GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 22 046
  • 606
  •   1
Отговори
# 150
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Да измива добре, да прави косата силна и здрава, да има приятен аромат и да се пени добре.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Да предизвика поява на пърхут и сърбеж.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Ами не бих казала, че е задължително, но е хубаво.

# 151
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да не съдържа алергени и сулфати и да ухае прекрасно!
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Лиспата на пяна при шмпоан ме разочарова винаги. Създава ми усещане за разреден некачествен продукт, пък ако ще да е супер био.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? -не е задължително.

# 152
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?- да измива добре и да не утежнява
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?- сърбеж или омазняване
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?- не

# 153
За мен най-важните качества на шампоана са да измива, но да не изсушава косата и скалпа.
А балсама е необходимо да подхрани косата.

Ще се разочаровам, ако не получа описаните резултати и ползи.

Да, аз винаги ползвам една и съща марка шампоан и балсам. Така мисля, че действието е максимално добро.

# 154
1.Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
   > Да измива добре, да подхранва и укрепва косата, да й предава блясък и мекота.
> ако предизвиква сърбеж, ако има неприятна миризма, ако предизвика пърхот, себорея или косопад, ако изсушава косата .
>  Досега винаги съм ползвала шампоан и балсам от една и съща марка, дори да сменя марката гледам да взема и шампоан и балсам от новата

# 155
Да са резултатни по отношение на търсения ефект (в моя случай - за косопад и изтънена коса).
Би ме разочаровала липсата на ефект или раздразване на скалпа.
Предпочитам шампоанът и балсамът да са от една и съща марка, по възможност - от една и съща серия за тип грижа за косата.

# 156
1.Ефективност, приятен аромат, натурални съставки, щадящ към скалпа и косата.
2.Лош състав, изсушаване или омазняване на косата, неприятен аромат, неефективност.
3.Предпочитам да са от една серия, но не е задължително, ако работят добре поотделно

# 157
  • София
Да е подходящ за чувствителна кожа на скалпа и все пак да измива добре, да ухае приятно.
След използване да не усещам косата си добре почистена.
До някаква степен е важно, но понякога ползвам и продукти от различни серии и брандове.

# 158
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да се отразява добре на косата ми, да не предизвиква пърхот или да не я прави прекалено суха, трудно за сресване.
Ако предизвиква сухота, косопад, пърхот.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Ако продуктите са качествени и се отразяват добре на косата и скалпа ми  марката не е от значение.

# 159
Най важните качество в един шампоан са след измиване да си чувствам скалпа дишащ и фреш.
Би ме разочаровало ако има твърде тежък аромат и ако ме сърби след използване скалпа.
Не са ми важни да са от една марка шампоана и балсама.

# 160
1) Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? -Да нямам сърбящ скалп, да измиват и подхранват добре косата и да имат приятен аромат!
2) Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?-Да сплесква и омазнява бързо косата.
3) За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? -За оптимални резултати използвам шампоан и балсам от една серия!

# 161
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? -да не предизвиква пърхот, да придава блясък и приятен аромат
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако предизвиква сухота и косопад
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? -  не е задължително, ако продуктите са качествени

# 162
Най-важното за мен в един шампоан е да не ми дразни кожата на главата. Лично при мен се получава така, че доста шампоани ми предизвикват сърбеж. Това е разочароващо за мен. Харесва ми шампоана да прави хубава пяна и да има приятен аромат.
За мен не е супер важно шампоанът и балсамът да са от една серия, важното е да действат добре на косата ми.

# 163
1. Приятен аромат, натурални съставки, щадящ към скалпа и косата.
2.Лош състав, изсушаване или омазняване на косата, неприятен аромат.
3.Предпочитам да са от една серия.

# 164
Да прави косата силна и здрава и да се пени добре.
Да омазни косата.
Според мен е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт