Интернет увлечение

• 6 845
  • 179
  •   1
Отговори
# 120
Мен също не ме вълнува кой е тоз господин с цели 1000 лайка в някакво радио предаване. По-скоро ми е интересно какво очаква авторката.  Какво иска от тоз човечец - той да зареже жена си, да дойде на бял кон, да осинови детето и, да я отнесе на Бахамите и там тя да бъде видяна да пече баджак в следващия му видеоклип в тик-ток?
Или иска просто да бъде опрашена? Или да я дават заедно с него по тянков тв?  Какво иска жената, че тъй се не разбира малко, освен да се похвали че е виждала на снимка човек, когото са го давали по телевизора...

# 121
  • Най-красивата страна
Колкото повече му се натискаш и му досаждаш,толкова повече ще се отдръпва от тебе.
Спри да се излагаш.
След мъж не се тича.

# 122
Всъщност от него исках само някакво кафе и разговор - аз от доста време го следя в интернет пространството.
Той има и сайт, в миналото дори не съм се вълнувала как изглежда въпросният...
Нямам вече желание за чат с него, ограничих го .
Дори не съм си помисляла, че на живо ще е по- различно- щом той не усеща интерес, това няма да се промени от срещата ни.
Считам, че имаме безкрайно много теми с него, но както някой каза- след мъж не се тича.
А той твърди, че бил срамежлив, не можел да се отпусне.. Харесва му да бъде гонен, търсен, преследван- не само мъжете били ловци. Бил малко като жена- дословен цитат.
Аз обаче се отегчих и не държа да съм чесалка за чуждо его, а и ми прилича на нарцис ( като мъжа ми).
Явно си имам модел, затова попадам все на такива, пфу!

# 123
Дано темата да ти е полезна.
Лека-полека ще се отърсиш. Трябва ти нормален мъж, с който да общуваш на интересуващи те теми. Този е някакъв универсал, от всичко по малко, за всяка от всичко. Затова и си мислиш, че имате много общо. Той така си изгражда медиен образ. За какво ти е? Утре, да кажем, дори си преплетете пръстите, телата и душите. Но винаги ще има нова, която да протяга лапи. Както си ти сега.
Пожелавам ти да си намериш мъж , а не- образ.

# 124
А и той като е казал, че е малко като жена не ти трябва, трябва ти мъж, не жена. Както и това, че жена му била помолила ти да спреш да му пишеш 😆, защо не помоли мъжа си, а ще моли теб...
Човекът или е безхарактерен или те пробва, не му се връзвай, дори за интересен разговор трябва повече.
Преквалифицирай се малко, да имаш друга среда и да не зависиш финансово от мъжа си. Но се сещам, че една позната си намери мъж в кфс, и друга доста по-нагласена и кариерно ориентирана още е сама. То не знам кое е фактор вече, съдба е донякъде, но за модела си права, ти като си същият човек няма как да не привличаш същия тип мъж.

# 125
Хубо, де. Разбрахме, че ти всъщност си се кефиш да си пишеш с господина и тръпнеш  очакване да ти обърне внимание.
А за какво е темата, всъщност?
Ми пиши си, общувай си, пък каквото дойде.

# 126
Темата е за съвети как да спра и кое би помогнало да го забравя по- бързо.
Засега съм спряла, вслушах се в мненията.
Дано да е  за постоянно.
Значи, за жена му не съм сигурна - господинът каза само, че някой го е помолил да спре да ми пише.
Кой го е помолил, едва ли ще признае.
С жена му никога не бих комуникирала, защо да й причинявам излишни ядове.
Комуникацията с мъжа й беше безобидна, без голи снимки, почти без сексуални тематики. А и той се е държал на ниво, винаги ме е държал във френд-зоната.
За мен беше полезно да чуя мнения дали и другите го намират за самовлюбен нарцис.
Говори основно общи приказки или за себе си.
Познавам доволно количество хора, но за първи път попадам на такъв, който да не задава почти никакви въпроси на събеседника си за неговият живот/професия и тн.

# 127
  • София
Потърси добър психиатър. Трета тема за влюбване в човек, когото не познаваш. Не си на 15, не можеш  сама да спреш, потърси помощ и най-вече диагностика, за да се изключи нещо сериозно. После добър терапевт.
И докато си материализираш фантазиите тук няма да се справиш по-лесно, защото всички коментари правят реално нещо, което не е. Не е реално. Това е.

# 128
Не знам кой измисли, че е трета тема.
1-ва тема е.
За първи път писах за него в чужда тема . Ако има и други влогъри, проверете си инфото, преди да си измисляте.
Не съм чак вманиачена в тоя човек, колкото и да ви харесва да изкарвате някого луд или невменяем.
Това ви зарежда с удоволствие и енергия ли, да пращате някого при психиатър, без дори да го познавате.

# 129
  • София
Не знам кой измисли, че е трета тема.
1-ва тема е.
За първи път писах за него в чужда тема . Ако има и други влогъри, проверете си инфото, преди да си измисляте.
Не съм чак вманиачена в тоя човек, колкото и да ви харесва да изкарвате някого луд или невменяем.
Това ви зарежда с удоволствие и енергия ли, да пращате някого при психиатър, без дори да го познавате.
Никъде не казвам луд. Питате как да спрете, а човек, който не може да спре сам има нужда от помощ. При психиатър не ходи на преглед само луд човек, даже напротив. Много хора с тревожност, натрапливости, са напълно нормални, но посещават лекар, защото не могат да овладеят някои неща. Както е с манията по ютюбъра поне като история, която вече чета тук повече време.
Изобщо не съм писала това като обида, а напротив, пиша го като човек, който иска да помогне. Ако не съм разбрала правилно, че не можете да спрете да мислите за него, моя грешка и извинения.

# 130
Съвет за специалист и аз дадох преди няколко страници,но уви....

# 131
Скрит текст:
Темата е за съвети как да спра и кое би помогнало да го забравя по- бързо.
Засега съм спряла, вслушах се в мненията.
Дано да е  за постоянно.
Значи, за жена му не съм сигурна - господинът каза само, че някой го е помолил да спре да ми пише.
Кой го е помолил, едва ли ще признае.
С жена му никога не бих комуникирала, защо да й причинявам излишни ядове.
Комуникацията с мъжа й беше безобидна, без голи снимки, почти без сексуални тематики. А и той се е държал на ниво, винаги ме е държал във френд-зоната.
За мен беше полезно да чуя мнения дали и другите го намират за самовлюбен нарцис.
Говори основно общи приказки или за себе си.
Познавам доволно количество хора, но за първи път попадам на такъв, който да не задава почти никакви въпроси на събеседника си за неговият живот/професия и тн.
А не се ли замисляш че говори малко подробности за себе си, за да те държи на разстояние? И че не те разпитва теб, защото вероятно не го интересува да знае?
Поне аз само в такива случаи се държа по описания начин. Когато няма как да избегна общуване с някого, но не желая да го допускам близо до себе си или аз да правя крачка в тази посока. Тогава ела да ме видиш, толкова уклончиво говоря че ако ти кажа Добър вечер няма да си сигурна мръкнало ли е наистина или аз само така си приказвам...
Като дори и не си приказвате нищо съществено, замисли се кое изобщо ти е интересно с него? За теб гъдел че говориш на някакъв там що-годе известен и той даже и ти отговаря, ама то звучи малко тип "нищо лично". За него гъдел по егото че има фенка да му се радва толкова. И аз поне друго не виждам в тая ситуация. Колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-лесно ще ти е да се сдържиш да не го търсиш пак. Ако изтраеш още някое време, ще видиш че ще почнеш сама да си се чудиш на акъла какво толкова ти е харесвало в това тъй наречено общуване.

# 132
Аз го питах директно защо  почти не пита нищо за мен- бил се осведомил ( защото аз му казах).
Иначе като го разпитвам за него отговаря, половинчато, понякога малко по- детайлно.
Все бил зает, все гледа да спести инфо и го дава по- сбито и кратко.
Беше ми обещал да ми разкаже подробности за себе си, но времето и обстановката не го предразполагала.
Но държал жената срещу него да опознае скъпоценната му персона. Не може така да се влюби, без да се опознаят - падам от смях Grinning
Права сте, държи ме настрана и не ме устройва.
Но дори и хора, които не са ме харесвали хич, са ме питали нещо за мен или живота ми.

# 133
Не го интересуваш, както казах.
Ако знаеш колко стриймъри познавам които просто гледат да не са груби като им увисне някоя да им чати, че не върви да я отсвирят директно... поне не в повечето случаи, че все пак не могат много да си свалят рейтинга.
Не го разбирам това тяхното, повечето си стоят по къщите и я си подадат носа, я не, ама искали общуване... и всеки път като са в twitch на живо, вървят с часове някакви чатове по време на стрийма с къде други като тях дето се знаят, къде напълно непознати - то чак малко на ексхибиционизъм избива това. Ама за такива срамежливи дето навън не излизат Joy  Луда работа е. Щях да кажа че днешната младеж изтрещя, ами те част от тези дето познавам са по-вехти и от мен, та не е от това Grinning
Едва ли е много различно с влогъри или какъвто там се явява въпросният, пак се е сложил на някакво публично място.

# 134
Ясно е, че не го интересувам.И за момент не съм си помислила друго, имам си интуиция.
Явно от слободия и самота.
И не че е чак толкова непреодолим, непрежалим и тн, просто искам да стане веднага, на момента.
Искам да си докажа на себе си, че съм силна и че няма да се поддавам на фантазии.
Надявам се, че не съм разкрила много данни за него, но доколкото знам, не чете тук.
Дано не съм ви била досадна на всички Ви!
Явно такива са модерните времена - увличаме се по интернет общуването и се самозабравяме.
Едно време го мразех, щото ми е изкуствено и фалшиво, а сега ми допада...

Общи условия

Активация на акаунт