Интернет увлечение

• 6 847
  • 179
  •   1
Отговори
# 90
Известността е привлекателна не само у нас, разбира се. Напълно нормално си е това. Друг е проблемът тук.

# 91
  • Somewhere far away
Е колко да е известен- щом си пише с нея едва ли е брад пит.

# 92
Из моя опит в социалните мрежи има една вълна на мъже, които чи чатят с жени, с цел забавление и чесане на егото.Често не търсят контакт, а се наслаждават на вниманието, което получават, след като са хвърлили кукички.Не е първият, нито последният този мъж.Много жени се връзват.

# 93
  • София
Из моя опит в социалните мрежи има една вълна на мъже, които чи чатят с жени, с цел забавление и чесане на егото.Често не търсят контакт, а се наслаждават на вниманието, което получават, след като са хвърлили кукички.Не е първият, нито последният този мъж.Много жени се връзват.
Има и такива жени . Така наречените -търсещи само чат. Аз това не го разбирам . Ще си губя времето да си чатя с някой ,който не търси среща . Пълна загуба на време е това . Попадал съм на доста такива жени

# 94
Този не хвърля никакви кукички, тя е инициирала разговор и напъва за среща, той се чуди как да се отърве деликатно - то не бе зает, не бе ангажиран, не бе жена му казала да не си пишат, абе въобще с една дума - остави ме на мира, луда фенке!

# 95
Те  имного мъже си знаят че изобщо не са това за което се представят, та и това възхищение и внимание от другия пол на живо няма да го получат същото. Така че начинът за чесане на екото им е това - онлайн. Не говоря само за този случай за който е темата, често срещано е и изобщо не е нужно да е известен човек.
Те вероятно не са и само мъже така, разбира се, но по разбираеми причини аз само на такива съм се нагледала.

# 96
Авторката да се преориентира към някой по- достъпен обект, който да се държи като мъж, да я ухажва като мъж, да и предложи среща като мъж. Очевидно е, че и липсва мъжко внимание. Пък, ако си повярва, може и да се раздели с нещастния си брак. За целта само трябва да си намери дузина онлайн мераклии. Ама мераклии, а не- стерилни икони.

# 97
Този не хвърля никакви кукички, тя е инициирала разговор и напъва за среща, той се чуди как да се отърве деликатно - то не бе зает, не бе ангажиран, не бе жена му казала да не си пишат, абе въобще с една дума - остави ме на мира, луда фенке!
Как да бе хвърля, тя каза, че я заговаря и я търси онлайн.

# 98
Не е така, тя го търси, той се чуди какво оправдания да си измисли да не се видят... Тя си налага да не му пише, но накрая не издържа и пак му пише.

# 99
И двамата правят глупост, но в случая обсъждаме нейния проблем, понеже за това е темата Grinning За него не знаем дали наистина има проблем с това, може и наистина да се опитва да се измъкне през повечето време, а може и напълно да го устройва да си има фенка като нея. Не е дошъл той да се оплаче.

# 100
Е не ми се рови назад, където беше написано, но мъжът също я търси.

# 101
  • Поморие
Да, пристрасяване е, но към образ, който сама сте си създали за човека.На Ваше място не бих писала повече рискувате да си навредите.Отделно заради съпругата го направете.
Явно имате някакви липси в живота си и ги запълвате с този човек. Помислете върху това.
+1

# 102

И на мен са ми писали разни мъже, но беше преди 10-15 години.
Като поостарях вече не съм толкова атрактивна дори за "чатене".
За това пиша на авторката да си сяда на задника и да не търси "развлечения", че с дете и без работа много желана партия ще бъде.
А като я чета колко е лековерна като нищо може и някой банков превод на някой ухажор да направи.

# 103
  • Somewhere far away
Къде ги намирате тези мъже, дето ви пишат - освен в разни приложения за запознанства , не си го представям просто в рандъм форум или друг сайт да седне да ми пише някой.

# 104
Фейсбук, Инстаграм, дори тук са ми писали.Един се представяше за жена🤦🏻♀.

Общи условия

Активация на акаунт