В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 285
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
Прибра се доволен,след проверка се разочарова преброи си 72т. ,а мислеше ,че е към 90т.

# 586
  • Сф
Пуснете отговорите, моля:), за мен

# 587
Арианче, а и на другите мами от темата със седмокласници, стискаме ви палци, дано поне на тях им бъдат лесни, да се представят добре и да бъдат приети там, където желаят.

Ако не успеем да разберем малко по - късно, ще стане като приключи проверката. До тогава, ще го караме лежерно. А и ко да му се впрягаме. За сърдитка знам само, че ще трябва да наваксва пропуските дето ги влачи от години. Поне на ДЗИ - тата да се изяви както трябва.

# 588
# 589
Браво Бокси, жива и здрава да си.

# 590
  • София
https://www.mon.bg/nfs/2025/06/nvo10-math_16062025.pdf
Официално от сайта на МОН.

# 591
  • Сф
Ех, те децата са си ги видели вече, каза моята.
Другото ,което каза е - " опитът е важен ".
Записвам се за повеждане на класацията в темата отдолу нагоре!
п.п. не мога да разбера това дете - аз съм учила икономика с всичките му математики, финанси и сие , баща и изчислява всеки ден в работата приложно , а си имаме математически " гений". Вярно, че не я обича ,не иска да положи усилия, ама чак пък толкова да се изложиш и да не ти пука..  Късмет ,на който му е важен тоя резултат. Отивам да си посипя глявата с пепел. Simple Smile

# 592
Наборката не е ясно как се справила. Отказва да гледа отговорите.

# 593
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Естествената грешка в бакалските сметки и грешка в 3 задача..... и -4 точки. Grin

Горкия от 2 часа чака за зъболекар. Е там вече е страшно. Самото чакане ще го подлуди и повече.

# 594
  • София
Наборът каза, че е имало уловки в задачите, нещо ми говори за материала от 8 клас, но аз нищо не разбирам. Иначе е доволен.

# 595
И младежът погледна отговорите. Очаквано 17в му е грешна, но той още като се прибра, заяви, че най-вероятно там е объркал сметките. И 17б му е грешна. Погледна я и се плесна по челото. Вика, ама, че съм тъп. Съвсем първосигнално е видял, че 60 е по-малко от 100 и написал, че тръбата ще стигне. Вика , това корен от три хич не го отразих.
Останалото му е вярно. Не е доволен от себе си, искал 100 точки. Казах му да си запази желанието за ДЗИ. Там точките ще имат наистина значение.

# 596
Пюрче, звучи така, все едно абсолютно нищо не е направила. Недейте тъй, все нещо ще е направила.

Мойта,по последни вести - 17 - та, абсолютно никой не я е решил, едната девойка засега я води мойта с 4 точки, за останалите не се знае. В стаята била само с едно от момичетата от класа, и другото момиче от нейния клас от старото уч - ще, едно дете не се е явило, а останалите все момчетии от предишното НВО ( от една паралелка ). Сърдитка иначе, след толкова пропуски, изпуснат материал и многото отсъствия мин. год., си е направо екстра. Беше си записала със ситни букви отговорите с молив на листа за допускане. Докато си коментирахме реши, че ще идем да и видим работите като му дойде времето. Сега вече изцяло се отпусна, няма да има какво да прави, освен да се среща от време на време с приятели,да играе с мен на разни игри, да си гледа соц. мрежи, и така. Аааа, и да дочакаме оформянето. Приключихме вече тази уч. година, разделя се със доста от предметите, от тук насетне, емииии, ще го раздава лежерно.

# 597
И набора не е решил 17в. Спомнял си, че някога е решавана подобна, но въобще не се е сетил как да я започне. От ограждането една също е грешна. Не е при мен, смятал го около 80 точки. Аз се моля за 77, но се съмнявам. Само едно разбрах, в 12 клас трябва много подготовка.

# 598
За мен е пълна тъпотия тази матура в 10-ти клас и силно се надявам  от МОН да вземат мъдрото решение и да я махнат.
С хиляда предмета, класна и контролни последните седмици, повечето деца нямаха абсолютно никаква предварителна подготовка за матурата. Да не говорим колко е безсмислено цялото упражнение и това не дава  на учениците никаква мотивация - при нас учителите от началото на годината обясняват, че нито оценката има значение за нещо, нито дори явяването.

# 599
Дали ще гледат и дават точки на отворените задачи макар и с грешен отговор?Моят е тръгнал правилно и пак накрая се е объркал , много го е яд за 16задача не ,че и другите не може сега като ги видя и съвсем се ядоса къде е блял🤦16А и 17В са му верни.

Общи условия

Активация на акаунт