В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 28 815
  • 765
  •   1
Отговори
# 735
  • София
При нас още няма резултати

# 736
  • при моите любими
Вчера беше НВО по чужд език. Да не говорим, че при нас е свършила към 14 часа следобед, че чакали 3 часа за лисенинг или там каквото е било. Имали някакъв проблем. Изобщо няма да излязат резултатите преди посочената дата. Още по малко на порции.

# 737
Тони, аз имах предвид, че не съм отдавна в темата, но за това време съм установила, че обективно отразяваме вълнуващите ни училищни процеси, т.е. не сме в позицията само да хвалим гарджетата си.
По отношение на телефоните - да, много учители при нас ги използват във връзка с учебния материал, което не одобрявам. Нека се ползват - времената са други, но не и в такава степен, че да отнемат голяма част от учебния час.
Аз нямам вх.номер, така че не мога да проверя дали имаме резултати, но ми се струва раничко за тях.

# 738
Бокси, то е ясно, че като им дават задание което трябва да е онлайн, телефоните се ползват, ако е останало достатъчно време за нещо друго, учителя преценява дали - или.

Анра, туй го разбрах и си права. Ми за тях и ползването им, това си зависи и от учителите. Ако учител не може да се справи с това, да намери решение, значи то той се е предал.
Бележката за НВО, там си ги има кода и паролата. Стига да не сте я изгубили. Аз на сърдитка я снимах за по сигурно.

Честно казано, откак е проходила и проговорила, вярвате или не, никога не е крила, лъгала или измисляла неща. До ден днешен си казва всичко както си е. Затова не мога да кажа, че имам съмнения относно информацията която споделя с мен. Затова, ако някога стане нещо, съм твърдо зад нея, готова да я защитя.

За резултатите е доста рано, явно децата си правят шега. Ще си почакаме поне още 10 - тина дена. До 01.07. има ееехххеейййй, нема страшно, нема да ги изтървем.

# 739
Ще разбера резултата, ако ми се каже Simple Smile Нямам достъп до паролата, а пък днес като я накарах да провери, въобще не й беше до това.

Дами, Нинче, давам моите пет стотинки за избор на заглавие за следващата тема:

Довиждане, десети клас
с усмивка те изпращам аз!

или

Здравей, ваканция любима,
тъй хубаво е, щом те има!

(лятна десеткласна)

# 740
a blue-eyed girl, и двете много ми харесват! 🤩

# 741
Ще разбера резултата, ако ми се каже Simple Smile Нямам достъп до паролата, а пък днес като я накарах да провери, въобще не й беше до това.

Дами, Нинче, давам моите пет стотинки за избор на заглавие за следващата тема:

Довиждане, десети клас
с усмивка те изпращам аз!

или

Здравей, ваканция любима,
тъй хубаво е, щом те има!

(лятна десеткласна)
Супер са и двете!
Няма как да излязат днес резултатите - имам позната, която проверява и каза, че се надява днес да приключат с проверката по БЕЛ , английски беше вчера.

# 742
  • Бургас
И двете заглавия много ми допадат.
Може да изпишем и двете до септември Simple Smile

Оххх, минаха матурите и на седмокласника. Вече ще тръпнем в очакване за резултатите!
Наздраве дружина!

# 743
И двете стихчета са много хубави. Бих избрала второто. Става ми много ведро, като го чета!

# 744
  • София
Хубави са и двете, Синеоч, ти си нашето Перо! И на мен второто ми по харесва, предпочитам срещата, и то с ваканцията, отколкото раздялата, дори и с 10 клас Stuck Out Tongue Пък и цяло лято, като се присещаме да пишем тук, по добре е да се усещаме ваканционно!

# 745
И двете стихчета са много хубави. Аз съм за ваканцията.

При тийна още няма резултатите от НВОто.

# 746
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И двете заглавия ми харесват, но след като мине 2 класиране на седмокласниците модераторите прекръщават всички теми. Трябва да помисля, но в понеделник ще пускам нова тема. Сега съм заета.

# 747
Когато можеш, Нинка!

# 748
На мен също ми харесват и двете заглавия. А до понеделник има още време, може и други да ти хрумнат.

Ирче, ми то щом се надяват днес по БЕЛ,  представям си по Мат. и АЕ колко ще отнеме. Ще ни се изчака чакалото, добре, че не са ни важни и спешни, иначе щяхме да останем без нокти, а някои мами и без питиета.

Слушах днес, седмокласниците масово се оплакваха, явно тази година, са решили БЕЛ една идея по - лесна в сравнение с Мат., как пък ги нацелват тъй.

Аз смятам да стискам палци както на седмокласниците ( няма ли някоя мама да каже, детето и какво мисли, как му се е видяло днешното НВО ), така и за на Карзчето младежа. Дано се пребори и да прескочи тази година летвата, без да се препъне на нея.

# 749
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Коментара ми за НВО МАТ.
Набора го решава откакто беше 4-ти клас, а сестра му 7-ми, така за спорта и затова, че обича да изпитва себе си. Многочлена не можа да разложи, защото тръгна в грешна посока(нещо свързано с корени/степени). Аз го реших за минута, без да се замислям. 22 няма какво да се мисли - стандартна. 23б около 20 минути, което е много, ако си се забравил с времето за предишните. Според него са интересни, но трябва време.
НВО не е състезателна математика, но наистина тази година е добре балансирано и може би, ще може да се покаже потенциала на математиците. Лично мнение - хареса ми!

Дописвам: Въпреки, че днес за първи път прочетох за наистина много реващи деца, спрямо други години, смятам че трябва да има 1-2 по-засукани подточки, за да се отделят математиците. Не може всички да са с по 90-100т. Моят навярно също нямаше да е с толкова.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 23:30 от ninanb

Общи условия

Активация на акаунт