Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 805
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Какво мислите за Bottega Veneta? Има интересна пирамида, а във Фрагрантика мненията са разделили горе-долу поравно между дамски и унисекс.
И дали Заг го имат наливен или им е в серията само капсуловани с неразумно по-висока цена?
Тъкмо ми дойде мостра от камея, аромата е много траен ,но на мен ми идва  не унисекс,а доооста мъжки. Добре,че поръчах само мостра.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 12:20 от Angelima

# 241
Ии имам нужда от помощ по картинка 😂 без да искам си изтрих един парфюм от количката на Гиза и сега не мога да се сетя кой беше.... качвам снимка, ако някой го знае 😂🤦🏼‍♀️

Прилича ми на този.
 https://giza-perfumes.eu/ambrov/392-parfyum-uns64-ambr-ekskluziv.html
А, точно той е, благодаря 😁☺️

# 242
За всички,  които чакаха толкова дълго Тилия вече е налична.

https://giza-perfumes.eu/cveten/598-parfyum-uns120-zelena-lipa.html#/26-vid-6ml

Моите първи впечатления за Тилия са от тестерна лентичка и са много положителни.
 За мен е елегантен и флорален парфюм. Има си и сладост, но не е прекалена,  както в  Ухание- Guidance.
 Името, което му е дадено Зелена липа, наистина много му  отива.  В моите представи е млечно светло-зелено, има нещо повдигащо и въздушно,  чисто усещане.
 За мен е много красив аромат,  в края си има чисто и кремообразно усещане.
Дано съм била полезна за пишещите тук и да не ги подведа - впечатленията ми са първоначални и са само от тестерна лентичка.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 14:25 от Cristalle

# 243
Каква е тази Тилия бе момичета ? Тилия, та Тилия. Grinning

# 244
Сега четох за нея във Фрагрантика,интересен,но вече на сляпо-не,че то с доставката спреят е 30 лв.,жалко че няма къде да се тества,освен във Варна.
Бих се отбила в Заг обаче-Делина ексклузив ми е интересна,както и другите нови👍.Приготвила съм празни шишенца:)

# 245
Каква е тази Тилия бе момичета ? Тилия, та Тилия. Grinning

https://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Antoine-Barrois/Tilia-91688.html

И аз не искам да рискувам с покупка на сляпо, затова ще чакам с нетърпение някой да сподели реални отзиви.

# 246
Добро утро! Споделям първата си парфюмна "реколта" 😁. В първото шишенце е Делина, с която доста си играх като добавях и други масла. Крайният резултат всъщност е нещо доста приятно, трайно. Аромата не се е изменил, но розата не е убиец. И все пак, не е точно моето. Както бях казала преди, малко в непознати води скочих, защото се подведох от това, че бях харесала сходен аромат в Лили.
Ухание съм разредила 6 мл масло с 12 мл спирт и 3 капки глицерин. Хубав е, но го измести другото бижу, а именно Дарк Ейнджъл.... Думите са излишни. Ето тук вече наистина се бия пре ръцете 🤣. Има още време да зрее, но.... Божествен. Него мисля, че го разредих с 9 мл спирт само и отново 3 капки глицерин. Нямам търпение да е напълно "готов", въпреки, че още сега бих се поляла с него. Съблазняващ аромат е. Заредила съм в количката 2*10мл да се прави голямо количество.
И последното разредено е Ейнджъл нова, отново с 9 мл спирт, но може би ще добавя още три. Много весел, свеж аромат. Аз по начало го харесвам, таа ще се разберем с него. Ако и времето реши да се оправи ще в прекрасно, да може да си го нося с кеф на слънчице.
И така, това е от мен. Аз отивам на работа и ви пожелавам прекрасен ден 🥰☺️❤️

# 247
Много концентрирани ги правите -почти 1:1 -10 мл парфюм с 9 мл спирт. Не може да "шлейфва"....

# 248
  • Пловдив
А как е добре да се разрежда парфюмно масло, за да стане парфюм ?

# 249
La viе est belle elixir имат Дивайн даже малко по-назад някой коментира, че на Дивайн бил даже по-малинов. И аз се влюбих и успях да си взема оригинала на добра цена. Имам и intense версията, която също е с доста малини, с по-различен профил е, може би еликсира мк допада повече, има някаква свежест в него, на кожата се усещат и цитрусите, виолетките... ще пробвам на Дивайн, там ми се заформя една поръчка, хвърлила съм око на някои предложения от Каяли. Някой е пробвал техните копия от Дивайн да сподели мнение.

# 250
  • БГ
Здравейте,
някой с преки впечатления от devotion и this is her на giza?

# 251
La viе est belle elixir имат Дивайн даже малко по-назад някой коментира, че на Дивайн бил даже по-малинов. И аз се влюбих и успях да си взема оригинала на добра цена. Имам и intense версията, която също е с доста малини, с по-различен профил е, може би еликсира мк допада повече, има някаква свежест в него, на кожата се усещат и цитрусите, виолетките... ще пробвам на Дивайн, там ми се заформя една поръчка, хвърлила съм око на някои предложения от Каяли. Някой е пробвал техните копия от Дивайн да сподели мнение.
morgana999, как ти се струва La viе est belle elixir като шлейф, трайност и проекция? Много му се "точа", това ми е един от най-харесваните "съвременни" парфюми в оригинал, обаче ми е много скъп. И, да бих го пробвала на Дивайн, не знаех, че го предлагат.

# 252
А как е добре да се разрежда парфюмно масло, за да стане парфюм ?

Милка съветва да се разрежда 10 мл. масло с 20 мл. чист спирт.

# 253
Някъде четох хвалби за shalimar, на мен ми е много тежък,нищо нежно не усещам аз.Определено не е моя аромат.

# 254
Някъде четох хвалби за shalimar, на мен ми е много тежък,нищо нежно не усещам аз.Определено не е моя аромат.
Guerlain Shalimar ли? Той си е тежка артилерия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт