Втора бледа черта на теста за бременност

• 19 825
  • 465
  •   2
Отговори
# 450
  • Стара Загора
Момичета, реших да си направя един тест, защото ми закъснява с близо седмица. Втората черта е бледа и не съм сигурна дали е положителен.

# 451
Момичета, реших да си направя един тест, защото ми закъснява с близо седмица. Втората черта е бледа и не съм сигурна дали е положителен.

Положителен е,честито!

# 452
Изобщо не е бледа чертата, този тест е много положителни даже

# 453
  • Стара Загора
Благодаря ви много момичета. Тези дни ще си направя и кръвни изследвания за достоверност. А нормално ли е да имам симптоми толкова рано? Давам веднага пример - болката в гърдите е, както всеки месец преди цикъл, но от днес ме наболява и тазът.

# 454
Възможно е, да.

# 455
Да, гърдите обикновено почват да се усещат от самото начало, болката в кръста може да е по всяко време на бременността. Най-зле е към края разбира се, правете упражнения за бременни от сега

# 456
Мен симптомите ме повалиха мощно 6-7 деня преди датата на цикъла още - гаденето, миризмите, болката в гърдите и силната умора. Предполагам, че е нормално да ги имате и вие.

# 457
С упражненията за бременни не се започва веднага след като се видят двете черти. Първо е важно лекар да потвърди, че бременността протича нормално и няма противопоказания. Едва след това, когато организмът е готов и специалистът одобри, могат да се включат подходящи упражнения според етапа на бременността.

# 458
Момичета,направих си втори тест вече без хоризонтална черта 😅 Вижда ми се отрицателен,но за първи път имам супер силен сърбеж по зърната. Възможно ли е да имам такива симптоми или е някоя инфекция 😔

# 459
Струва ми се, че има някакви много бледи наченки на втора черта. Изчакай още 2-3 дни. Наистина е много рано още. Пък ако толкова не можеш да чакаш, един кръвен ще ти даде ясен отговор.

# 460
Момичета,направих си втори тест вече без хоризонтална черта 😅 Вижда ми се отрицателен,но за първи път имам супер силен сърбеж по зърната. Възможно ли е да имам такива симптоми или е някоя инфекция 😔

Няма смисъл да се разглобяват тестове, ако има втора черта, тя ще се вижда ясно и без въображение. В случая аз не виждам такава и препоръчвам тестът да се повтори след закъснение.

# 461
Здравейте! Последна менструация 11 септември, овулация не следена, между 24-27 септември, не се пазим от август, чести контакти и за това не следя овулация, с точен цикъл съм и днес на 8 октомври трябваше да ми дойде, но не ми е все още, сутринта направих surecheck, нямаше нищо. След това направих clear blue ранен, излезе черта бледа,  но може би към 9-10 минута и чак след това се засили, но с цвета на контролната линия. Реших да направя кръвен, 0.22 стойност. Прикачвам снимки

# 462
Какво мислите. Появи се на 2рата минута.Трябва да ми дойде събота.

# 463
Какво мислите. Появи се на 2рата минута.Трябва да ми дойде събота.

Според мен е положителен 😊

# 464

Здравейте
Този тест невалиден ли е
Появи се някаква сянка на 7-8 Мин и като престоя е това резултата

Общи условия

Активация на акаунт