грешка  не успя да се класира на трето място. В едно от индивидуалните състезания младежа е спечелил златен медал. В индивидуалните състезания и другите деца са спечелили медали. Иначе казано, отидоха, обраха медалите и днес се прибират. Директорката на едно МГ е отишла лично да го поздрави и му се е вирнало нослето. Снощи набързо говори с нас, защото нямал време, отивали да "полеят" победите.

Във Варна е видял и неговите съученици, които се явяваха на националния кръг на олимпиадата по история, Двама от тях са с медали, а един се е борил до последно. Изключително много се радвам за децата. Жалко, че няма да мога да присъствам на РС и да изпратя поздрави по родителите им.

# 203
  • Бургас
Браво на всички ви за постигнатите успехи!🍀
А аз тръгнах на фитнес. 😂

Бърз въпрос. На колко отсъствия спираха детските? И в един месец ли трябва да са?

# 204
Карзче, ако не се лъжа при 5 и повече за месец.

# 205
  • Сф
При 5 неизвинени в рамките на месец спират помощите за година.

# 206
  • София
nells, ама много обичам такива постове.
Браво на твоя младеж и на останалите!

Нали знаеш, че ако състезанието е включено в календара на МОН и детето има индивидуална награда, трябва да провериш дали му се полага държавната стипендия, която е значително по-висока от тази за отличен успех. При това трябва да се действа бързичко, че сроковете за подаване на документи са късички, а стипендията е изключително приятна.

# 207
Вампирче, благодаря за информацията!

# 208
  • Пловдив
Момичета влизам със супер новина. Конете отново са преместени на нашата база. Край на пътуването по нищите до  Стара Загора, Край на спането в треньорите. Сега сме си вкъщи , а тя е на базата, на 5 минути от нас.
Нищо не мога да споделя за училище, но знам че ходи.

# 209
Ние сме във Враца на националния кръг по география. Не можа да се класира за финала днес сред най-добрите 8, но се радва, че е с много добро представяне - 112т от 130т.
Днес се прибираме и стяга багажа,  че утре заминава на лагер в Габрово. Първо място в списъка е за учебника по Биология. Тази седмица я записах на уроци по химия, които мислехме, че ще започнат от септември, но започвали още юни. Учителката ми се скара, че съм закъсняла с обаждането. Още февруари се запазвали места.

Общи условия

Активация на акаунт