Избор на телефон - 3 тема

• 14 821
  • 452
  •   1
Отговори
# 390
Да бъде предлагано и с доставка от емаг. Да не е предлагано от.... С доставка от емаг

# 391
Да, това последното е важно уточнение. Иначе Емаг са само посредник като платформа, но сделката си е между купувача и съответния търговец.

# 392
  • Варна
Няма да ми е спокойно, а спокойствието ми не струва 15-20 лева разлика.
Доста повече е разликата от 15-20 лева. Стига и до 200-300 и нагоре.

# 393
  • София
Моля кажете от кой надежден магазин според вас може да се купи на най - добра цена Хонор - magic 7 lite и как му е камерата.

# 394
Няма да ми е спокойно, а спокойствието ми не струва 15-20 лева разлика.
Доста повече е разликата от 15-20 лева. Стига и до 200-300 и нагоре.
Зависи от телефона, аз поначало не се мятам на скъпи модели а по-скоро в средния клас. При мен като избирах последно за себе си и паследния път за майка ми, разликите бяха от този порядък или не много повече между приличен търговец и такъв от който не смея да купя. Но пък ако телефонът е скъп, предполагам че бих била даже и още по-предпазлива при покупката му.

# 395
Моля кажете от кой надежден магазин според вас може да се купи на най - добра цена Хонор - magic 7 lite и как му е камерата.
На една цена е във всички магазини в които погледнах, но в Техномаркет е с 0% лихва на изплащане, което също е вариянт.Много хубав тоя лилавкия, успех с покупката.

# 396
Малко по-различен Хонор съм купувала от тук:
https://www.citytel.bg/honor-magic-7-lite-256gb-8gb-ram
Доволна съм от покупката. В моя случай само те го предлагаха с включен оригинален 100W адаптер, който отделно ако се намери, струваше към 70-80лв

# 397
Много е важно уточнението за Emag, защото избягвам да пазарувам техника от там, заради информация, че не спазват гаранционните условия. А то си имало условност - да се следи, да не са посредник. Благодаря на всички, които писаха, ще разглеждам вече и там техника!

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 14:41 от anmasu

# 398
magic 7 lite - основната камера си е супер за телефон среден клас.

# 399
584лв., лилав https://www.ozone.bg/product/smartfon-honor-magic7-lite-6-78-8gb … n=pazaruvaj-games
На промоция до 18.08 и на лизинг с 0% оскъпяване(10 месеца).

# 400
този по-добър ли е от Redmi 14pro?

сега погледнах избора си в Емаг-пише предлаган и доставка от Евомаг.... доверен партньор на Емаг....каквото и да означава

# 401
Те всичките им партньори ще да са доверени... Grinning
Или ти го продава Емаг, или друг търговец, трета опция няма. Този друг търговец може да е читав, може да не е, но сделката си е между теб и него, а Емаг са просто свързващо звено между вас и те не ти продават нищо.

# 402
и при проблем емаг казва: свържете се с търговеца с румънски мобилен номер.
Озон нямат грешка - много клиентски ориентирани и само продукти от официалните вносители ( може понякога да не са най-ниската цена, но не купувате нещо за 1 или 2 лева)

# 403
Купих телефон от Озон, вървеше с калъфче подарък. Тъй като не успяха да ми доставят калъфчето ме компенсираха с 50 лв и отделно намалиха цената на телефона с 50 лв. 😀

# 404
добре, поръчвам от там
благодаря ви
последен въпрос- Нали операционната система на Редми си борави нормално с Google?  Че в момента сменям телефон точно заради Хуауей и проблемите им.

Общи условия

Активация на акаунт