Втора бледа черта на теста за бременност

• 17 980
  • 403
  •   1
Отговори
# 390
Ако съм била с късна овулация понеже я следя в календарчето ,но без тестове и т.н ,дали е възможно да е грешен или това е моето желание просто 🙈🙈

# 391
Ако съм била с късна овулация понеже я следя в календарчето ,но без тестове и т.н ,дали е възможно да е грешен или това е моето желание просто 🙈🙈
Ако ви разбирам правилно, говорите за календарчето в телефона, което определя спрямо дължината на цикъла ви кога ще бъда евентуална ову. Това календарче е горе долу да имаме някаква представа спрямо дължината, но няма никаква гаранция кога ще е. Дори тестовете за ову не гарантират, че овулацията е станала. Само АГ☺

# 392
Момичета
Това изпарителна черта ли е
Появи се много леко в началото след това не му обърнах внимание понеже нито се насити
След 30 минути го погледнах

# 393
Момичета
Това изпарителна черта ли е
Появи се много леко в началото след това не му обърнах внимание понеже нито се насити
След 30 минути го погледнах
Не се вижда черта, по скоро са оттенъци от разнасянето на урината. Пробвай с друг тест, ако го правиш рано изчакай времето на закъснение на цикъла.

# 394
Здравейте
Този тест положителен ли е или е досадната изпарителна на Лейди тест
5 дена преди цикъл някак странен ми се вижда
Спазвала съм инструкциите
Теста е правен преди 30 мин но веднага се появи нещо бледо

# 395
Здравейте

Вижте каква чувствителност е теста, ако е 25 mIU нямада покаже видима черта, пробвай с тест който е с чувствителност 10mIU, те отчитат преди закъснение!

# 396
Здравейте

Вижте каква чувствителност е теста, ако е 25 mIU нямада покаже видима черта, пробвай с тест който е с чувствителност 10mIU, те отчитат преди закъснение!

Ето това е този с 10mIU
https://

# 397
Значи е още рано за тестване.

# 398

Здравейте мамита 7 дни преди мц получих розаво течение което беше само 2 дни днес направих тест имам още 5 дни до мц като ходих по малка нужда само при извършване имах малко светла кръв

# 399

Здравейте мамита 7 дни преди мц получих розаво течение което беше само 2 дни днес направих тест имам още 5 дни до мц като ходих по малка нужда само при извършване имах малко светла кръв
Отрицателен е.
И аз не се сдържах и сутринта направих, 4 дни до ц.

Отрицателен

# 400
Здравейте! Дали тестът е положителен? Направен е на 9те ден след трансфер на 5 дневен ембрион. ЧХГ на 7ми ден след трансфер- 16.20 IU/L.Благодаря

# 401
  • София
Положителен.  Стискам ти палци до финал!

# 402
Здравейте, отново. Според вас този път тестът положителен ли е?

# 403

Общи условия

Активация на акаунт