В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 28 817
  • 765
  •   1
Отговори
# 750
  • София

Дописвам: Въпреки, че днес за първи път прочетох за наистина много реващи деца, спрямо други години, смятам че трябва да има 1-2 по-засукани подточки, за да се отделят математиците. Не може всички да са с по 90-100т. Моят навярно също нямаше да е с толкова.
Хм, лигавят се тия ревящите. На нашия не му пука 🙄🙂. И по-скоро направо си се радва, че е приключил този ужасон и се е огледал в някакви третостепенни гимназии, които утрояват БЕЛ.
Да изчакаме резултатите, де...да не тръгнем да търсим такива с три пъти Мат в крайна сметка.
Аз съм доволна от него, справил се е по най- добрия за него начин предвид задачите, които се паднаха.

# 751
Давате ми идея. Мога да му разпечатам седмокласното НВО и да видя какво ще сътвори.
Ревящи деца е имало винаги. Аз съм "За" НВО в седми клас да е по-трудно след като се ползва не просто за проверка, а и за кандидатстване. Просто ще има по-малко деца с 95+ точки.
Младежът приключи с училището. От клуба му дадоха бележка за участие в държавното първенство и лагер преди него. Пристигат оценки в Школо постоянно. Утре е изпитът и за последния модул от ИТ обучението за тази учебна година. И там му харесва, категоричен е, че продължава и догодина.

# 752
Щом децата са доволни от себе си другото не е толкова важно.Дано и резултатите да са им добри и да влезнат там където желаят.
Стон и на моя му хареса и се запали много.Успех на утрешния изпит ще се справят.😊
И аз съм за изпит 7клас ,но 4 и 10 са ми безмислени.

# 753
При вашите деца започнахали да ги оформят? При нас е пълно затишие от към оценки. Дано няма неприятни изненади в последният момент, че няма да може да реагира наборката. Другата седмица са на екскурзия с преспиване.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 10:58 от vita

# 754
Само по три предмета е оформен.

# 755
И при нас няма нищо.Ще връщат учебниците в края на седмицата и до тогава ще си учат,изпитват и оформят.От една страна е добре,че не притупват нещата от друга е стресиращо да не изникне някоя неочаквана оценка.

# 756
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Има 13 годишни оценки. По останалите 10 знае какви ще са. Остават РЕ, където в дневника има две тройки, но твърди, че има и две шестици, та в понеделник ще се разбере. Физика - вчера правиха контролно, но се е справил по негови думи "блестящо" и МАТ-РП, след вчерашната 5-минутка шестицата е на кантар, но ще иска повишаване.

# 757
  • Mars Hotel
Нито една срочна или годишна оценка няма още. Почти знаем какви ще са, с изключение на математика и химия, но по тях ще я изпитват в понеделник. Това ще е и последния учебен ден за нея на практика.

# 758
Моля, пуснете нова тема. Flowers Hibiscus

# 759
Фран, в понеделник ще има нова. Дотогава ще пишем тук.

Мойта си ги знае, от първи срок още си има  една годишна, а втората все още не е писана, по останалите чакаме само да се нанесат. В понеделник ще иде, ще върне учебниците, и да видим снимките кога, срока е до края на месеца. Не ще да се снима, щяла да носи стари снимки, спорим с нея, казвам и, че трябва да е със светла дреха, тя не - не искала. Ако на старите беше с някаква светла блуза - ок, ама всичките и са с черна блуза. Причината да не иска да се снима е, че има петна, пъпки и ранички по лицето, под носа, на брадичката и челото. Отново е като бомбардирана, не иска да е с такъв вид на документа. Не знам ко ша съ прайм, инато магаре е и туй то. Ако знаете някакъв начин за прикриване, казвайте, но да си кажа, че тя козметика не ползва.

# 760
Тони, помолете фотографа да й изчисти лицето, те знаят как. Ние направихме снимки в едно неизвестно и забутано фото и жената сама каза, че ще й оправи лицето. И го оправи. Една пъпка не видях. Но и моята се клепа като за световно. На козметичната шпакловка на моята принцеса може да завиди всеки строителен работник. Понякога ме е страх, че ще се напука и ще падне на парчета, както падат таваните, например.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 12:47 от anra

# 761
Но и моята се клепа като за световно. На козметичната шпакловка на моята принцеса може да завиди всеки строителен работник. Понякога ме е страх, че ще се напука и ще падне на парчета, както падат таваните, например.
🤣🤣🤣🤣🤣
Ей туй мъ разсмя доста, щях да съ задавя със собствената си сл...ка, за малко да ритна камбанката.
Иначе и туй ми е идвало на ум, но дали ще се съгласят. При нас таквиз забутани и незнайни студиа нема. Но ще я накарам да пита, па да видим. Дано да се съгласят.

Па я язе да въ питам, СРЕЩА, среща нема ли да си спретнете. Излагате съ, срамота. Или ша чакате дипломите и тогава ша съ видите. Ай, то ний от нашия район иди - доди, не сме съ сбирали, не съ знай и дали ша съ сберем. Ама виииййй, действайте. Ся шъ ви предложа дата, 04. 07. 2025 год., ко ша кажете, ша стане ли?

# 762
Реши младежът седмокласното НВО. С ентусиазъм се захвана като му го предложих. Изложи се като кифладжия. Само 86 точки. Забравил е разлагането на множители. Една задача със степенуване също. Още една не му излязла, защото според него 20-6 е 12. Обаче тук си признавам, че и аз се изложих. Тръгнах да проверявам защо не му излиза, гледам му чертежа, отбелязвания и по инерция си работя и аз с 20-6=12 и въобще не се усещам, че има нещо нередно и се чудя защо са дали отговор 7. Усетихме се и двамата по едно време, че 20-6 е 14 🤣

# 763
  • София
Ей, добре че не съм влязла тук в петък, да седя и да рефрешвам за резултати. Абсолютно отказвам преди 27.06 да проверявам. Според мен ще ги пуснат или този петък в късния следобед, или на 30.06. Но може да ги пуснат и през уикенда, за да покажат колко са работни, и за да не им подпалим телефоните с въпроси.

# 764
Аз пък залагам точно на 01.07. - 🤣, за да ни е забавно. оти да се бърза, като може да съ влачи.

Вампи, а ти дека съ изгуби? Добре сте нали?

А на коя от вас детето си беше наранило ръката - оправи ли се?
И на коя детето беше в общежитие? Как са нещата, онуй хлапе, какво стана, продължава ли да тормози или?

Общи условия

Активация на акаунт