Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 62

• 31 684
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Звъннете в лабораторията, в която сте пуснали изследването и ги питайте. Аз винаги съм пускала отделно, + не са изброени с отрицателен резултат.
Благодаря, и аз така си помислих и е така.
Днес вече пуснах панел pcr ппб.

# 721
  • София
Започвам да се притеснявам с това продължително кървене, а докторът, който ме оперира е в отпуска, както и моята АГ. Дали е възможно на контролния преглед да не е довидял нещо? Каза, че всичко изглежда чудесно и зараства перфектно.

Чудя се дали по спешност да не отида утре при някой друг… виждам, че кръвта е вече тъмна, почти кафява, което би трябвало да значи, че е към края си, но не знам. Днес се чувствах леко уморена и майка ми веднага започна да ми говори глупости как съм губела много желязо вече от това продължително кървене и били първи признаци на анемия🙄

# 722
Спокойно,  назад пусках  колко на мен ми тече.Оперираха ме на 27.10:

Точките са точно леко ръждивото зацапване.

# 723
  • София
Ами да, но нали каза, че си стигнала до кръвоспиращи. Мен това малко ме притесни

# 724
Дадоха ми след тези тъмночервените дни, но течеше като река, на тласъци.

# 725
  • София
Ох, ами ще чакам тогава и ще се опитам да се успокоя. Намаляло е много, няма съсиреци, реално нищо притеснително. Но пък не мога и да повярвам как излизат отпуска и оставят всичко да се случва както си иска. Как може да няма някой дежурен, който поне да вдига телефона..

# 726
  • София
петенце,  пий витамин С. Ако кървенето не е по-силно и интензивно от нормален цикъл, можеш спокойно да изчакаш лекаря си.

# 727
Здравейте! Какво ви е мнението за Христамян? Може ли да му имам доверие  за колпоскоп?

# 728
Здравейте!
Може ли малко помощ за разчитане на резултатите? Най-неясно ми е подчертаното.
Чакам и биопсия.

# 729
Направете колпоскопия.Имате някакви клетъчни промени, но явно са слаби и неопределено от какво.Засега нищо притеснително, но е добре да направите колпоскопията и ЧПВ теста, който е отбелязан.

# 730
Направете колпоскопия.Имате някакви клетъчни промени, но явно са слаби и неопределено от какво.Засега нищо притеснително, но е добре да направите колпоскопията и ЧПВ теста, който е отбелязан.
Благодаря за отговора много!
Направих и колпоскоп. Вижда се нещо като раничка (доколкото аз разбрах). За ЧПВ 18 бях положителна преди 2 години за първи път. От тогава съм си все положителна, 3 вида лечение с имуностимуланти са пробвани. Този път не е правен тест. Не зная защо…
Не зная и дали ще се наложи нещо като манипулация, имайки предвид тези резултати…
П.С. Ако някой е пил Хупавир, може ли да сподели мнение? Аз само него не съм опитвала към момента

# 731
Тогава е хубаво да се направи биопсия и да се види дали ситуацията може да бъде оставена така или е хубаво да се вземат друг тип мерки.
Ако сте млада може би ще
изчакат лекарите.
Иначе не Ви съветвам постоянно да пиете имуностимулатори.Нека е по лекарска првценка.

# 732
И да спрете цигарите, ако пушите.

# 733
Здравейте, при оцветяване с луголов разтвор задължително ли е използването но колпоскоп или го използват само ако има съмнителни места след оцветяването?

# 734
Задължително е, иначе с просто око не знам какво ще се види.Или ще се види нещо, но доколко лекарят ще
определи как изглеждат измененията, не знам, повече
ще ги констатира, че са там ако вижда добре 😅

Общи условия

Активация на акаунт