В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 27 716
  • 765
  •   1
Отговори
# 45
  • Mars Hotel
За среща май сме 4 засега - Нинка, Мамзел (евентуално), Роузи и аз. Пропускам ли някого? Само кажете къде да е и запазвам маса.

Ханна, браво на девойката! Моята пропуска националния по английски - 86 точки има. Здраве да е. Голямо браво и на другия ни представител на темата ни на национален кръг - по география, особено за резултата.

# 46
Браво на ученолюбивите деца! Моята вторият срок съвсем е олабила положението.

# 47
Днес имаме РС, но мисля да не ходя. Първо ще бъде обща за всички десети класове и после по стаи с класната. Не се знае, кои ще са училите по профилите, така че ми се вижда излишно да пътуваме толкова километра.

Толкова се радвам на децата, които се борят и искат да се доказват. За съжаление моето не е такова. Дано до 12 клас се появи някакъв хъс.

# 48
  • Бургас
Как РС в неделя ? Сериозно ли?

# 49
Как РС в неделя ? Сериозно ли?

Това е училище, в което децата са масово от други населени места. Така е най-удобно. 😃

# 50
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Значи относно срещата - аз трябва да взема набора от Театър София, зала Театро. Та ще съм благодарна, ако може да е някъде наблизо, а и да ми подскажете, къде е този Театър и зала също ще е добре Pensive

# 51
  • в очите на дъщеря ми
Значи относно срещата - аз трябва да взема набора от Театър София, зала Театро. Та ще съм благодарна, ако може да е някъде наблизо, а и да ми подскажете, къде е този Театър и зала също ще е добре Pensive
Нинка, да се чуем  на ЛС,  работя до Театро-то!
Има готино заведение, близо до Театро, на ул. Кракра, италианско с добра кухня.

# 52
И аз се възхищавам на децата на списващите тук. И моето не е амбициозно, не знае какво иска да учи. Малко съм отчаяна. Не малко, а много. Като знам какъв е животът, се страхувам да не остане без работа и доходи, а дали ще му харесва това, което работи - това го приемам като бонус.

# 53
За кога среща, че изпуснах? Тая седмица дето иде е голям зор. Плътно бачкане, в петък пътуваме за ваканцията.

# 54
  • в очите на дъщеря ми
За кога среща, че изпуснах? Тая седмица дето иде е голям зор. Плътно бачкане, в петък пътуваме за ваканцията.
ra нещо като за вторник(25
03) се обмисля...

# 55
  • Mars Hotel
Мамзелче, кое е това заведение? Да запазим там направо? Ра, за вторник става дума.

# 56
  • в очите на дъщеря ми
Мамзелче, кое е това заведение? Да запазим там направо? Ра, за вторник става дума.
Пицария "Пикола" на ъгъла  на Кракра  и Янко Сакъзов, напоследък съм  им голяма фенка. Мога да се обадя и да запазя, ако се уговорим за бройка и час.

# 57
  • Mars Hotel
След 18:00 съм на линия аз.

# 58
Аз виртуално се съм с вас.
Но отсега ви казвам: Наздраве!

# 59
  • Пловдив
Умрях от студ този уикенд. За умората няма даже да коментирам.
Девойката се представи отлично на състезанията. Чисти паркури ,без наказателни точки и първи места. Отборът се представи блестящо. Обаче всички са жалка гледка-мръсни, недоспали, гладни. Бяха с 12 коня 4 човека. Конете нахранени, напоени, сресани. На два пъти им носех храна, че жал ме хвана. Девойката е пред разболяване, ама не мисля ,че има време да боледува. Другата седмица пак са на състезание.
Тони, почти не се засичаме-тя е все някъде. Ако се засечем на вечеря за  час си е направо бинго.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 08:11 от renydent

Общи условия

Активация на акаунт