Интернет увлечение

• 7 134
  • 179
  •   1
Отговори
# 105
Къде ги намирате тези мъже, дето ви пишат - освен в разни приложения за запознанства , не си го представям просто в рандъм форум или друг сайт да седне да ми пише някой.

Има и други форуми (освен бг мама). Сайтове по интереси и какво ли не.
Преди сайтовете за запознанства колко свалки сме имали ехе... и беше далеч по-дискретно, не като сега с тоя фейсбук.

# 106
Радвай се, само това мога да кажа Grinning
А и в случая авторката каза че тя е инициирала чатовете, та явно не е задължително от мъжа да започва.

# 107
  • Somewhere far away
Фб нямам.
По форуми сме си писали разни неща заради общи интереси, което е напълно нормално, да - гейминг , компютри, такива  неща - изобщо не сме си писали с цел свалки и срещи.
А сега се сещам, че в  инстаграм понякога ми пишат разни мацки, чужденки. не че се  оплаквам.  Grinning

# 108
Инстаграм, не е анонимен - често е свързан и с Фейсбука ти.

Не си имала късмет значи из друг тип форуми или сайтове за запознанства.
В един друг форум се бях замесила в един любовен четириъгълник даже. Голяма драма беше.
Ама си беше анонимно - срещаш се с хората, няма лични профили, снимки, добавяния, изтривания.

Сега като скъсаш с някого първо го блокираш, после блокираш всичките ви "общи" приятели,  че да не ти следят профила в социалните мрежи.
Големи главоболия...

# 109
Аз забелязвам, че по-възрастните хора нямат онлайн култура и по-лесно попадат и в капаните на измамници. Така че и с оглед на ежедневието си, което описа не се учудвам. Самата тема изначално е грешно зададена, но смятам, че жената няма приятели, на които да сподели, а всеки има нужда от това, затова и писа тук. Изобщо хората, които пускат теми тук са малко или много отхвърлени или самоизолирали се от обществото.
Благодаря Ви, вие ме подкрепихте по- нагоре. Наистина не съм се клела във вярност на жена му. И не е вярно, че само аз пиша първа, и той ми е писал няколко пъти, но е ясно, че просто си убива времето му.
Аз съм добра майка и си обичам детето и не търся някого, за когото да се закача.
Имам си приятели достатъчно, но във форума има шанс да получа по обективно виждане за нещата.
Иначе че имам тотално сбъркани представи и грешни разсъждения - забелязвам, че тук неконформистите веднага се отритват.
Никой не харесва различните.
Инфантилна съм признавам, но не съм се вкопчила на всяка цена в тоя кретен.
Имам си самоуважение, просто когато се държи по- мило и тн, се увличам още повече.
Някак ми напомня на първото ми гадже и явно правя грешни асоциации.
А и е много умен, забавен, начетен и интересен и комуникацията с него ме стимулира интелектуално.
Но не съм му писала, удържам фронта...

# 110
Интересни и приятни събеседници се намират, интернет поне това улеснява много. Но за едните разнообразяващи разговори да инвестираш и емоции...
То за теб не е добре, ние тук ти пишем но на нас нито не пречиш, нито ни помагаш с нещо.
Замисли се какво ти носи да общуваш с този човек. Като сте си говорили и приключите, как се чувстваш след това? Докато тече разговорът ясно че ти е приятно, щом го правиш. След края му как е - това зарежда ли те с енергия или напротив?

# 111
Този не хвърля никакви кукички, тя е инициирала разговор и напъва за среща, той се чуди как да се отърве деликатно - то не бе зает, не бе ангажиран, не бе жена му казала да не си пишат, абе въобще с една дума - остави ме на мира, луда фенке!
Оф, той директно заяви, че ако му е съвсем неприятно, досега да е спрял да пише.
Принципно той хората доста успешно ги игнорва, така че не съм му досадила до степен да не може да се отърве от мен.
Харесва ми вниманието ми, комплиментите и напоследък гледа сторито ми.
Изобщо не е Брад Пит, но за мен е хубав.
Бих казала, че е локално и умерено известен и то в своята област.
Ако не се интересувате, може би не сте и чували за него.
Ще призная нещо клюкарско- появявал се е в канал 3 и в национална телевизия.
Айде малко за любопитните! Simple Smile

# 112
Ох,от това любопитство не съм мигнала цяла нощ.......

# 113
Не е нужна ирония. Убедена съм, че ако го кажа кой е, едно 80% няма да сте го чували.
Но пък на мен са ми интересни хора, които са публично известни.
Чатовете с него ме зареждат или положително, или ме дразни със забележките си. Остър език , не пести критика към мен. Вика, че колкото по се заяжда с някого, толкова повече го харесва.
Детски адет.
Но да подчертая дебело- не съм 7 г без работа, а от 4 .
Баща ми може да ми помага финансово, но физически не иска с детето. То често боледува. В работата има опасност от съкращения.
Та прави сте - това разсейване от реалните ми проблеми и грижи е малоумно.
Други неща са ми приоритет.
Омръзнало ми да живея без любов, това са цели 4 години - след раждането всичко пропадна.
Искам лек за самотата, някой нов човек и затова се насочих към най неподходящият...

# 114
Мъжът ти преди раждането не се е държал така? А защо не се върна на работа след майчинството? Или той чисто финансово те тормози мъжът ти?
Съкращенията май писах не са толкова страшни, плащат 90% от заплатата ти за определен срок, дават безплатни курсове и имаш повече свободно време за детето и преквалификация.
Човек може да дойде, но трябва да има място за него, трудно става ако си женен, не е невъзможно де и такива истории има. Всъщност именно това емоция понякога помага на редица хора да излезнат от нежелан брак.

# 115
Мило момиче,
не се подценявай. Не трябва общуването с известен да ти влияе особено. Хора като хора. Почти съм сигурна, че в темата ти пишат и ти дават съвети дами, които са известни, но тук искат да са анонимни.
Пожелавам ти успех!

# 116
  • София
Четох, четох и установих. Авторката има огромно желание да сподели кой е човекът, но никой не изгаря от желание да бъде информиран. Wink
Друг смисъл не виждам.

# 117
Не желая, вземе да прочете темата и да се ядоса. Не ми е направил нищо, за да му създавам главоболие.
За мен той е ужасно интересен, затова обичам да говоря за него.
За повечето хора може би са скучни влогърите, но темата за тях в бг мама ми беше любимата.

# 118
  • Somewhere far away
. Почти съм сигурна, че в темата ти пишат и ти дават съвети дами, които са известни, но тук искат да са анонимни.

Оооо, силно ме съмнява- хората, които са поне малко известни, т.е. имат големи ютуб канали, имат много абонати, много зрители,  стриймват и в twitch и евентуално също имат семейства и/или други  лични ангажименти изобщо не са хора със свободно време, не си мислете че имат време за писане по форуми.

# 119
  • София
Тази история с тоя влогър не се ли търкаляше в поне две други теми тази година?
Пак беше същото. Тя влюбена, той не може да я вмести в графика даже за кафе.

Общи условия

Активация на акаунт