Интернет увлечение

• 6 837
  • 179
  •   1
Отговори
# 135
Никакъв психиатър/психотерапевт не ви трябва.
Просто си намерете друг/и онлайн обект.
Не е трудно.
Тоя е ялова крава. Само се перчи и не му пука за вас.
Ако общувате по този онлайн начин, поне тръпка да има.
То едно нищо.
Търсете други комуникации.

# 136
  • Paris, France
Аз го питах директно защо  почти не пита нищо за мен- бил се осведомил ( защото аз му казах).
Иначе като го разпитвам за него отговаря, половинчато, понякога малко по- детайлно.
Все бил зает, все гледа да спести инфо и го дава по- сбито и кратко.
Беше ми обещал да ми разкаже подробности за себе си, но времето и обстановката не го предразполагала.
Но държал жената срещу него да опознае скъпоценната му персона. Не може така да се влюби, без да се опознаят - падам от смях Grinning
Права сте, държи ме настрана и не ме устройва.
Но дори и хора, които не са ме харесвали хич, са ме питали нещо за мен или живота ми.

Аз действам по подобен начин с хора, които не желая да допусна в личния си живот. Оставам вежлива, но нищо не питам, защото ...... не ме интересува грам, а и не искам да изглеждам все едно си навирам носа. Също им отговарям половинчато. По-склонна съм да съм словоохотлива в анонимен форум, защото там няма опасност някой да ми се лепне.

Мъжете с висока популярност нямат нужда да се правят на маймуни за да получават внимание и услуги, но също и жени.

Малко зависи и от възпитание. Мене са ме учили да съм обрана и лаконична със слабо познати хора и да не ги допускам до личното си пространство.

И за слепеца Колчо е ясно, че човекът няма интерес към тебе и вероятно няма и да има.

Не разбирам защо не си сегментизираш общуването. Имам много приятели и познати, с които разговорите са ми интересни и си общувам с тях на теми, от които мъжът ми не се интересува или не може да ми даде полезна информация по тях.

Много трудно ще намериш друг мъж ако искаш да си паснете във всички области. Мъжете са за секс, да носят парите и да носят торбите, дето се вика. То понякога един не е достатъчен за теите дейности 😇. За високоинтелектуални разговори си има приятели, а вече и интернет. Научавала съм много от непознати хора от друг край на света, но до кафе няма да се стигне, а ти май го искаш и с райбер.

# 137
  • Между гори и планини
Всичко което прочетох показва жена с ниска самооценка, готова да се унижава за вниманието на мъж който няма никакви мераци към нея и в прав текст ѝ го е казал. Освен това е и женен!
Нещастна сте в личния си живот, хванала сте се за този мъж само защото той се дърпа. Ако не се дърпаше, или щяхте да му увиснете на врата , като спасител от нещастния ви личен живот, или бързо щеше да ви писне.
Според мен трябва да поработите върху самоуважението си и това да не разчитате мъж да ви прави щастлива, както и да не сте зависима. Нито финансово, нито емоционално.

# 138
Доня, абсолютно сте права, наистина съм с ниска самооценка и се държа за някакви сламки.
Чувствам се доста по- добре, след като вече не му пиша.
Вчера четох на една приятелка приказките от хиляда и една нощ, които той ми е пратил. То са едни глупости от рода, да остана в чата, та той щял постепенно да види, че съм готина.
Че с времето бих могла да го спечеля, че с припряността си го отблъсквам.
Total bullshit! Наистина не съм толкова тъпа, любовта не се печели или заслужава, или я има, или не !
Той явно все пак се е опитал да бъде мил, от възпитание - не че вярва в собствените си лъжи, разбира се!

# 139
  • Далечният изток
Каква любов, бе жена?! Я порасни! Rolling Eyes

# 140
Чак любов не виждам намесена в тая цялата история. И от двете страни, не само от него.
А тия приказки звучат все едно е писал колкото да не заспи, то поне да имаше нещо интересно за четене. Ти самата как не си заспала докато ги четеш, не те знам.

# 141
Да го спечелиш?!
Тоя досега да съм го направила на луд.

# 142
  • София
Моят принцип е - ако не излезем до 1 седмица да се видим, отива в коша. В архива за бъзици, ограничен, блокиран - въобще - на боклука, където му е мястото.

# 143
  • Между гори и планини
Аз въобще никога не бих се занимавала.
Самата аз имам малък ютуб канал и ако някой там тръгне да ми се натиска ( при положение, че се знае че съм омъжена), директно отива блокиран. И аз контактувам с хората които ми пишат, но по темата на видеото и нищо повече. Добре, че ми пишат сравнително интелигентни хора.

# 144
Чак любов не виждам намесена в тая цялата история. И от двете страни, не само от него.
А тия приказки звучат все едно е писал колкото да не заспи, то поне да имаше нещо интересно за четене. Ти самата как не си заспала докато ги четеш, не те знам.
Любов може и да не е, но трябвало някоя жена сериозно да го заинтригува и да го опознае, преди да се види с нея .
Иначе най- много целувка по ръката и разговор с дамата.
Бил срамежлив .
Ама наистина пълни тъпизми, не знам защо му се се изкефих тогава .
Сега като ги чета, ми е смешно.
Единствено ме е яд, че му споделих лични неща, а сега дори не мога да видя точно какви.
Съсипах си телефона и не мога да получа достъп до стари фейсбук чатове .
Опитах, но фейса ми прати някакви ирелевантни, много стари.

# 145
  • София
Някои хора имат мания за преследване без да го осъзнават. Не е необходимо дори да харесват толкова обекта. Почват да си мислят и желаят неща,които са само в тяхната глава,дори и въпросният обект в прав текст да им каже ,че няма да станат нещата . Подозирам ,че авторката е една от тях ,но мога само да гадая това . Едновременно е изнервящо и забавно някой да проявява толкова силен интерес към теб

# 146
Гледам един стар сериал сега аз, Престъпни намерения - там всеки втори ей тъй си въобразява връзки и любов, след като жертвата го е погледнала в очите, като му е давала кафето в бара сутрин... Тука е нещо подобно 😁
Но пък и едно меме което видях тези дни е вярно - жените не могат вече да бъдат принцеси, 2025 е, сега мъжете искат да са принцеси 😁

# 147
Любов може и да не е, но трябвало някоя жена сериозно да го заинтригува и да го опознае, преди да се види с нея .
Иначе най- много целувка по ръката и разговор с дамата.
Бил срамежлив .
Ама наистина пълни тъпизми, не знам защо му се се изкефих тогава .
Сега като ги чета, ми е смешно.
Единствено ме е яд, че му споделих лични неща, а сега дори не мога да видя точно какви.
Съсипах си телефона и не мога да получа достъп до стари фейсбук чатове .
Опитах, но фейса ми прати някакви ирелевантни, много стари.
Вие сериозно ли се вързахте на този буламач за срамежливостта, заинтригуването и целувката по ръката.
Добреее, инак има жена и чака жени в нета да го ухажват.
Този да не е би? Или от профила му да пише жена и да ви гаври хаха.

# 148
Баш тип принцеса си е, седи и се радва че му се възхищава някой. Много се навъдиха от този модел, за съжаление.

# 149
Каква любов? Това са просто някакви букви на екран. Със същия успех може да се влюбиш в герой от книга.

Общи условия

Активация на акаунт