Избор на телефон - 3 тема

• 14 873
  • 452
  •   0
Отговори
# 255
Привет-някак съм изпуснала темата.Аз бягайки от Самсунг от седмица съм с Хонор 200 5g.Доволна съм много от снимките -това ми беше важно,бърз е не е затрупан с излишни глупости като самсунга .Батерията за моето ползване държи 2 дни,но разбрах,че след няколко цикъла зареждане може и повече да стане. и сега идва НО...Телфона грее при ползване и не знам това доколко е нормално,на какво се дължи -да ходя ли да го връщам? Ако някой има идея моля да сподели.Да припомян ,че не играя игри.Говоря през слушалки някога повечко около час.. и стандартно ровене из мрежата но не постоянно.Филнми и подобни не гледам.

# 256
Samsung A55, новия А56 е  съвсем малко по-добър за да си заслужава разликата. И естествено с 256 памет. По ниския клас е А36 или 36.
За поддръжката понякога производителя може да обяви и по-дълга, но в повечето случаи каквото е дадено в началото. Новите модели получават повече години за да се изтъква като предимство и да се продават
🤗много ти благодаря!

Аз също досега бягах от Самсунг, но явно е дошъл моментът за него. От почти всички ползвани марки (от мен и децата), виждам, че май на него трябва да се спра като най-добри параметри. Изключвам Айфон, само заради операционната система (не става при някои наши приложения).

# 257
reninel всеки процесор дали на лаптоп или телефон отделя топлина. В нета има и клипчета, когато апарат намалява автоматично яркостта и производителност заради прегряване. За вашия модел процесора е добър и почти няма случаи на греене, все пак може да се получи например при едновременно зареждане и работа с друго приложение. Но не ми е нормално да ви е горещ  точно вашия модел - може да се затопля нормално.

# 258
Pirin2019, горещ не е, но топъл чувствително. Откъм гърба.. Това да кажем при 15 мин.само ровене във фейса, или зяпане на форума. Не чак да пари, но с предните телефони не е било така, хем съм ги ползвала с калъфче, не само с гръб... Не е при зареждане..Чела съм, че не е добре да се рови докато се зарежда и не го правя. Този е готов за кратко, но и 2 - 3часа без нет се преживяват Simple Smile.

# 259
Pirin2019, горещ не е, но топъл чувствително. Откъм гърба.. Това да кажем при 15 мин.само ровене във фейса, или зяпане на форума. Не чак да пари, но с предните телефони не е било така, хем съм ги ползвала с калъфче, не само с гръб... Не е при зареждане..Чела съм, че не е добре да се рови докато се зарежда и не го правя. Този е готов за кратко, но и 2 - 3часа без нет се преживяват Simple Smile.
В такъв случай не е нормално. Предполагам, че не ровиш, докато го пече слънцето директно.

# 260
Не не ровя тогава.... Явно ще трябва да се разправям с Технополис да го сменят или.. Знам ли.. до сега не се е случвало

# 261
Говори директно с управителя на магазина в Технополис за замяна със същия или друг модел. Не съм работил в Технополис, но преди два месеца мои познати успяха по този начин.
Чудя се още : колко време сте с телефона и да не се е получило след някое обновяване или така си е от момента на покупката?

# 262
9 излезе през 2018г., но да кажем 2019г.
Спокойно може да се качи на старото ми шестгодишно Шаоми.
Скрит текст:
От къде като надежден търговец ще е добре да закупя oneplus телефон?
Директно от сайта. Идват с международна гаранция

# 263
9 излезе през 2018г., но да кажем 2019г.
Спокойно може да се качи на старото ми шестгодишно Шаоми.
Скрит текст:
От къде като надежден търговец ще е добре да закупя oneplus телефон?
Директно от сайта. Идват с международна гаранция
Спокойно може да се инсталира и на Android 7, но показва доста стара версия в Google Play(не е голям проблем, но все пак), затова казах, че не е версията на ОС проблемът с невъзможността да се инсталира.

# 264
Ами така е от момента на покупката, но то беше голямото настройване и прехвърляне сигурно към 5 часа.. Четох че било нормално така да грее тогава. Но си остана така хем съм го настроила и не го ровя повече. Получих последния ъпдейт онзи ден, но няма промяна.

# 265
че не е версията на ОС проблемът с невъзможността да се инсталира.
Абсолютно вярно. Ако отказва да се инсталира, причината определено не е версията на Андроид

# 266
Apple планира да повиши цените на новата серия смартфони iPhone, която ще бъде пусната на пазара тази есен. Компанията обаче се опитва да не създава впечатление, че увеличението на цените е свързано с новите американски мита върху вноса от Китай, съобщава The Wall Street Journal, позовавайки се на анонимни източници.

# 267
На анонимни?

# 268
Не е нужна вътрешна информация, за да се сети човек, че заради митатата цената ще се повиши поне в САЩ, но вероятно ще ударят другите пазари, за да не се повиши цената твърде много в САЩ.

# 269
ами преди време високия клас беше до 1000 лв, после стана 2000, 3000 лева... Докато има продажби ще повишават цените - в Китай си спомням, че бяха намалили цената на Айфоните заради слаби продажби миналата година.
а и както чревоугодник написа да повишат в целия свят цените за да може за САЩ да не е толкова голямо увеличение. И ще баламосват новите модели като нещо "уникално" с изкуствен интелект ...

Общи условия

Активация на акаунт